Numerološke prognoze *2016. za JEDINICE


Numerološke prognoze *2016. za JEDINICEDetaljne Numerološke prognoze definišu se na osnovu različitih brojeva vašeg numerolokog koda za različite oblasti života (ljubav, novac, odnosi sa spoljnim svetom). Za početak možemo uzeti bioritamski broj vaše numerološke kombinacije koja se dobija sabiranjem vašeg datuma rođenja. Npr. ako ste rođeni 10.5.1970. vaša numerološka kombinacija je 6-8-5, a za numerološke prognoze koje opisuju promene na emotivnom planu, okolnosti i odnose u krugu porodice i za psihosomatsko zdravlje uzimaju se u obzir promene prvog, bioritamskog broja koje se dobijaju sabiranjem, u ovom slučaju 1+5=6. Dakle, Šestica je u navedenom primeru Bioritamski broj.
Godina 2016. je pod uticajem Meseca (2), Sunca (1) i Venere (6), svodjenjem na prost broj dobijamo DEVET (Neptun). Ova kombinacija Mesec-Sunce-Venera-Neptun simbolizuje Majku, Oca, Ljubav i Veru. Svaka Godina 9 je pod vladavinom Neptuna koji donosi umirenje, prepoznavanje i otpuštanje prevazidjenih formi i odnosa, pa će to i tokom 2016. biti univerzalno značajne teme. Medjutim, za razliku od 2007. koja je takođe bila pod vladavinom Neptuna, ova godina će ukazivati i na potrebu da pronadjemo mir i svrhu u promenama koje su najavljene tokom godine, kao i da se svesno posvetimo temama ličnog razvoja i prepoznavanja dubokih unutrašnjih potreba.

Dobro promislite šta je neophodno da promenite kako bi vreme koje dolazi donelo nešto bolje. Jedinica daje energiju, snagu i mogućnost da se revitalizujete. Ali, naravno, ne u svakom mesecu.

U januaru – biće besparice. Februar čini da budete sentimentalniji. Mart donosi promene na poslovnom planu, ali i period kada bi trebalo više pažnje da posvetite svom zdravlju. Napravite neku kontrolu. April je dobar za promene u prostoru u kom živite – mogućnost da nešto rešite po pitanju nekretnina, sređujete stan, putujete i više se družite. Maj je za porodicu, okupljanje, brigu o deci, starijim članovima domaćinstva. Jun dolazi sa manjim brigama – tada se više šetajte, posvetite se sebi, čitajte, nešto lepo stvarajte i biće vam lakše. Jul je bolji, jer će doneti manji novac, opuštanje i vreme odmora. U avgustu je neophodno da sve postavite nasvoje mesto, završite započete stvari, raščistite sa lažnim prijateljima, jer od septembra polako ulazite u vladavinu drugog broja, koji će uticati na vaš život tako što će stvari koje će se dešavati imati sudbinski karakter. Tada ćete početi da vodite računa o svojim troškovima.

Ovaj broj predstavlja novi razvoj i zato bi trebali da budete što aktivniji tokom 2016. godine. Možda osećate da imate više energije i interesa da menjate stvari nego prošle godine kada ste bili u godini 9 koja donosi pasivnost, apatičnost i depresivna stanja. Imate šansu da razvijete samopouzdanje tako što ćete bez oklevanja prihvatiti izazove koji se nižu pred vama. Budite svesni onog što želite da postignete, već tokom januara ćete imati mnoštvo prilika. Ne dozvolite da vas ograničavaju očekivanja okruženja. Sada je prilika da pronadjete sopstveni put do uspeha i da postane svesni svojih novih planova. U tom pogledu, lični broj 1 odnosi se na energiju prvog znaka Zodijaka, Vodolije. Hrabri i samosvesni napreduju, razvijaju se ili se preorijentišu sa namerom da postanu nezavisne i da formiraju individualnu ličnost. Pred vama je prilika da započnete novu životnu priču i u drugi plan stavite potrebe onih koji su navikli da imaju prioritet u vašem životu. Izvesno je da će promene u načinu na koji vidite sebe dovesti do konflikata sa bliskim osobama jer za razliku od prethodne godine tokom 2016. stavljate sebe u prvi plan, bićete mnogo aktivniji i direktniji. Nedostajaće vam strpljenja i potpuno ćete zaboraviti na kompromise i diplomatski pristup.
Ako pravilno usmeravate svoju energiju, mozete da ostvarite veliki uspeh u ovoj godini. Ruzna iskustva iz prošlosti postepeno iščezavaju i blede, a Vi sa pregršt entuzijazma započinjete novi devetogodišnji ciklus, u kome Vam je sudbina izuzetno naklonjena i prate Vas srećne okolnosti. Na profesionalnom polju očekuju Vas pozitivne promene, uspešni rezultati, nagrade i velika zarada. Ako želite da započnete privatni posao Godina u znaku Broja 1 Vam pruža sjajnu mogućnost da kontaktirate odgovarajuće partnere ili saradnike i da započnete nove projekte. Ako ste sami ili usamljeni Vaša želja da sretnete svoju srodnu dušu, može da se ostvari. Ali, nema razloga da forsirate ljubavni tempo – prepustite se kosmičkom ritmu koji Vas vodi ka novoj sreći. Ako se nalazite u emotivnoj vezi, moguće je da ćete svoju ljubav ozvaničiti zajednicom ili brakom, i započeti zajednički zivot u nekom lepšem ambijentu.

