NOVI LUNARNI CIKLUS 1. lunarni dan “Svetiljka“ 28.10. u 04:36 *MLAD MESEC 04° ŠKORPIONA


Kako će MLAD MESEC U zodijačkom znaku ŠKORPIONA uticati na vas?

PROVERITE da li je u VAŠEM natalnom horoskopu aktivan zodijački segment KARDINALNIH uglova zodijaka, pozicija ličnih planeta ili dispozicija na 16° VAGE ili 4° ŠKORPIONA.

Takodje u okviru simbolike kuće natalnog horoskopa u kojoj se nalazi 16° VAGE koja je aktivirana Mladim Mesecom, ili 24° do 29° osa FIKSNIH znakova (BIK, Lav, Škorpion, Vodolija), vreme je da planirate “NOVI POČETAK”, i sagledate u kom segmentu i na koji način ŽIVOT MOŽE BITI BOLJI?

KONJUNKCIJA MESECA i SUNCA aktivira DRUGU dekadu zodijačkog znaka VAGE, PRIPREMITE se za nove smernice koje će doneti promene u vaš život.

 

PRIMARNO OKTOBARSKI novi LUNARNI CIKLUS će aktivirati stepene:
* ASC Karte Mladog Meseca 16° VAGE
* vladar Asc-a lunacije VENERA na 24° ŠKORPIONA konjunkcija MERKUR 26° ŠKORPIONA
* MESEC/SUNCE konjunkcija na 04° ŠKORPIONA
* MARS 15° VAGE konjunkcija ASC karte Mladog Meseca
* Mc karte Mladog Meseca na 19° RAKA i Vladar Mc-a MESEC 4° ŠKORPIONA
* Ic karte Mladog Meseca na 19° JARCA i vladar Ic-a SATURN 15° JARCA

Ukoliko se u Vašem natalnom horoskopu u ovom delu zodijačkog pojasa (12° do 19° VAGE) nalaze lične planete ili uglovi horoskopa (Asc, Mc, Ic, Desc), 28-dnevni lunarni ciklus koji počinje tokom večeri donosi prilike za NOVI POČETAK.

 

∞ PROFESIONALNE ASTROLOŠKE ANALIZE ∞ REIKI SESIJE ∞ AKAŠA HRONIKE ∞ 063/222-539 ∞

 

MLAD MESEC na 4° ŠKORPIONA sa Fortunom na Asc lunacije donosi prilike za NOVE POČETKE.

 

SABIJSKI SIMBOLI
ASC karte Mladog Meseca 16° VAGE Osedlan i negovan konj, galopira bez jahača. Stara vrata u koja je zaboden nož.
MARS 15° VAGE konjunkcija ASC karte Mladog Meseca Ledeni breg iza koga se vidi aurora borealis. Ledeni breg iza koga se vidi aurora borealis
Vladar Asc-a karte Mladog Meseca VENERA 24° ŠKORPIONA Bela zastava, neuvijena, sa crvenim malteškim krstom. Vuk stoji na lešini konja.
VENERA konjunkcija MERKUR 26° ŠKORPIONA Naoružani ratnik drži govor pred mnoštvom vojnika. Neobična publika.
Mesec/Sunce konjunkcija 4° ŠKORPIONA Detelina. Prerija zahvaćena olujom.
Mc karte Mladog Meseca 19° RAKA Konjušar jaše svetog konja. Velika zgrada sa granitnim zidinama, nejasno i tamno izgleda.
Ic karte Mladog Meseca na 19° JARCA Osoba se penje spiralnim stepeništem na čijem se vrhu vidi sunčeva svetlost. Majmun sedi pred ogledalom.
vladar Ic-a SATURN 15° JARCA Muškarac jaše jakog konja u najvećoj brzini. Krupan čovek, crven u licu i veoma srećan, igra groteskno.

 

Kartom lunacije dominira primarno I kuća gde je pozicionirana konjunkcija MESEC/SUNCE na 4° ŠKORPIONA, i II kuća gde je pozicioniran vladar Asc-a VENERA na 24° ŠKORPIONA, u konjunkciji sa MERKUROM na 26° ŠKORPIONA.

U kojoj kući VAŠEG natalnog horoskopa se nalazi 4° ŠKORPIONA, koji je aktiviran MLADIM MESECOM tj. aktuelna konjunkcija Meseca i Sunca? Da li su Asc-om lunacije 16° VAGE, vladarom Asc-a lunacije VENEROM na 24° ŠKORPIONA, ili su u segmentima 12° do 18° KARDINALNIH ili VAZDUŠNIH znakova (Blizanci, VAGA, Vodolija) aktivirane lične tačke ili položaji planeta u vašem ličnom horoskopu?

