Categories: Kontakt

NOVO!!! MAHABOTE astrologija “Karmički Ključ”

Published by
Jasmina Knezevic 063222539
Share

NOVO!!! MAHABOTE astrologija “Karmički Ključ”
Upis NOVE grupe polaznika SPICUM ASTRO COMMUNITY Škola Burmanske karmičke astrologije

MaHaBote je Burmanski astrološki sistem koji se zasniva na principu Dana u Nedelji tj SEDMODNEVNIM ciklusima. Poznat je i pod nadimkom “Mali Ključ” jer sa izuzetnom lakoćom možete predizno izračunati kartu, u kojoj su detaljno opisane sve informacije o prirodi i životu klijenta – bez potrebe za efemeridama ili astrološkim programom.

Pre nego što je Barbara upućena u drevno znanje i principe Mahabote astrologije ovo znanje je vekovima brižljivo negovano isključivo u Burmi, jer je postojalo uverenje da je neophodno da ste rođeni na Burmi da biste mogli savladati i praktikovati ovu tehniku.

Astrološki sistem MaHaBote je veoma lagan za savladavanje, praktičan i može biti sjajan dodatak uz druge sisteme koje koristite, a posebno je koristan ukoliko ste početnik u oblastima astrologije ili numerologije, i imate utisak da ste preplavljeni izazovima u savladavanju ovih kompleksnih znanja. Takođe, Mahabote predstavlja sa izuzetnom lakoćom koncept Istočne astrologije praktičarima Zapadne astrologije, na jednostavan i dostupan način.
Tehniku je u savremeno doba i uz dozvolu učiteljice Daw Hla Than’s razvila Barbara Cameron, a potom i jedan od njenih najvrednijih učenika holandski astrolog Roeland de Looff, da bi najzad AFA (American Federation of Astrologers) uradila izdavanje i promociju njene knjige “MaHaBote, The Little Key… Turning the Tables and Predictive Planetary Periods”.

PROFESIONALNE ASTROLOŠKE ANALIZE REIKI SESIJE AKAŠA HRONIKE 063/222-539

Mahabote je kompaktan ali izuzetno kompletan astrološki sistem, posebno pogodan za ljude koji nemaju tačnu informaciju o vremenu rođenja, i mnogo je detaljniji od astrologije Sunčevog znaka ili Numerologije Ličnog broja.
Veoma je slikovit i obiluje informacijama, iako nije detaljan poput Istočne ili Zapadne astrologije, a sigurno ćete uočiti i određene sličnosti sa navedenim astrološkim sistemima.
Ipak, Mahabote ne treba mešati sa Istočnom ili Zapadnom astrologijom, niti sa Numerologijom, već ga koristiti u svojstvu nezavisnih alata. Pored lakoće kojom se savladava steći ćete i dodatne uvide koji će pomoći da razvijate i postojeću numerološku ili astrološku praksu.

SHARE Don’t Copy!!! AUTORSKI MATERIJAL © Jasmina Knežević ZABRANJENO PREUZIMANJE

INFORMACIJE i PRIJAVE 063/222-539

KOME JE NAMENJEN:
KURS MAHABOTE je namenjen
* POČETNICIMA, koji bez iikakvog predzanja o astrologiji i numerologiji savladavajući Mahabote sistem stiču mogućnost da rade sa izuzetno kompleksnom tehnikom kako analizu karaktera tako i godišnje i mesečne prognoze.
* PRAKTIČARIMA astrologije i numerologije koji će uneti raznovrsnost u rad sa klijentima

LETNJA ŠKOLA MAHABOTE ASTROLOGIJE traje 3 meseca
NIJE neophodno nikakvo predznanje
DINAMIKA Jedan dvočas nedeljno
MESEČNA KOTIZACIJA 12 000 Rsd
DOBIJA se skripta i Sertifikat


Jasmina Knezevic 063222539

Dobar dan dragi moji, Dobrodošli. Moje ime je Jasmina KNEŽEVIĆ, autorka sam i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predavač sa višegodišnjim iskustvom. Svoju edukaciju je započela 1998. u okviru astrološke škole “AstroLab” Aleksandra Imširagića. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andrijić) započela sam svoju samostalnu profesionalnu praksu i svakodnevni rad sa klijentima kroz astrološke i numerološke konsultacije. Moj dosadašnji rad se zasniva na preporukama desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno sam saradjivala na poziciji autora i urednika rubrika sa izdavačkim kućama Novosti, Moć Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mesečnih prognoza), uključujući i samostalan autorski projekat Novogodišnji astrološki specijal za 2005. Od 2004. preuzela sam projekat "Veličanstveni Saturn", u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. radila sam u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrološkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006., zatim u Call centru Fonlider doo, razvijajući iskustvo brzih telefonskih konsultacija. Od 2006. posvećena sam isključivo individualnim astrološkim konsultacijama, a od 2012. vodim dvogodišnju Školu astrologije i Numerologije, 4-mesečne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Kombinovanje Astroloških i numeroloških alata za profesionalne konsultante. Proširujući svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Istočne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tumačenja snova kreirala sam izuzetno bogat spektar veština i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktitujem holistički pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapiju (lečenje bojama). Inicirana sam kod Zdenke Andrijić za komunikaciju sa ANDJELIMA 2000. godine. Od 2015. edukujem pristup AKAŠA HRONIKAMA, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokirajućih karmičkih matrica. Sertifikovani sam praktičar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III praktičar, praktičar Reiki Hronike Akaša, Master Svetlosne korekcije.

Published by
Jasmina Knezevic 063222539

Recent Posts

Astrološki događaji za 22.04.2024.

Zgrabite svoj natalni horoskop ili Klik na link NATALNA KARTA   Dragi ljubitelji astrologije, pred…

Astrološki događaji za 21.04.2024.

Zgrabite svoj natalni horoskop ili Klik na link NATALNA KARTA   Dragi ljubitelji astrologije, pred…

Japanski kalendar Srećnih dana za APRIL 2024.

21.04.2024. 先負 SENBU tj SAKIMAKE SM ~ Dan Ranog Gubitka Potrebno je da sve radite mirno,…

Sunce kvadrat Pluton *tranzit

Zgrabite svoj natalni horoskop ili Klik na link NATALNA KARTA   Sunce i Pluton na…

Rx MERKUR KONJUNKCIJA VENERA 17° OVNA

Rx MERKUR KONJUNKCIJA VENERA 17° OVNA Zgrabite vaš natalni horoskop ili klik na link NATALNA…

Venera u znaku Ovna *tranzit

Vreme je za vruću prolećnu romansu. Ako po prirodi nemate visok stepen samopouzdanja i dojadili…