Tokom cele godine možete osećati veliku potrebu za svakom vrstom akcije i konstruktivni, kreativni deo vaše prirode izbija u prvi plan, naročito u maju, avgustu, septembru. Zahtevaćete disciplinu i poslušnost ali teško da će vam bilo ko izaći u surset tako da je moguće da ćete imati konflikt sa Četvorkom ili Devetkom koje neće biti spremne da vam potčine svoju volju. Ova godina je dobra za udaranje temelja za novu kuću, promenu stana, započinjanje posla u sferi privatnog biznisa, naročito ako ste u srednjim godinama ili imate podršku starijih članova porodice. Januar i oktobar donose pad energije, dobri meseci za novčana pitanja su mart, jun i decembar a za ljubavne avanture februar kada možete naglo prekinuti jednu vezu i ući u novu, april, jul, septembar i novembar za ljubav na putovanju.Ostvariće vam se vaša velika želja za čestim putovanjima, posebno u strane zemlje.
Ovo je godina vrlo visoke energije za započinjanje svih novih stvari. Ove godine će se dogoditi sve što vam je predodređeno. Nebo i kosmos su na vašoj strani. Ovde je vaše učešće samo nekoliko procenata. Ostatak sreće i pomoći upravo stiže iz kosmosa da nam pomogne. Ovo je izuzetna godina za kreiranje vaše budućnosti, jer vam je i početak ciklusa, ali i osnov za narednih devet godina. Ovu godinu naprosto ne smete propustiti u neaktivnosti i lenjosti, ali ne smete suviše ni preforsirati, jer ono što vam je dato i zacrtano, to će se i dogoditi. Menjajte poslove u ovoj godini, svoj emotivni život i sve što smatrate da će vam doneti dobrobit. Slobodno, hrabro napred, jer nekada znaju i zaključana vrata da nam se otvore.
Godina JEDINICE je godina vrlo visoke energije za započinjanje svih novih stvari. Ovo je izuzetna godina za kreiranje vaše budućnosti, jer označava početak ciklusa ali i osnovu za narednih devet godina. Ne smete se prepustiti pasivnosti i lenjosti. Menjajte poslove u ovoj godini, unesite promene i u svoj emotivni život i u sve oblasti koje smatrate da su zrele za promenu.