 

Mlad Mesec će aktivirati metaforička i praktična značenja kuće u kojoj se nalazi, kao i pozicije vladara lunacije u Vašem natalnom horoskopu.
I kuća – fizički izgled, lične osobine, odnos prema životu
II kuća – novac i lični resursi
III kuća – komunikacija, učenje, pisanje
IV kuća – dom, porodica, preci, emotivna podloga
V kuća – kreativnost, ekspanzija, potomstvo, ljubav
VI kuća – fiziološko zdravlje, dnevna rutina, kućni ljubimci, zaposlenje, kolektiv
VII kuća – emotivni i partnerski odnosi, ugovori, nivo okolnosti
VIII kuća – seksualnost, smrt, resursi drugih ljudi
IX kuća – putovanja, lična filozofija, uverenja
X kuća – karijera, životna misija, profesija javni odnosi
XI kuća – prijatelji, udruženja, dugoročni ciljevi
XII kuća – snovi, nesvesno, meditativna stanja, gubici

 

∞ PROFESIONALNE ASTROLOŠKE ANALIZE ∞ REIKI SESIJE ∞ AKAŠA HRONIKE ∞ 063/222-539 ∞

 

Početak novog lunarnog ciklusa vezan je za nove poduhvate. Simbolički početak novog je svetlost i izvor svetlosti je svetiljka. To su čisti, svetli i po svojoj energiji veoma povoljni lunarni dani. Prvog lunarnog dana počinje lunarni mesec.

 

Kako će MLAD MESEC U zodijačkom znaku ŠKORPIONA uticati na vas?
generali osiguranje

PRIMARNO OKTOBARSKI novi LUNARNI CIKLUS će aktivirati stepene:
* ASC Karte Mladog Meseca 16° VAGE
* vladar Asc-a lunacije VENERA 24° ŠKORPIONA
* MESEC/SUNCE konjunkcija na 4° ŠKORPIONA
* Mc karte Mladog Meseca na 19° RAKA i vladar Mc-a MESEC 4° ŠKORPIONA
* Ic karte Mladog Meseca na 19° JARCA i vladar Ic-a SATURN 15° JARCA

 

AUTORSKI MATERIJAL © Jasmina Knežević ZABRANJENO PREUZIMANJE

 

PRVOG dana LUNARNOG ciklusa mentalno pokrenite NOVE AKTIVNOSTI i radite vizualizaciju ličnih planova. Ukoliko ste čitali o Afirmacijama i Zakonu Privlačenja praktikujte meditaciju u vreme Mladog Meseca, kanališući sve svoje želje i težnje u atmosferi rasta, kako biste otkrili nove prilike za realizaciju i obezbedili neophodnu moć za dalji razvoj. Harmonizacijom sa ciklusima prirode omogućavate isceljenja na psihičkom i fizičkom nivou.

Tog lunarnog dana veoma je važan rad sa stvaralačkom energijom svesti. Sve što tog dana zamislite ima osnove da se i ostvari. Radi toga pre nego što zaželite tok budućih događaja, treba ih isplanirati do detalja. Na primer, ukoliko želite da u nastupajućem lunarnom mesecu ozdravite, postanete mlađi, tada zamislite sebe mladim, zdravim, punim snage. Treba predstaviti sve do detalja, skoro do osećaja mirisa, teksture vaše kože, osećaja, po kojima bi izgledali mladi i zdravi. Što je jasnija vaša misaona “slika”, to je bolje. Važan trenutak u tome je predstavljanje budućnosti, ne kao moguće, već kao da je nastupila. U vašoj svesti treba da bude osećaj, ne da će se to desiti, nego da se već desilo.

Taj metod omogućava da se na “finom” planu stvori energetski “otisak” budućeg događaja. Da se stvori energetska matrica koja će vremenom postati željeni događaj. Ta matrica će tokom celog lunarnog meseca struktuirati prostor i vreme u smeru, koji ste izabrali. Naravno, realizacija se može donekle razlikovati od zamišljenog i predstavljenog, ali pri pravilnom postavljanju slike i njenim zasićivanjem potrebnom senzibilnom informacijom, događaj će se obavezno desiti. Ukoliko ne bude odgovarao zamišljenom obliku, suština će biti izražena potpuno. Zbog toga je najvažnije kod tog lunarnog dana stvoriti misaoni “kostur” budućeg meseca sa svim za vas važnim događajima. Stvaranje sličnih energetskih matrica prvog lunarno dana važno je zbog toga, što će u to slučaju energija Meseca podsticati prirodan tok događaja. Vi se uklapate u ciklus i ritam lunarnih vibracija, koje će podsticati realizaciju vaših planova.

