Numerološke prognoze *2016. za ČETVORKE


Numerološke prognoze *2016. za ČETVORKEDetaljne Numerološke prognoze definišu se na osnovu različitih brojeva vašeg numerolokog koda za različite oblasti života (ljubav, novac, odnosi sa spoljnim svetom). Za početak možemo uzeti bioritamski broj vaše numerološke kombinacije koja se dobija sabiranjem vašeg datuma rođenja. Npr. ako ste rođeni 10.5.1970. vaša numerološka kombinacija je 6-8-5, a za numerološke prognoze koje opisuju promene na emotivnom planu, okolnosti i odnose u krugu porodice i za psihosomatsko zdravlje uzimaju se u obzir promene prvog, bioritamskog broja koje se dobijaju sabiranjem, u ovom slučaju 1+5=6. Dakle, Šestica je u navedenom primeru Bioritamski broj.
Godina 2016. je pod uticajem Meseca (2), Sunca (1) i Venere (6), svodjenjem na prost broj dobijamo DEVET (Neptun). Ova kombinacija Mesec-Sunce-Venera-Neptun simbolizuje Majku, Oca, Ljubav i Veru. Svaka Godina 9 je pod vladavinom Neptuna koji donosi umirenje, prepoznavanje i otpuštanje prevazidjenih formi i odnosa, pa će to i tokom 2016. biti univerzalno značajne teme. Medjutim, za razliku od 2007. koja je takođe bila pod vladavinom Neptuna, ova godina će ukazivati i na potrebu da pronadjemo mir i svrhu u promenama koje su najavljene tokom godine, kao i da se svesno posvetimo temama ličnog razvoja i prepoznavanja dubokih unutrašnjih potreba.

Sa brojem Četiri neće vam biti lako kroz ovu godinu – sve do kraja septembra. Ali to ne znači da tako treba i da bude. Januar je relativno dobar, pun dinamike i promena, koje neće biti preteške za vas. Februar donosi mnoštvo susreta, događaja, lepih trenutaka. U martu bi trebalo da se čuvate prevare. Krenite u nešto novo, da bi se vaši darovi iskazali. Od aprila stojite bolje finansijski. Maj je mesec za selektovanje svega što vas okružuje. Jun donosi novu energiju, u julu pričuvajte novac, jer će vam lako kliziti iz ruku. Avgust donosi lepe trenutke, a septembar označava promene u poslovnom okruženju. Od oktobra živite lagodnije.

