NOVI LUNARNI CIKLUS 1. lunarni dan “Svetiljka“ 27.08.2022. 10:17 MLAD MESEC 4° DEVICE


NOVI LUNARNI CIKLUS 1. lunarni dan “Svetiljka“ 27.08.2022. 10:17 MLAD MESEC 4° DEVICE

Sabijski simbol 4° Device
Dugačak, prav put. Vojnik spreman za bitku.

 

Ukoliko je u Vašem natalnom horoskopu aktivan zodijački segment 00° do 08° Device, Riba, Strelca ili Blizanaca, Ascendent (ili ličnu planetu) snažnije ćete osetiti efekte ovog Mladog Meseca.

 

27. Avgusta u 10:17 Mesec je u konjunkciji sa Suncem na 04° Device.

Ovaj Mlad Mesec takođe je sa izuzetno naglašenim pozicijama elementa grupe zemljanih znakova – Mesec i Sunce na 4° Device, Rx Pluton u kardinalnom znaku Jarca i Rx Uran u fiksnom znaku Bika, stoga je prisutnija fizička i strukturna realnost, održivost te realnosti, i one dominiraju i na individualnom i na kolektivnom nivou aktivirajući pitanja “Da li je sadašnji život održiv takav kakav je?” Izvesno je da bi pojednostavljivanje života podržalo trenutne strukture, stoga je poželjno težiti sublimaciji i pojednostavljivanju.

Specifičnost ovih dana tokom kojih počinje nova lunarna faza u DEVICI je stagnacija na svim nivoima koja je povezana sa čak četiri planete koje su retrogradne a deo su mreže planetarnih aktivacija zemljanih energija, i u širem orbisu povezane sa Mladim Mesecom: trigon Rx Urana sa Rx Plutonom, i egzaktan kvadrat Mladog Meseca sa Marsom na 4° Blizanaca zahtevaju posebnu pažnju i svesnije sagledavanje u okviru onih životnih oblasti kojima vladaju ovi položaji u vašem natalnom horoskopu.

Zodijački znak Devica pruža priliku da naučimo više o tome kako biti uslužan i od pomoći, kako jačati fokus na poboljšanju svakodnevne rutine na primer, kako se bolje organizovati i pobrinuti za zdravstvena pitanja. Stoga je ovaj ciklus mladog Meseca posvećen započinjanju novih projekata koji zahtevaju pažnju na detaljima, analizu planova, planiranje resursa, kreiranje spiskova, skiciranje malih i velikih dostignuća koja objedninjena čine uspešnu i funkcionalnu celinu.
Povoljan je period da započnete novi režim ishrane, možda čak eliminišete neku iz grupe namirnica koja vam ne prija, uvedete novi režim fizičke aktivnosti ili jednostavno izmenite rutinu, upravljate obavezama na konstruktivniji i pažljiviji način. Ovaj ciklus odnosi se na bavljenje detaljima svakodnevnog života na organizovan, postupan način, tako da možemo da oslobodimo naše misli.

А gde biste vi sada mogli funkcionalno da iskoristite malo više prostora?

 

∞ PROFESIONALNE ASTROLOŠKE ANALIZE ∞ REIKI HRONIKE AKAŠA ∞ KRISTALOTERAPIJA ∞ ŠKOLA ASTROLOGIJE I NUMEROLOGIJE ∞ 063/222-539 ∞

 

KLJUČNE SMERNICE u fazi 27.08. do 11.09.
~ budite umereniji sa brigama, i posebnom sa kritikom prema sebi i drugima kada se nešto ne uradi na očekivani ili predvidjeni način
~ prepoznajte, najbolje što možete, da vas poniznost, usavršavanje i služenje drugima približavaju vašem unutrašnjem Božanstvu i ličnom putu ka onome što jeste Svrha Vaše Duše
~ koji je način da efikasnije delujete u fizičkom svetu? Da li bi pažljivo sagledavanje i reorganizacija dnevnih obaveza moglo pomoći da bolje funkcionišete u fizičkom svetu? Da li biste tada bili efikasniji u svemu što realizujete?
~ Usmerite pažnju na prepoznavanje razlike izmedju suštinskog i suvišnog

 

