Numerološke prognoze *2016. za DEVETKE


num9

Detaljne Numerološke prognoze definišu se na osnovu različitih brojeva vašeg numerolokog koda za različite oblasti života (ljubav, novac, odnosi sa spoljnim svetom). Za početak možemo uzeti bioritamski broj vaše numerološke kombinacije koja se dobija sabiranjem vašeg datuma rođenja. Npr. ako ste rođeni 10.5.1970. vaša numerološka kombinacija je 6-8-5, a za numerološke prognoze koje opisuju promene na emotivnom planu, okolnosti i odnose u krugu porodice i za psihosomatsko zdravlje uzimaju se u obzir promene prvog, bioritamskog broja koje se dobijaju sabiranjem, u ovom slučaju 1+5=6. Dakle, Šestica je u navedenom primeru Bioritamski broj.
Godina 2016. je pod uticajem Meseca (2), Sunca (1) i Venere (6), svodjenjem na prost broj dobijamo DEVET (Neptun). Ova kombinacija Mesec-Sunce-Venera-Neptun simbolizuje Majku, Oca, Ljubav i Veru. Svaka Godina 9 je pod vladavinom Neptuna koji donosi umirenje, prepoznavanje i otpuštanje prevazidjenih formi i odnosa, pa će to i tokom 2016. biti univerzalno značajne teme. Medjutim, za razliku od 2007. koja je takođe bila pod vladavinom Neptuna, ova godina će ukazivati i na potrebu da pronadjemo mir i svrhu u promenama koje su najavljene tokom godine, kao i da se svesno posvetimo temama ličnog razvoja i prepoznavanja dubokih unutrašnjih potreba.

Uz devetku bi trebalo da naučite kako se upravlja svojim životom. To vreme nas primorava da dobro razmislimo o svojim postupcima, korigujemo ponašanje, odlučimo da se menjamo. Jer, ako to ne uradimo u ovoj godini, ni sledeći period nam neće biti nešto bolji. Prvi mesec u Novoj godini bitan je za sakupljanje energije koja je neophodna da se pokrenemo. Ko počinje novi biznis, bilo bi dobro da to uradi u januaru. Tokom februara povedite računa da vam novac ne klizi iz ruku. U martu su bitne emocije, radite na tome, kako ne biste bili uskraćeni. Poslovno će april doneti promene, a maj daje lepo vreme da sami doprinesete da se nešto bitno dogodi. Sa junom – proširenje porodice, nova ljubav, ili – stara sa kojom treba nešto bitno definisati. U julu vas čeka neko razočaranje, ali prolaznog karaktera. Avgust daje finansijsku sigurnost. A sa septembrom je na vama da dobro razmislite šta želite u životu i kojim putem da krenete. Za vas je važno da naučite da volite sebe, da su vam misli pozitivne i u sadašnjem vremenu. Mržnju ostavite iza sebe, jer vam se kao bumerang može vratiti. Kad naučite da volite sebe, i drugi će vas više voleti. Teško je sebe menjati. Ali to je jedini put da nam krene nabolje. Uvek su nam drugi krivi, a ne vidimo svoje nedostatke.

Strpljivo sačekajte sa važnim odlukama i u ljubavnom životu. Venčanje u godini broja 9 izuzetno retko nagoveštava sreću (sreća je u ovom slučaju rezervisana za one koji u svom ličnom numerološkom kodu ili datumu rodjenja imaju naglašen broj 9). Ako želite da ostvarite stabilan odnos imajte na umu da svaka sreća ima svoju cenu i zahteva odredjene kompromise. Ukoliko ste sami, mudro iskoristite povoljne okolnosti ne stvarajući velike planove za dalju budućnost.
U ovoj godini samo dovršavajte započete stvari i poslove. Ovo je pored toga i godina praštanja – oprostite svima koji su vam učinili nešto nažao, povredili vas ili vam učinili bilo šta loše. Prvenstveno oprostite sebi neznanje, nespretnost, lakovernost – iako je to najteže. Ovo je i vreme velikog čišćenje svega što ste sakrili tokom prethodnih 9 godina, kada bi sve trebalo dovesti na svoje mesto. Sve započete poslove dovršite ili ako su nekvalitetni prekinite i bez trunke griže savesti ili žaljenja. Ukoliko u ličnom numerološkom kodu nemate 9 tokom ove godine bićete više nego ranije skloni povlačenju u sebe – odvajanju od prijatelja, slabijoj komunikaciji sa rodbinom, biće vam neophodno da se povučete i sami na miru analizirate ciklus koji se ovom godinom okončava. Neka prijateljstva i veze ćete zauvek poslati u zaborav – nemojte žaliti već oprostite. Svi ovi postupci su neophodni kako bi rasterećeni ušli u novi ciklus koji počinje Godinom Broja 9 – za vas to je 2016. godina.

