ŠKOLA ASTROLOGIJE * PROGNOZE i UPOREDNA astrologija


Ukoliko već vladate osnovama ASTROLOGIJE i NUMEROLOGIJE, a tražite odgovarajući način da se usavršavate, ili ste možda nakon godina samostalnog proučavanja spremni da studiozno pristupite proučavanju ove drevne veštine, pozivamo vas da nam se pridružite NOVOM PUTU spoznaje astroloških znanja. NOVI jednogodišnji PROGRAM ASTROLOŠKIH PREDAVANJA će vam omogućiti da naučite kompletan niz prognostičkih tehnika koje u svom radu koriste profesionalni astrolozi.

Ukoliko već vladate osnovama ASTROLOGIJE i NUMEROLOGIJE, a tražite odgovarajući način da se usavršavate, ili ste možda nakon godina samostalnog proučavanja spremni da studiozno pristupite proučavanju ove drevne veštine, pozivamo vas da nam se pridružite NOVOM PUTU spoznaje astroloških znanja.

NOVI jednogodišnji PROGRAM ASTROLOŠKIH PREDAVANJA će vam omogućiti da naučite kompletan niz prognostičkih tehnika koje u svom radu koriste profesionalni astrolozi.

Uživo ili iz UDOBNOSTI VAŠEG DOMA, dinamika 1 čas nedeljno u trajanju od 90 min ONLINE WEBINAR. Predstavljamo astrološke i numerološke tehnike, i kroz rad na praktičnim primerima razvijamo prediktivne tehnike – godišnje i mesečne prognoze, definisanje životnih perioda za ljubav i brak, za uspeh u poslovanju, boravak u inostranstvu, izbor datuma za početak uspešnog privatnog posla ili kupoprodaju nekretnine, napredovanje u edukaciji ili karijeri, periode za realizaciju kredita, nasledstva), uporedne horoskope (emotivne veze ili definisanje potencijala za poslovna partnerstva), potencijal za začeće, promenu prosla, preseljenje.

Uz NOVI PROGRAM astrološke edukacije uz saradnju sa profesionalnim astrolozima sa višedecenijskim iskustvom napravićete prve korake u oblastima PREDIKCIJE (sinteza astrološke i numerološke prognoze, planetarni periodi, solarni i planetarni povratak, progresije i direkcije, firdarije), SINASTRIJE (analiza uporednih horoskopa, horoskopi odnosa i Dejvison, numerološki pristup analizi odnosa) i NUMEROLOŠKE PROGNOZE. Pored tehnika zapadne astrologije, izučavaju se Sistem Ki 9 zvezda, Kineska astrologija i astrologija Maya.

NOVI jednogodišnji PROGRAM ASTROLOŠKIH PREDAVANJA:
PROGOSTIČKE TEHNIKE – Ciklusne numerološke prognoze – Planetarni periodi – Orbisni lukovi – Direkcije – Progresije – Solarni, planetarni i lunarni povratak – Tranziti – Mesečni i dnevni horoskopi – Izborna (elekciona) astrologija
UPOREDNA ASTROLOGIJA – Analiza uporednog horoskopa – Kompozit i Dejvison – Sinteza uporedne analize sa prognozama – Veština tumačenja – Srednja rastojajanja u sinastriji i predikcijama – Ljubavni arhetipovi – značaj asteroida u uporednoj astrologiji

PROGNOZE U NUMEROLOGIJI
– Ciklusi vrhunci i izazovi
– Psihomatrice
– Godišnje i mesečne formule
– Uporedna numerologija
– Numerološki pristup analizi odnosa i uporednoj analizi
– Izborna (elekciona) numerologija


KARMIČKA ASTROLOGIJA I NUMEROLOGIJA

– Definisanje karmičkog opterećenja
– Čakra dijagnostika
– Korektivne tehnike – Reiki – Hronike Akaše (povezivanje sa Akaša hronikom, otkrivanje i neutralisanje blokirajućih matrica) Obezbedjen je prateći materijal u pdf formatu i test za utvrdjivanje stečenog znanja na kraju svakog modula.

