NOVO!!! MAHABOTE astrologija “Karmički Ključ”


MAHABOTE astrologija "Mali Ključ"

NOVO!!! MAHABOTE astrologija “Karmički Ključ”
Upis NOVE grupe polaznika SPICUM ASTRO COMMUNITY Škola Burmanske karmičke astrologije

MaHaBote je Burmanski astrološki sistem koji se zasniva na principu Dana u Nedelji tj SEDMODNEVNIM ciklusima. Poznat je i pod nadimkom “Mali Ključ” jer sa izuzetnom lakoćom možete predizno izračunati kartu, u kojoj su detaljno opisane sve informacije o prirodi i životu klijenta – bez potrebe za efemeridama ili astrološkim programom.

Pre nego što je Barbara upućena u drevno znanje i principe Mahabote astrologije ovo znanje je vekovima brižljivo negovano isključivo u Burmi, jer je postojalo uverenje da je neophodno da ste rođeni na Burmi da biste mogli savladati i praktikovati ovu tehniku.


Astrološki sistem MaHaBote je veoma lagan za savladavanje, praktičan i može biti sjajan dodatak uz druge sisteme koje koristite, a posebno je koristan ukoliko ste početnik u oblastima astrologije ili numerologije, i imate utisak da ste preplavljeni izazovima u savladavanju ovih kompleksnih znanja. Takođe, Mahabote predstavlja sa izuzetnom lakoćom koncept Istočne astrologije praktičarima Zapadne astrologije, na jednostavan i dostupan način.
Tehniku je u savremeno doba i uz dozvolu učiteljice Daw Hla Than’s razvila Barbara Cameron, a potom i jedan od njenih najvrednijih učenika holandski astrolog Roeland de Looff, da bi najzad AFA (American Federation of Astrologers) uradila izdavanje i promociju njene knjige “MaHaBote, The Little Key… Turning the Tables and Predictive Planetary Periods”.

PROFESIONALNE ASTROLOŠKE ANALIZE REIKI SESIJE AKAŠA HRONIKE 063/222-539

Mahabote je kompaktan ali izuzetno kompletan astrološki sistem, posebno pogodan za ljude koji nemaju tačnu informaciju o vremenu rođenja, i mnogo je detaljniji od astrologije Sunčevog znaka ili Numerologije Ličnog broja.
Veoma je slikovit i obiluje informacijama, iako nije detaljan poput Istočne ili Zapadne astrologije, a sigurno ćete uočiti i određene sličnosti sa navedenim astrološkim sistemima.
Ipak, Mahabote ne treba mešati sa Istočnom ili Zapadnom astrologijom, niti sa Numerologijom, već ga koristiti u svojstvu nezavisnih alata. Pored lakoće kojom se savladava steći ćete i dodatne uvide koji će pomoći da razvijate i postojeću numerološku ili astrološku praksu.

SHARE Don’t Copy!!! AUTORSKI MATERIJAL © Jasmina Knežević ZABRANJENO PREUZIMANJE

INFORMACIJE i PRIJAVE 063/222-539

KOME JE NAMENJEN:
KURS MAHABOTE je namenjen
* POČETNICIMA, koji bez iikakvog predzanja o astrologiji i numerologiji savladavajući Mahabote sistem stiču mogućnost da rade sa izuzetno kompleksnom tehnikom kako analizu karaktera tako i godišnje i mesečne prognoze.
* PRAKTIČARIMA astrologije i numerologije koji će uneti raznovrsnost u rad sa klijentima

LETNJA ŠKOLA MAHABOTE ASTROLOGIJE traje 3 meseca
NIJE neophodno nikakvo predznanje
DINAMIKA Jedan dvočas nedeljno
MESEČNA KOTIZACIJA 12 000 Rsd
DOBIJA se skripta i Sertifikat


Leave a Reply

AUTORSKI MATERIJAL © Jasmina Knežević
ZABRANJENO  KOPIRANJE  
PARAFRAZIRANJE  I  PREUZIMANJE