Mlad Mesec na 4° Device je u kvadratu sa Marsom na 4° Blizanaca
Mars će zbog tek predstojeće faze retrogradnosti, koja je aktivna krajem oktobra, boraviti u zodijačkom znaku Blizanaca tokom ukupno 7 meseci. Ipak ovaj kvadrat će trajati samo do 2. septembra, a obzirom da intenzivno kvadrira Mlad Mesec na 4° Device njegov uticaj će se osetiti i tokom narednih 28 dana (do 25. septembra).
Dobra vest je da u karti Novog Lunarnog ciklusa u Devici Merkur dispozitor Mladog Meseca u trigonu sa Marsom u Blizancima, a Jupiter u Ovnu kreira sekstil sa Marsom u Blizancima. Ova nešto kompleksnija astrološka formacija donosi nestrpljenje i frustraciju u složenim situacijama u kojima se ne odvija baš sve onako kako ste želeli. Možda ćete se osećati pomalo rasejano ili užurbano težiti da ostvarite sve što ste zamislili vođeni nemirnom željom da realizujete koliko god je moguće, kako biste uočili šta je to što najbolje funkcioniše u cilju realizacije željenih planova. Primetite kako prezauzet um odvlači pažnju u rasejanost i pauzirajte. Usavršavajte postepenost i pronicljivosti.

Neka se vaši planovi realizuju postepeno, sa pažnjom i brižljivim planiranjem resursa, negujte poverenje u safršen tajming i ostanite otvoreni radoznali i lagani, otvoreni za nove, sveže i praktične ideje koje mogu da stvore napredak u svakodnevnoj rutini. Oslušnite svoje telo, kako biste postepeno modelirali odnos prema zdravlju i blagostanju.

Postepeno pronalazite ravnotežu između dve veoma različite energije otvorenost za novu perspektivu i pristup ličnim ciljevima i potrebe da komunicirate i lagano sarađujete sa drugima. Samorast i učenje o saradnji sa drugima sada su glavna prednost.

 

SHARE Don’t Copy!!! AUTORSKI MATERIJAL © Jasmina Knežević ZABRANJENO PREUZIMANJE

 

Vladar i dispozitor Mladog Meseca, Merkur nalazi se na 1° Vage, u aplikacionom trigonu sa Marsom na 04° Blizanaca, i na kraju, Venera 19° Lava kreira kvadrat sa Rx Uranom na 18° Bika

Dozvolite drugima da podele sa vama informacije koje će doprineti opsežnijem istraživanju i budite otvoreni da pomognete drugima u skiciranju promena za novi identitet i lične ciljeve. Merkurov trigon sa Marsom daruje priliku da podignemo mentalne vibracije, olakšavajući povezivanje sa drugima, a da pritom ostanemo otvorenog uma. 

Venera u Lavu je u opoziciji sa Saturnom u Vodoliji i kvadratu sa poravnanjem Urana i Lunarnih čvorova, što kreira dinamiku sličnu onoj koju smo upravo iskusili sa avgustovskim Punim Mesecom u Vodoliji i prethodnim Mladim Mesecom u zodijačkom znaku Lava. Ova kombinacija traži od nas da se protegnemo i dalje od onoga što znamo i što smo već iskusili kroz odnose u prošlosti. Prioriteti se sada moraju promeniti, možemo se povući na kratko dok pokušavamo da shvatimo šta želimo a u čemu uživamo. Stoga ovo nije najbolje vreme da se stvari shvataju previše lično ali i da li ikada postoji dobar momenat za to? 

Suzdržite se svakako od impulsivnog donošenja odluka o finansijama ili odnosima. Tokom narednih 28 dana razvijajte svoje kapacitete za analizu i poboljšanje dnevne rutine, asimilaciju i služenje, ali i naučimo kako da se oslobodimo potrebe da kritikujemo druge ili sebe. Tu je zapravo skrivena sposobnost kreiranja unutrašnjeg mira i iskustva povezanosti, a ne razdvajanja.

Posvetite se onome što je od vitalnog značaja sa vas lično, jer savršenstvo nije cilj već putovanje!

Napravite pauzu i osvrnite se na period proteklih 28 dana. Da li ste možda nesvesno preferirali napredovanje u odnosu na savršenstvo, šta zapravo znači biti jednostavan u željama i skroman. ŠTA je ono šta vam je danas zaista važno i fokusirajte se na poboljšanja.

