Numerološke prognoze *2016. za DVOJKE


Numerološke prognoze *2016. za DVOJKEDetaljne Numerološke prognoze definišu se na osnovu različitih brojeva vašeg numerolokog koda za različite oblasti života (ljubav, novac, odnosi sa spoljnim svetom). Za početak možemo uzeti bioritamski broj vaše numerološke kombinacije koja se dobija sabiranjem vašeg datuma rođenja. Npr. ako ste rođeni 10.5.1970. vaša numerološka kombinacija je 6-8-5, a za numerološke prognoze koje opisuju promene na emotivnom planu, okolnosti i odnose u krugu porodice i za psihosomatsko zdravlje uzimaju se u obzir promene prvog, bioritamskog broja koje se dobijaju sabiranjem, u ovom slučaju 1+5=6. Dakle, Šestica je u navedenom primeru Bioritamski broj.
Godina 2016. je pod uticajem Meseca (2), Sunca (1) i Venere (6), svodjenjem na prost broj dobijamo DEVET (Neptun). Ova kombinacija Mesec-Sunce-Venera-Neptun simbolizuje Majku, Oca, Ljubav i Veru. Svaka Godina 9 je pod vladavinom Neptuna koji donosi umirenje, prepoznavanje i otpuštanje prevazidjenih formi i odnosa, pa će to i tokom 2016. biti univerzalno značajne teme. Medjutim, za razliku od 2007. koja je takođe bila pod vladavinom Neptuna, ova godina će ukazivati i na potrebu da pronadjemo mir i svrhu u promenama koje su najavljene tokom godine, kao i da se svesno posvetimo temama ličnog razvoja i prepoznavanja dubokih unutrašnjih potreba.

Novu godinu dočekajte mirno, ne činite ništa ishitreno, pustite da vreme radi za vas. Jer za ovu godinu kažem da sudbina radi ono što nam je zapisano. Tokom januara, biće lepih trenutaka po pitanju emotivnih situacija. Februar donosi turbulenciju u poslu i svemu što je bitno za vas. Ovog meseca opteretite se nekim fizičkim aktivnostima, pa će vam sve biti lakše. Mart je mesec dinamike, pokreta, promene u pogledu nekih vaših životnih preokupacija. April je za druženje, porodicu. Maj treba da okrenete sebi u korist, tako što ćete neke vrednosti drugačije prihvatiti. U junu očekujte da vam se vrati nešto što ste pozajmili, igrajte igre na sreću – možda se nekom od vas posreći. Jul je dobar za sumiranje rezultata, i zato ne brzajte, jer od avgusta, kada ćete polako ulaziti u period broja tri, koji donosi emocije, impulse i želju da se iskažete, morate pravilnije da postupate i da donosite smirenije odluke.

Godina Broja 2 je “sudbinska” godina, pod uplivom Meseca. Desiće se sve ono što je zapisano u vašoj knjizi života, a dolazi do izražaja Zakon setve i žetve. Ne možemo da sadimo višnju, a da beremo lubenice – uvek ćemo brati samo višnju. Dakle sve što ste posejali tokom ranijih godina tokom ove godine ćete požnjeti. Mogu vam se desiti neka vančulna iskustva, više suza i emocija nego ranije, čak i više strahova. Ne plašite se – i to će proći. Ova godina će vas učiniti prilagodljivijim i fleksibilnijim i pomoći vam da kraj godine sačekate u pozitivnom bilansu, ali oplemenjeni i jači za nove napore i sa novim saznanjima. Ovo je i godina saradnje, i medjusobnog pomagnja. Budući da tokom ove godine morate da prođete kroz sudbinski određene kodove, nemojte paničiti i zapadati u depresivna stanja, već prepustite da vas ruka pravdoljubivosti i učenja vodi. Možda ove Godine pronađete i duhovnog vođu ili čak to i sami postanete.

