Novogodišnja dekoracija Feng Shui 2019/2020


2020. feng shui

Neosporno je da pravo božićno drvo ili jelka jesu nosioci elementa DRVO iako on zapravo nije previše jak jer živo drvo umire sečenjem pa su efekti drvnih elemenata kod jelke bez busena zapravo svedeni na minimum. Novogodišnja Jelka aktivira dosta Jang energije uz dekorativna svetla i najčešće korišćene jarke boje dekoracije.
Sam oblik jelke sekundarno je povezan sa elementom VATRE koji može imati ili pozitivan ili negativan uticaj zbog proizvodnog i ciklusa slabljenja, u zavisnosti od toga gde ćete je plasirati tokom praznika. Ovih dana jelke možete pronaći u svim veličinama i načinjene od raznovrsnih materijala, možete nabaviti pravu jelku, sa busenom ili sečenu, plastičnu sa metalnim ramovima, pa čak i napravljenu od tkanine, celu načinjenu od metala, čime je olakšan plasman po izboru tokom decembra 2019. godine.

Svakako najbolje mesto na koje biste mogli da postavite jelku u decembru 2019. godini u odnosu na godišnje i mesečne leteće zvezde bilo bi u Centru, Istoku, Zapadu i Jugoistoku, mada neke oblasti zahtevaju dodatnu pažnju.

Sektori koje je potrebno izbeći za plasiranja novogodšnje jelke u decembru 2019. s obzirom na godišnje i mesečne leteće zvezde su Jug, Jugozapad i Severozapad sobe ili zgrade, a neutralni sektori su Jugoistok i Sever.

Zašto biste trebali izbegavati postavljanje jelke u ovim sektorima?
Novogodišnja jelka ima snažnu energiju bez obzira da li je prava ili izradjena od veštačkih materijala, sam oblik drveta je povezan sa elementom Vatre jer je u obliku trougla; a njegova boja je povezana sa elementom DRVO jer je tradicionalno zelena, mada na tržištu jednako često danas pronalazimo jelke od veštačkih materijala u raznovrsnoj paleti boja, od bele, u bojama srebra, zlata, pa čak i ružičaste ili crne.
U svakom slučaju lampice se klasifikuju kao nosioci Jang Ki i svi ovi elementi pet faza negativno će uticati na Jug, Jugozapad i Severozapad i mogu izazvati brojne probleme tokom decembra 2019. godine.

Nepažljivo plasiranje velikih sveća u centru stola na Božićni dan poželjnjo je biti oprezan, jer efekti mogu biti prilično intenzivni i prouzrokovati gubitak bogatstva, nesreće, probleme u odnosima i još mnogo toga.

 

∞ PROFESIONALNE ASTROLOŠKE ANALIZE ∞ REIKI SESIJE ∞ AKAŠA HRONIKE ∞ 063/222-539 ∞

 

Naglasićemo sektore koja treba razmotriti za plasiranje novogodišnje dekoracije i svetla tokom božićnog perioda u decembru 2019. godine.

Sever – Ovo je loš sektor za jelku ili sveće u decembru 2019. godine.
Severoistok – Ovo je veoma loš sektor za jelku i sveće u decembru 2019. godine
Istok – Ovo je DOBAR sektor za plasiranje jelke u decembru 2019. godine, ali pokušajte izbeći previše boja vatre
Jugoistok – Ovaj sektor je VEOMA DOBAR za dekorativne lampice i dobar za jelku u decembru 2019. godine
Jug – Ovo je veoma loš sektor za jelku i sveće u decembru 2019. godine
Jugozapad – ovo je veoma loš sektor za jelku i sveće u decembru 2019. godine
Zapad – Ovaj sektor je VEOMA DOBAR za sveće i dobar za jelku u decembru 2019. godine
Severozapad – Ovaj sektor nije povoljan za plasman jelke ili dekorativnih lampica u decembru 2019. godine
Centar – Ovo je ODLIČAN SEKTOR za jelku, ali izbegavajte sveće u decembru 2019. godine

 

Ukoliko nemate drugog izbora osim da svoju jelku i ukrase postavite u neko od navedenih nepoželjnih sektora, potrudite se da izbegnete previše vatrenih boja, kao što su nijanse crvene i narandžaste. Postavljanje božićnih ukrasa u određeni deo vašeg doma koji nije povoljan neće imati velikog uticaja na Feng Shui vašeg doma ukoliko je već ranije pažljivo uradjena Feng Shui analiza doma, ali je uvek dobra ideja da izbegavate postavljanje ukrasa poput jelke sa svetlećim lamicama ili bilo koje druge novogodošnje dekoracije ili rasvete koja aktivira sektor, stvaranjem kretanja, zvuka ili vibracije u oblastima koje su gore navedene.