TRI BONUSA UZ UPLATU GODIŠNJE KOTIZACIJE

+ BONUS EDUKACIJA I
Polaznici koji izvrše uplatu kompletnog iznosa školarine za godinu dana Škole Astrologije dobijaju GRATIS kompletnu OBUKU po izboru
* REIKI I stepen
* SU JOK
* BALANSIRANJE MERIDIJANA
* REFLEKSOLOGIJA

+ BONUS KONSULTACIJA II
Polaznici koji izvrše ranu uplatu kompletnog iznosa školarine za godinu dana Škole Astrologije dobijaju GRATIS KONSULTACIJU ANALIZA NATALNOG HOROSKOPA

+ BONUS FENG SHUI KONSULTACIJA III
Izračunavanje i analiza Kua brojeva i analiza životnog i poslovnog prostora

O autoru programa i predavaču: Knežević Jasmina se astrologijom i numerologijom posvećeno i kontinuirano bavi od 2000. godine, autorka je i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predavač sa višegodišnjim iskustvom.
Svoju edukaciju je započela 1998. u okviru astrološke škole “AstroLab” Aleksandra Imširagića. Nakon tri godine započinje samostalnu praksu koja se zasniva na preporukama sada već desetina hiljada zadovoljnih klijenata.
Od 1996. do 2005. saradjuje sa izdavačkim kućama Novosti, Moć Prirode, i Magazin Biznis kao novinar autor mesečnih prognoza i drugih astroloških rubrika, uključujući i samostalan autorski projekat Novogodišnji astrološki specijal za 2005. Od 2002. radi u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrološkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006. u Call centru Fonlider doo (0900). Od 2006. posvećena je isključivo individualnim astrološkim konsultacijama, a od 2012. vodi Školu astrologije i Numerologije, tromesečne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Astrološki i numerološki alati u modernom Menadžmentu. Proširujući svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Istočne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tumačenja snova kreira autorsku celinu znanja koju koristi u svakodnevnom radu sa klijenatima.
Jasmina je sertifikovani praktičar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, Usui i Kundalini Reikija. Neguje unikatan pristup definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokirajućih matrica. Praktituje holistički pristup dijagnostike Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za definisanje i neutralisanje karme, hromoterapija (lečenje bojama), povezivanje sa Akaša hronikom, otkrivanje i neutralisanje blokirajućih matrica.

Informacije  na 063 222 539

Program je moguće pohadjati ONLINE (IZ UDOBNOSTI VAŠEG DOMA dinamika 1 čas nedeljno u trajanju od 90 min ) ILI UŽIVO.


Jasmina Knezevic 063222539

Dobar dan dragi moji, Dobrodošli. Moje ime je Jasmina KNEŽEVIĆ, autorka sam i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predavač sa višegodišnjim iskustvom. Svoju edukaciju je započela 1998. u okviru astrološke škole “AstroLab” Aleksandra Imširagića. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andrijić) započela sam svoju samostalnu profesionalnu praksu i svakodnevni rad sa klijentima kroz astrološke i numerološke konsultacije. Moj dosadašnji rad se zasniva na preporukama desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno sam saradjivala na poziciji autora i urednika rubrika sa izdavačkim kućama Novosti, Moć Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mesečnih prognoza), uključujući i samostalan autorski projekat Novogodišnji astrološki specijal za 2005. Od 2004. preuzela sam projekat "Veličanstveni Saturn", u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. radila sam u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrološkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006., zatim u Call centru Fonlider doo, razvijajući iskustvo brzih telefonskih konsultacija. Od 2006. posvećena sam isključivo individualnim astrološkim konsultacijama, a od 2012. vodim dvogodišnju Školu astrologije i Numerologije, 4-mesečne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Kombinovanje Astroloških i numeroloških alata za profesionalne konsultante. Proširujući svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Istočne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tumačenja snova kreirala sam izuzetno bogat spektar veština i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktitujem holistički pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapiju (lečenje bojama). Inicirana sam kod Zdenke Andrijić za komunikaciju sa ANDJELIMA 2000. godine. Od 2015. edukujem pristup AKAŠA HRONIKAMA, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokirajućih karmičkih matrica. Sertifikovani sam praktičar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III praktičar, praktičar Reiki Hronike Akaša, Master Svetlosne korekcije.

Leave a Reply

Next Post

Mesec u fazi opadanja

Fri Nov 10 , 2017
Share on Facebook Tweet it Pin it Email Lunarni kvadrat sa Suncem (13.09.2017. 08:25) donosi kratkotrajno nezadovoljstvo nesredjenim emotivnim životom i materijalnim gubicima. Izbegavajte procenu tudjih ljudi o vama jer to može samo pogoršati situaciju. Finansijski problemi koje imate su posledica nedostatka ambicija a vi baš sada imate potrebu da […]
MESEC U FAZI OPADANJA