Ova godina Vas vodi ka novom duhovnom razvoju. Nakon okončanja ove Godine Izazova sigurno ćete biti mudriji, ali tokom nje ćete morati da naučite više o strpljenju. Ako zaboravite na brzopletost i usavršite strpljenje realizovaćete sve svoje ciljeve. Na profesionalnom polju sačekajte da se situacije i odluke iskristališu, tek kada se stvore odgovarajući uslovi krenite u akciju. Oslonite se na svoje saradnike i okolinu – podržacće Vas. Ovo je finansijski vrlo neprijatan period – budite organizovani, svoje rashode svedite na minimum i pridržavajte se plana potrošnje. Prihodi će svojim obimom jedva pokrivati troškove tokom prve polovine godine, a u drugoj polovini će povremena jednokratna zarada pomagati vaš budžet. Ukoliko niste zadovoljni postojećom vezom zagledajte se duboko u sebe, i ponovo preispitajte svoje želje i osećanja. Svi odgovori koje tražite se nalaze u Vama. Ukoliko ste zadovoljni uz blisku osobu, trenutak je da započnete zajednicki život, i razmišljate o proširenju porodice. Ukoliko ste sami, moguće je da partnera iz svojih snova upoznate posredstvom prijatelja, ili na poslu. Ali ako osetite ljubav na prvi pogled, ne donosite ishitrene i impulsivne odluke, isključivo zasnovane na emocijama. Budite STRPLJIVI. Izbegavajte konfliktne situacije sa decom, partnerom ili roditeljima.
Ne zna se da li je ovo teža godina za žene ili za muškarce. I jedni i drugi će biti preterano bolećivi prema svima, uvek na usluzi, spremni da svakome izađu u susret i mogu se povremeno osetiti prevarenim u svojim očekivanjima, naročito kada se radi o ljubavnom životu. Oni koji rade u medicinskim ustanovama, koji se bave umetnošću ili uslužnim delatnostima mogu očekivati uspeh, posebno ako budu izbegavali konflikte sa kolegama. Muškarci će biti skloni da utapaju svoju povremenu tugu u alkoholu i to najviše zbog ljubavnog života koji neće moći da dreže pod kontrolom iako će na ceni kod suprotnog pola. Mogu ići iz veze u vezu dok će žene biti spremne za brak naročito one koje su duže od tri godine u vezi. Za umetnike ovo bi mogla biti sjajna godina. Finansije su prilično nestabilne ali situcaije će zavisiti od vaše inicijative i spremnosti da pokažete više ličnog angažovanja. Moći ćete da doživite strastvenu vezu sa Osmicom ili Dvojkom u Februaru, maju i novembru.

Dvojke će početkom godine češće putovati, a neke će otići i u inostranstvo. Ovo je za njih veoma povoljan period za ugovore, sporazume i sređivanje ličnih dokumenata. April im je povoljan za gradnju i selidbu, a početak maja za promenu posla. Ako ste privatnik reklamirajte se početkom leta, jer time poboljšavate promet i finansije. No privatnici ove godine mogu očekivati i inspekciju, pa se trudite da budete veoma pošteni, jer su mogući i sudski sporovi. Početak jeseni donosi rasterećenje ali su mogući kvarovi tehnike i automobila, posebno oko 3. novembra. Zaradu će ove godine DVOJKE imati iz oblasti komunikacije, saobraćaja, medija, prodaje, reklame, marketinga… Oni koji traže posao dobiće ga preko porodičnih veza. Oko 10. maja karijera može biti malo protresena. Na emotivnom planu, početak godine donosi nove susrete i prijateljstva, ali nije povoljan za planiranje potomstva. Godinu obeležavaju brojni površni susreti koji ne donose značajne promene. No, ako na proleće upoznate nekog stranca ili veza počne u stranoj zemlji, ima šanse da opstane. Dvojke će imati problem sa varenjem zbog nepravilne ishrane, a posebno slabi tokom leta. Letnji period može doneti i povrede. Kad poželite da se opustite, prijaće vam miris borovine. Oko 13. novembra budite uzdržani. Druga polovina marta i prva aprila može doneti egzotičnu ljubav.