Ovo je jedna od težih godina za one koji imaju mnogo Jedinica, Dvojki, Četvorki i Sedmica u svom datumu rođenja. Svojeglavost i inat će vas pratiti, a u stvari ćete se osećati kao žrtveno jagnje na koje se sudbina okomila. Malo toga ćete moći da uradite kako vi želite. Stariji članovi porodice, šefovi, osobe koje morate iz bilo kog razloga da ispoštujete, zahtevaće od vas previše. Mlade Devetke će naći odgovorno radno mesto na kome će se maksimalno angažovati. Odlazak u inostranstvo moguće da ćete više puta odlagati, ali nemojte u afektu napuštati zemlju ako se vaša duša tome opire. Sredovečne Devetke će ulagati mnogo svoj stambeni prostor i novac će im odlaziti često na nepotrebne izdatke. Bunt ne donosi dobro ni u partnerskim odnosima sa jednom Peticom koja će vas izbegavati posebno u januaru, maju i oktobru. Moguća je romansa sa Sedmicom u martu i decembru.

Što se tiće porodice, zadovoljni ste postojećim stanjem, no postoji rizik da nećete na vreme moći da plaćate svoje račune. Početkom godine imaćete dosta energije pa to iskoristite da što više zaradite  i promenite životni kurs. Početkom proleća bude vam se ambicije, ali stresan period vam je april – maj jer ćete imati kvarove i veće troškove. Izbegavajte skupe greške i u periodu 27. juna- 21. jula, jer će te biti iscrpljeni i slabije fizičke kondicije. Kraj leta je povoljan za one devetke koje se bave građevinom, preduzimaći, i svi koji obavljaju teške poslove. Na emotivnom planu, početak godine vam je plačljiv i potišten. Frustriraju vas retki seksualni kontakti i dosada u ljubavi. No, februar donosi bolje dane. Oni koji nisu u vezi, u martu više neće biti sami. Kreće ozbiljna romantićna veza koja se razvija krajem maja, ali proleće vam nije dobro za sklapanje braka , kao ni planiranje potomstva, selidbe…No ova veza će biti na testu u avgustu, pa budite oprezni. Na proleće ćete biti iscrpljeni, imaćete glavobolje, a leto mnogima može doneti crevna oboljenja. Lavanda je miris koji bi trebalo stalno da udišete. Oko 4. februara, moguća je neka krađa, prevara, infekcija…U prvoj polovini aprila može da vam se meša ljubav i prijateljstvo, a od 17. avgusta jaka ljubav. Od kraja avgusta do polovine oktobra moguća putovanja.

Odvojite dovoljno vremena za redovan odmor i relaksaciju, bavite se jogom i meditacijom, promenite režim ishrane.

 


Jasmina Knezevic 063222539

Dobar dan dragi moji, Dobrodošli. Moje ime je Jasmina KNEŽEVIĆ, autorka sam i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predavač sa višegodišnjim iskustvom. Svoju edukaciju je započela 1998. u okviru astrološke škole “AstroLab” Aleksandra Imširagića. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andrijić) započela sam svoju samostalnu profesionalnu praksu i svakodnevni rad sa klijentima kroz astrološke i numerološke konsultacije. Moj dosadašnji rad se zasniva na preporukama desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno sam saradjivala na poziciji autora i urednika rubrika sa izdavačkim kućama Novosti, Moć Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mesečnih prognoza), uključujući i samostalan autorski projekat Novogodišnji astrološki specijal za 2005. Od 2004. preuzela sam projekat "Veličanstveni Saturn", u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. radila sam u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrološkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006., zatim u Call centru Fonlider doo, razvijajući iskustvo brzih telefonskih konsultacija. Od 2006. posvećena sam isključivo individualnim astrološkim konsultacijama, a od 2012. vodim dvogodišnju Školu astrologije i Numerologije, 4-mesečne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Kombinovanje Astroloških i numeroloških alata za profesionalne konsultante. Proširujući svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Istočne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tumačenja snova kreirala sam izuzetno bogat spektar veština i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktitujem holistički pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapiju (lečenje bojama). Inicirana sam kod Zdenke Andrijić za komunikaciju sa ANDJELIMA 2000. godine. Od 2015. edukujem pristup AKAŠA HRONIKAMA, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokirajućih karmičkih matrica. Sertifikovani sam praktičar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III praktičar, praktičar Reiki Hronike Akaša, Master Svetlosne korekcije.

Next Post

Numerološke prognoze *2016. za ŠESTICE

Wed Dec 30 , 2015
Share on Facebook Tweet it Pin it Email Detaljne Numerološke prognoze definišu se na osnovu različitih brojeva vašeg numerolokog koda za različite oblasti života (ljubav, novac, odnosi sa spoljnim svetom). Za početak možemo uzeti bioritamski broj vaše numerološke kombinacije koja se dobija sabiranjem vašeg datuma rođenja. Npr. ako ste rođeni […]