Pred vama je Godina Četvorke, a kvadrat i Saturn su njeni vladari. Možete biti bolešljivi, počev od naizgled bezazlenih prehlada pa do nekih malo ozbiljnijih bolesti, ali bez brige to će trajati samo toliko koliko traje i ova godina. Negativna energija koja se gomila u ovoj godini i moguće da će pojačati komplikacije i dodatna opterećenja. Ne brinite previše, jer je Saturn i plemeniti učitelj, i kraj ove godine ćete dočekati bez dugova, bogatiji za brojna nova iskustva. Probajte da sve ovo lakše podnesete ulažući više energije u rad nego ranije, ali i odvajajući mnogo vremena za fizički odmor i duhovni rast.
Dakle, došlo je vreme za ubiranje “zlatnih plodova” svega onoga što ste “posejali” prethodnih godina. Iskoristite sve svoje adute da biste se ostvarili i izgradili budućnost kakvu želite. Na poslovnom polju ne uzdajte se preterano u srećne okolnosti, već isključivo u sebe i sopstveni rad. Ozbiljno pristupite poslu i ostvarićete svoje ciljeve. Godina u znaku broja 4 je idealna za profesionalno usavršavanje, za nove projekte ili za započinjanje novog posla. Uložite svoj maksimum, prekoračite i svoje subjektivne granice, ako treba, isplatiće Vam se. Ali, ne rasipajte olako novac.
Na ljubavnom planu najbolje je da ne očekujete previše. Ako se dogodi da upoznate osobu o kakvoj ste maštali, moguće je da se vaše i njene šanse i planovi ne uklapaju – dok Vi težite stabilnoj vezi i sigurnosti, ona bi radije da sačuva svoju slobodu, ipak samo vreme (Saturn) će pokazati ima li šanse da se ova veza razvija. Ukoliko se nalazite u stabilnoj vezi ili braku imaćete priliku da kroz delikatne situacije proverite koliko je vaša ljubav zaista snažna i postojana.
Ako ste vi Četvorka, svojeglavi i uporni, ako sa vama nije lako izaći nakraj, ovo je za vas godina velikih dostignuća – pružiće vam se prilika za solidnu zaradu ali i sukob sa konkurencijom, sa neistomišljenicima. Bićete izrazito zahtevni kako u ljubavi tako i na poslu. Ako treba da promenite radno mesto ili da započnete svoj privatni posao bićete uspešni jer ćete se maksimalno posvetiti karijeri. Januar je mesec finalizacije kada ćete sumirati sve što ste uradili u toku prethodne godine. Prilike za putovanja su u januaru, aprilu, junu, avgustu i oktobru. Očuvanje porodice biće vam prioritet ali pazite da upravo vi, naročito ako ste dugo u braku, ne dođete u iskušenje (u februaru, aprilu, avgustu) da uđete u neku novu emotivnu vezu što može značajno poremetiti stabilnost vašeg doma.
ČETVORKE će tokom 2016. biti veoma ambiciozne jer im je finansiska situacija važna oblast ove godine. Sam početak godine ne donosi neki uspeh, ali je povoljan period za organizaciju, rešavanje tekućih pitanja, potpisivanje ugovora, stvaranje novih kontakata i uopšte da se informišete. U februaru moguć manji uspon, ali i troškovi. Mart i april donose veći prihod, ali i pojavljivanje starih problema vezano za sudski spor. Početkom proleća neki novac kojem se niste nadali, ali za one koji se bave trgovinom, marketingom, hranom…. Pazite kako trošite novac. Ljubav je dosta nestabilna. Ona može da vam se dogodi bilo gde, ali brak vam ne savetujem. Šestice će ove godine imati ozbiljnu ljubavnu avanturu, a ne stabilnu vezu. Kraj leta i početak jeseni nosi zanimljiva poznanstva. Oni koji su u braku ili vezi, mogu doživeti sudbinski susret koji im može pomutiti harmoniju. Od 8. oktobra do 6. novembra, šarmiraćete svoju okolinu, ali nemojte to zloupotrebiti. Proleće vam donosi zdravstvene probleme ukoliko neku bolest niste zalečili. Jesen može biti kritična za one s visokim pritiskom i oni kojima su pluća slabija. Miris cimeta vas smiruje.

 


Jasmina Knezevic 063222539

Dobar dan dragi moji, Dobrodošli. Moje ime je Jasmina KNEŽEVIĆ, autorka sam i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predavač sa višegodišnjim iskustvom. Svoju edukaciju je započela 1998. u okviru astrološke škole “AstroLab” Aleksandra Imširagića. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andrijić) započela sam svoju samostalnu profesionalnu praksu i svakodnevni rad sa klijentima kroz astrološke i numerološke konsultacije. Moj dosadašnji rad se zasniva na preporukama desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno sam saradjivala na poziciji autora i urednika rubrika sa izdavačkim kućama Novosti, Moć Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mesečnih prognoza), uključujući i samostalan autorski projekat Novogodišnji astrološki specijal za 2005. Od 2004. preuzela sam projekat "Veličanstveni Saturn", u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. radila sam u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrološkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006., zatim u Call centru Fonlider doo, razvijajući iskustvo brzih telefonskih konsultacija. Od 2006. posvećena sam isključivo individualnim astrološkim konsultacijama, a od 2012. vodim dvogodišnju Školu astrologije i Numerologije, 4-mesečne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Kombinovanje Astroloških i numeroloških alata za profesionalne konsultante. Proširujući svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Istočne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tumačenja snova kreirala sam izuzetno bogat spektar veština i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktitujem holistički pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapiju (lečenje bojama). Inicirana sam kod Zdenke Andrijić za komunikaciju sa ANDJELIMA 2000. godine. Od 2015. edukujem pristup AKAŠA HRONIKAMA, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokirajućih karmičkih matrica. Sertifikovani sam praktičar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III praktičar, praktičar Reiki Hronike Akaša, Master Svetlosne korekcije.

Next Post

Numerološke prognoze *2016. za TROJKE

Wed Dec 30 , 2015
Share on Facebook Tweet it Pin it Email Detaljne Numerološke prognoze definišu se na osnovu različitih brojeva vašeg numerolokog koda za različite oblasti života (ljubav, novac, odnosi sa spoljnim svetom). Za početak možemo uzeti bioritamski broj vaše numerološke kombinacije koja se dobija sabiranjem vašeg datuma rođenja. Npr. ako ste rođeni […]