Ovo je godina koja će od vas zahtevati strpljenje i saradnju. Ukoliko se namerite da učinite nešto veće, oslanjajući se samo na sopstvene snage, udarićete u zid koji nećete biti u stanju sami da preskočite. Mnogo ćete razmišljati i mnogo će se stvari dešavati na unutrašnjem planu. Emocije će biti u prvom planu i biće logičan nastavak onog što je započeto u prethodnoj godini, godini jedinice. Tokom 2016. godine radite na razumevanju odnosa i tandemskog funkcionisanja. “Zajedno smo jači” neka bude deviza vašeg funkcionisanja ove godine. Strpljenje i čekanje na zrelu priliku, način je da se omogući rast i razvoj, stoga će biti korisno strpljenje i sposobnost prilagodjavanja, sagledavanja situacije iz druge pozicije. Na emotivnom planu će biti dosta uspona i padova: kad pomislite da je u vašem odnosu konačno sve u redu, desiće se nešto što će vas izbaciti iz ravnoteže: doći će do naglog zahlađenja. Toplo i hladno, ljubav i mržnja, smenjivaće se u nepredviđenim talasima. Mnoge će dvojke otvoriti srce ali u njega neće ući osoba koju oni žele. Što se tiče karijere, na pomolu su promene, budite otvoreni za njih: najdalje stižu oni koji uspeju da uhvate vetar promena!


Jasmina Knezevic 063222539

Dobar dan dragi moji, Dobrodošli. Moje ime je Jasmina KNEŽEVIĆ, autorka sam i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predavač sa višegodišnjim iskustvom. Svoju edukaciju je započela 1998. u okviru astrološke škole “AstroLab” Aleksandra Imširagića. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andrijić) započela sam svoju samostalnu profesionalnu praksu i svakodnevni rad sa klijentima kroz astrološke i numerološke konsultacije. Moj dosadašnji rad se zasniva na preporukama desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno sam saradjivala na poziciji autora i urednika rubrika sa izdavačkim kućama Novosti, Moć Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mesečnih prognoza), uključujući i samostalan autorski projekat Novogodišnji astrološki specijal za 2005. Od 2004. preuzela sam projekat "Veličanstveni Saturn", u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. radila sam u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrološkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006., zatim u Call centru Fonlider doo, razvijajući iskustvo brzih telefonskih konsultacija. Od 2006. posvećena sam isključivo individualnim astrološkim konsultacijama, a od 2012. vodim dvogodišnju Školu astrologije i Numerologije, 4-mesečne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Kombinovanje Astroloških i numeroloških alata za profesionalne konsultante. Proširujući svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Istočne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tumačenja snova kreirala sam izuzetno bogat spektar veština i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktitujem holistički pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapiju (lečenje bojama). Inicirana sam kod Zdenke Andrijić za komunikaciju sa ANDJELIMA 2000. godine. Od 2015. edukujem pristup AKAŠA HRONIKAMA, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokirajućih karmičkih matrica. Sertifikovani sam praktičar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III praktičar, praktičar Reiki Hronike Akaša, Master Svetlosne korekcije.

Next Post

Numerološke prognoze *2016. za JEDINICE

Wed Dec 30 , 2015
Share on Facebook Tweet it Pin it Email Detaljne Numerološke prognoze definišu se na osnovu različitih brojeva vašeg numerolokog koda za različite oblasti života (ljubav, novac, odnosi sa spoljnim svetom). Za početak možemo uzeti bioritamski broj vaše numerološke kombinacije koja se dobija sabiranjem vašeg datuma rođenja. Npr. ako ste rođeni […]

You May Like