Kada život postane neudoban, usmerite se na pojednostavljivanje i budite strpljivi. Mi se menjamo i rastemo na načine koje ne možemo da razumemo dok sam rast traje. Ali je zato sada od ključnog značaja da makar na par sati kreirate prostor za mirno sagledavanje i jednostavnije definišete primarni cilj.


Sabijski simboli Merkur na 1° Vage
Čovek svira violinu. Čovek u odelu doktora monaškog reda.

Obzirom da nas u okvirima ovog lunarnog ciklusa očekuje i početak Merkurove retrogradnosti sada je vreme da definitivno napravite pregled dogadjaja tokom prethodna 4 meseca, šta ste zaključili o svojim mogućnostima i ograničenjima, na koji način te spoznaje možete pametno primeniti u odnosima sa drugima sada.

 

VREME je da MLADIM MESECOM U DEVICI procenimo kvalitet života u svim oblastima.
Uredite život. Moguće je da sve funkcioniše sa manje žurbe, zbrke, nereda, prezauzetosti, stresa, potrebe za beskonačnom analizom osećanjima krivice i pojašnjavanjem. Pretvarajte to postepeno u novi dugoročni zadovoljavajući, smisleniji životni tok.
Posvetite se onome što prepoznajete da vam zaista jeste bitno sada! Život ne mora biti savršen da biste Vi bili zadovoljni.

Dajte prednost poboljšanju praktičnosti, poboljšanju odnosa, oslobodite se starih strahova, rešenja.

Svaki put kada život menja tempo, bilo da dogadjaji oko nas idu u pravcu usporavanja (kao što je to slučaj poslednjih meseci i sada), ili se naglo ubrza do tačke neprijatnosti, postupajte jednostavno uredjujući rutinu, uvodeći strpljivost i blagost prema sebi, razumevanje nelagodnosti. Menjamo se i rastemo na načine koje je trenutno izuzetno teško shvatiti.

 

∞ PROFESIONALNE ASTROLOŠKE ANALIZE ∞ REIKI HRONIKE AKAŠA ∞ KRISTALOTERAPIJA ∞ ŠKOLA ASTROLOGIJE I NUMEROLOGIJE ∞ 063/222-539 ∞


Jasmina Knezevic 063222539

Dobar dan dragi moji, Dobrodošli. Moje ime je Jasmina KNEŽEVIĆ, autorka sam i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predavač sa višegodišnjim iskustvom. Svoju edukaciju je započela 1998. u okviru astrološke škole “AstroLab” Aleksandra Imširagića. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andrijić) započela sam svoju samostalnu profesionalnu praksu i svakodnevni rad sa klijentima kroz astrološke i numerološke konsultacije. Moj dosadašnji rad se zasniva na preporukama desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno sam saradjivala na poziciji autora i urednika rubrika sa izdavačkim kućama Novosti, Moć Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mesečnih prognoza), uključujući i samostalan autorski projekat Novogodišnji astrološki specijal za 2005. Od 2004. preuzela sam projekat "Veličanstveni Saturn", u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. radila sam u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrološkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006., zatim u Call centru Fonlider doo, razvijajući iskustvo brzih telefonskih konsultacija. Od 2006. posvećena sam isključivo individualnim astrološkim konsultacijama, a od 2012. vodim dvogodišnju Školu astrologije i Numerologije, 4-mesečne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Kombinovanje Astroloških i numeroloških alata za profesionalne konsultante. Proširujući svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Istočne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tumačenja snova kreirala sam izuzetno bogat spektar veština i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktitujem holistički pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapiju (lečenje bojama). Inicirana sam kod Zdenke Andrijić za komunikaciju sa ANDJELIMA 2000. godine. Od 2015. edukujem pristup AKAŠA HRONIKAMA, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokirajućih karmičkih matrica. Sertifikovani sam praktičar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III praktičar, praktičar Reiki Hronike Akaša, Master Svetlosne korekcije.

Leave a Reply

Next Post

Venera opozicija Rx Saturn *tranzit

Sun Aug 28 , 2022
Share on Facebook Tweet it Pin it Email Zgrabite svoj natalni horoskop ili klik na link NATALNA KARTA OPREZ ukoliko ima ličnih planeta u sektorima od 17° do 23° BIKA, LAVA, Škorpiona ili Vodolije, a posebno ukoliko je vaš Ascendentalni ili Sunčev znak Bik, Vaga ili Vodolija energija ovog tranzita […]