Ako se želite više uključiti u istraživanje letećih zvezda u svom domu, toplo preporučujemo da i sami čitate na tu temu kako biste pronašli najbolje lične smernice za vašu dom ili poslovni prostor.

 

Najbolja lokacija za jelku i novogodišnju dekoraciju za decembar 2019. godine

Primena boja za dekoraciju: boje koje možete koristiti u domu u novogodišnjoj dekoraciji za predstojeću Godinu Metalnog Pacova su svakako najviše boje metala srebrna, zlatna, zatim crvena, narandžasta, zelena i bela.

Sledi spisak boja koje možete koristiti u svim sektorima prilikom dekoracije svog doma ili poslovnog prostora imajući u vidu godišnje i mesečne Feng Shui leteće zvezde.
Sever – braon, terakota, bež, žuta, crna, siva, tamnije nijanse plave
Severoistok – bela, srebrna, zlatna, bakarna, bronzana, nijanse plave
Istok – smeđa, terakota, bež, žuta
Jugoistok – crvena, narandžasta, bordo, ljubičasta, ružičasta i lila
Jug – bela, srebro, zlato, bakar, bronza
Jugozapad – bela, srebro, zlato, bakar, bronza, nijanse plave
Zapad – crvena, narandžasta, bordo, ljubičasta, ružičasta i lila
Severozapad – bela, srebro, zlato, bakar, bronza
Centar – crvena, narandžasta, bordo, ljubičasta, ružičasta i lila, nijanse plave

 

Maksimalno iskoristite tokom decembra 2019. godine sektore Centar, Istok i Sever jer su izuzetno povoljni.

 


Jasmina Knezevic 063222539

Dobar dan dragi moji, Dobrodošli. Moje ime je Jasmina KNEŽEVIĆ, autorka sam i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predavač sa višegodišnjim iskustvom. Svoju edukaciju je započela 1998. u okviru astrološke škole “AstroLab” Aleksandra Imširagića. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andrijić) započela sam svoju samostalnu profesionalnu praksu i svakodnevni rad sa klijentima kroz astrološke i numerološke konsultacije. Moj dosadašnji rad se zasniva na preporukama desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno sam saradjivala na poziciji autora i urednika rubrika sa izdavačkim kućama Novosti, Moć Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mesečnih prognoza), uključujući i samostalan autorski projekat Novogodišnji astrološki specijal za 2005. Od 2004. preuzela sam projekat "Veličanstveni Saturn", u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. radila sam u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrološkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006., zatim u Call centru Fonlider doo, razvijajući iskustvo brzih telefonskih konsultacija. Od 2006. posvećena sam isključivo individualnim astrološkim konsultacijama, a od 2012. vodim dvogodišnju Školu astrologije i Numerologije, 4-mesečne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Kombinovanje Astroloških i numeroloških alata za profesionalne konsultante. Proširujući svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Istočne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tumačenja snova kreirala sam izuzetno bogat spektar veština i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktitujem holistički pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapiju (lečenje bojama). Inicirana sam kod Zdenke Andrijić za komunikaciju sa ANDJELIMA 2000. godine. Od 2015. edukujem pristup AKAŠA HRONIKAMA, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokirajućih karmičkih matrica. Sertifikovani sam praktičar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III praktičar, praktičar Reiki Hronike Akaša, Master Svetlosne korekcije.

Leave a Reply

Next Post

NOVI LUNARNI CIKLUS 1. lunarni dan “Svetiljka“ 24.01. u 22:42 *MLAD MESEC 04° VODOLIJE

Sun Jan 26 , 2020
There is no excerpt because this is a protected post.
NOVI LUNARNI CIKLUS 1. lunarni dan “Svetiljka“ 24.01. u 22:42 *MLAD MESEC 04° VODOLIJE