Prvi lunarni dan pruža čoveku mogućnost da sam izabere svoj put, svoju sudbinu, a ne da zavisi od situacije i slučajnosti. Danas ne stupajte u konflikte, jer će oni trajati ceo mesec. Pustite neka se događaji tog dana odvijaju po redu i prirodnim putem. Budite maksimalno uviđajni prema tuđem mišljenju, trudite se da ništa ne primate k srcu. Zapamtite, da bi bilo koji vaš postupak postaje kao zapis koji se projektuje za ceo lunarni mesec. Svojevrsna izjava- šta vi upravo želite.

Prvi lunarni dan idealno odgovara za podnošenje molbi. Smatra se da ponošenje molbe tog dana obavezno donosi uspeh i pozitivan ishod posla. Dobro je opraštati uvrede, to se lakše radi nego u druge dane. Taj lunarni dan je idealan za oslobađanje od štetnih navika, kompleksa, loših karakternih crta. Napomena, nove poslove tog dana ne treba započinjati- ograničite se na planove i maštu. Čovek je tog dana sličan novorođenčetu. Preporuka je da se ekonomiše životnom energijom- šetati u prirodi. U čovečijem organizmu u to vreme energetski je aktivna glava. Da bi ne bi izazvali prepobuđivanje mozga, tog dana izbegavajte upotrebu alkohola, vruće i ljute hrane. Suvišno zamaranje danas može izazvati jaku glavobolju, koja će se povremeno javljati do kraja lunarnog meseca.

Organi dana – oči, prednji deo glave, mozak. Taj lunarni dan odgovara za čišćenje čeonih i maksilarnih sinusa. Minerali dana: brilijant, gorski Kristal, kvarc rauhtopaz. Ukoliko se tog dana usni nešto dobro- vodi prema radosti, a ukoliko loše- ne obraćajte pažnju, i to će samo nestati. Ljudi rođeni prvog lunarnog dana ceo život ostaju pomalo detinjasti. Oni nešto čekaju, sanjaju. Počinju da deluju veoma energično i jasno. Oni ne treba da se bave umnim radom 15. Lunarnog dana.

 

Odlomak iz knjige “LUNARNI KALENDAR 2011-2019”
Genadij Petrovič Malahov


Jasmina Knezevic 063222539

Jasmina KNEŽEVIĆ svakodnevni rad sa klijentima kroz astrološke i numerološke konsultacije vodi od 2000. godine, autorka je i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predavač sa višegodišnjim iskustvom. Svoju edukaciju je započela 1998. u okviru astrološke škole “AstroLab” Aleksandra Imširagića. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andrijić) započinje svoju samostalnu profesionalnu praksu, koja se danas zasniva na preporukama sada već desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno saradjuje na poziciji autora i urednika rubrika sa izdavačkim kućama Novosti, Moć Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mesečnih prognoza), uključujući i samostalan autorski projekat Novogodišnji astrološki specijal za 2005. Od 2004. preuzima projekat Veličanstveni Saturn, u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. nalazi se u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrološkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006. u Call centru Fonlider doo, razvijajući iskustvo telefonskih konsultacija. Od 2006. posvećena je isključivo individualnim astrološkim konsultacijama, a od 2012. vodi dvogodišnju Školu astrologije i Numerologije, tromesečne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Astrološki i numerološki alati u modernom Menadžmentu. Proširujući svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Istočne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tumačenja snova kreira izuzetno bogat spektar veština i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktituje holistički pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapija (lečenje bojama). Inicirana za komunikaciju sa ANDJELIMA 2000. kod Zdenke Andrijić. Od 2015. edukuje pristup AKAŠA POLJU, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokirajućih karmičkih matrica. Jasmina Knežević je sertifikovani praktičar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III praktičar, praktičar Reiki Hronike Akaša, Master Svetlosne korekcije.

Leave a Reply

Next Post

Astrološki dogadjaji za 02.11.2019.

Sat Nov 2 , 2019
  SUBOTA 02.11.2019. će biti spokojan dan, a obeležiće ga 4 lunarna aspekta. MESEC tranzitira od 14° do 27° JARCA.     Tokom jutarnjih časova (8:28 do 10:28) Mesec će kreirati konjukciju sa Saturnom na 15° Jarca. Dok je Mesec u Saturnovom zagrljaju očekujemo teškoće izazvane nepromišljenim aktivnostima, a njihov […]
Spicum Astrologija Horoskop