Numerološka analiza 641 *primer


Numerološka analiza primer 641Klijent rodjen 22.02.1966.
NUMEROLOŠKA Formula 641, Duhovni broj 4

Kao i NUMEROLOŠKI KOD 371 ovo je takodje lider u svom okruženju, porodici, sa ličnim br 1, ali je ovo stabilnija, pouzdanija osoba sa kombinacijom parnih brojeva 6 i 4.
Bioritamski broj 6 je udobniji za ženu jer ona voli svoj dom, uredjuje je sa ljubavlju i pažnjom do svake sitnice i rado boravi u njoj. Njena deviza je “Volim i služim svojoj porodici, roditeljima ili partneru” u zavisnosti sa kim taj dom i deli. Ovo je lepa osoba, naglašene harizme i manira, a u ljubavi češće izabrana nego što bira. U ovom primeru vidimo da je to 6 iz tri dvojke, a 2 je simbol emocije, pa su u ovoj Bioritamskoj 6 prenaglašene emocije. Osoba je dušu nasledila od svoje majke i dušom je i vezana za nju, sa elementima služenja i straha koji je kod 2 uvek prisutan.

Duhovna 4 i master broj 22 osobi dodaje dozu čvrstine kroz organizovanost, strpljenje i strogost. Broj 2 je povezan i sa ishranom (analog Mesec) pa je variranje težine i kod njih dosta čest. Oticanje i razmena tečnosti mogu biti problematični takodje.

Generacijski broj 4 otkriva vrednog radnika (najbolje u privatnom poslu), koji je veoma tačan, izuzetno odgovoran, na njega se uvek možemo osloniti, važno mu je da pre svega završi posao a naplata dolazi kao rezultat truda. Voli rad u tišini, sigurne poslove, rodjeni zanatlija. Broj 4 predstavlja formu, strategiju, rutinu, a kako je dobijen iz godine 1966 prisutna ije i potreba za služenjem, za lepim poslovnim ambijentom koji bira, ljubaznošću kojom čini klijentima i kolegama prijatnost u radu, izraženim sluhom za tudje potrebe.

NUMEROLOŠKE PROGNOZE za 2017. UŽIVO
Vaš Numerolog DIVNA


Jasmina Knezevic 063222539

Dobar dan dragi moji, Dobrodošli. Moje ime je Jasmina KNEŽEVIĆ, autorka sam i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predavač sa višegodišnjim iskustvom. Svoju edukaciju je započela 1998. u okviru astrološke škole “AstroLab” Aleksandra Imširagića. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andrijić) započela sam svoju samostalnu profesionalnu praksu i svakodnevni rad sa klijentima kroz astrološke i numerološke konsultacije. Moj dosadašnji rad se zasniva na preporukama desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno sam saradjivala na poziciji autora i urednika rubrika sa izdavačkim kućama Novosti, Moć Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mesečnih prognoza), uključujući i samostalan autorski projekat Novogodišnji astrološki specijal za 2005. Od 2004. preuzela sam projekat "Veličanstveni Saturn", u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. radila sam u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrološkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006., zatim u Call centru Fonlider doo, razvijajući iskustvo brzih telefonskih konsultacija. Od 2006. posvećena sam isključivo individualnim astrološkim konsultacijama, a od 2012. vodim dvogodišnju Školu astrologije i Numerologije, 4-mesečne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Kombinovanje Astroloških i numeroloških alata za profesionalne konsultante. Proširujući svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Istočne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tumačenja snova kreirala sam izuzetno bogat spektar veština i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktitujem holistički pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapiju (lečenje bojama). Inicirana sam kod Zdenke Andrijić za komunikaciju sa ANDJELIMA 2000. godine. Od 2015. edukujem pristup AKAŠA HRONIKAMA, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokirajućih karmičkih matrica. Sertifikovani sam praktičar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III praktičar, praktičar Reiki Hronike Akaša, Master Svetlosne korekcije.

Leave a Reply

Next Post

RADIONICA KARMIČKE ASTROLOGIJE

Thu Feb 16 , 2017
Share on Facebook Tweet it Pin it Email Jednomesečne interaktivne Radionice karmičke astrologije omogućava da dobijete uvid u lični horoskop na jedan sasvim novi način. Stičete uvid u postojeća karmička opterećenja, potom kroz niz astroloških i korektivnih tenika, kombinaciju kvantne harmonizacije radite na otpuštanju svih energetskih blokada. Individualno ili rad […]
karmicki horoskop