Mnogo toga je ove godine nestabilno. Sam početak godine počeće tako što vas prijatelji irodbina mogu razočarati. Imaćete osećaj da su svi protiv vas, no to je prolazno i već polovinom februara stvari kreću na bolje. Na početku godine budite oprezni u svim transakcijama kad su nekretnine u  pitanju. Ukoliko tražite posao, proleće vam donosi sreću, a oni koji  imaju posao, a vezan je za kuću imaće veliki uspeh u julu i oktobru. Jesen donosi uspeh, četvorkama koje su snalažljive i koji znaju strane jezike, a kritičan za političare i javne radnike – preko leta svi treba da štede novac, jer može vam mnogo zatrebati oko 18. septembra. Na emotivnom planu neće biti toliko mučnih scena, a od 4. juna moći će mnogi da planiraju zajednički život i potomstvo. Proleće je povoljno za one koji su sami, a bračnim parovima donosi nezadovoljstvo zbog finansija. Pazite, od 22. oktobra – 11. novembra, nemojte ulaziti u sumnjive emotivne odnose, posebno sa zauzetima, jer su mogući skandali, jer sad je najbitniji seksualni magnetizam. Na jesen će mnoge četvorke stupiti u brak. Na početku godine, može vam pasti imunitet, kao i krajem godine, pa pazite na bešiku i sinuse. Od 6. marta do početka aprila, iza prijateljstva se kriju nežnija osećanja, a od druge polovine novembra do polovine decembra, moguća luda ljubav. Oni koji su u braku imali problema, smirivanje dolazi 18. novembra.

Posle perioda mirovanja i završetka projekta koji vas je okupirao godinama unatrag, ovo je godina kada ćete dobiti neophodnu energiju i snagu da hrabro bez premišljanja i suvišnog odugovlačenja, krenete u akciju i uzmete stvar u svoje ruke. Prilika je ovo da zasijate i afirmišete svoju individualnost. Na tapetu su počeci: novi posao, izgradnja ili ulazak u novi objekat, ulaganje energije u pridobijanju pažnje i ljubavi novog partnera. Narednih 9 godina zavisiće od vaših odluka donetih u ovoj godini i započetih akcija. Pokušajte da budete originalni jer starai pristup problemima neće mnogo pomoći. Budite spremni i na težak, iscrpljujući rad ukoliko želite realizaciju zamišljenih planova. Ovo nije godina tokom koje će vam nešto lako ići od ruke, već je značajno da povratite veru u sebe i svoje mogućnosti. Vaše potrebe moraju biti u prvom planu i ukoliko sami budete cenili sebe, to će vas više ceniti i vaša neposredna okolina. Probajte da za svoj projekat dobijete podršku osobe koja vam može pomoći u realizaciji savetima. Ovo je i godina onih koji su spremni da preuzmu rizik na sebe.


Jasmina Knezevic 063222539

Dobar dan dragi moji, Dobrodošli. Moje ime je Jasmina KNEŽEVIĆ, autorka sam i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predavač sa višegodišnjim iskustvom. Svoju edukaciju je započela 1998. u okviru astrološke škole “AstroLab” Aleksandra Imširagića. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andrijić) započela sam svoju samostalnu profesionalnu praksu i svakodnevni rad sa klijentima kroz astrološke i numerološke konsultacije. Moj dosadašnji rad se zasniva na preporukama desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno sam saradjivala na poziciji autora i urednika rubrika sa izdavačkim kućama Novosti, Moć Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mesečnih prognoza), uključujući i samostalan autorski projekat Novogodišnji astrološki specijal za 2005. Od 2004. preuzela sam projekat "Veličanstveni Saturn", u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. radila sam u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrološkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006., zatim u Call centru Fonlider doo, razvijajući iskustvo brzih telefonskih konsultacija. Od 2006. posvećena sam isključivo individualnim astrološkim konsultacijama, a od 2012. vodim dvogodišnju Školu astrologije i Numerologije, 4-mesečne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Kombinovanje Astroloških i numeroloških alata za profesionalne konsultante. Proširujući svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Istočne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tumačenja snova kreirala sam izuzetno bogat spektar veština i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktitujem holistički pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapiju (lečenje bojama). Inicirana sam kod Zdenke Andrijić za komunikaciju sa ANDJELIMA 2000. godine. Od 2015. edukujem pristup AKAŠA HRONIKAMA, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokirajućih karmičkih matrica. Sertifikovani sam praktičar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III praktičar, praktičar Reiki Hronike Akaša, Master Svetlosne korekcije.

Next Post

Numerološke prognoze *2016. za SEDMICE

Wed Dec 30 , 2015
Share on Facebook Tweet it Pin it Email Detaljne Numerološke prognoze definišu se na osnovu različitih brojeva vašeg numerolokog koda za različite oblasti života (ljubav, novac, odnosi sa spoljnim svetom). Za početak možemo uzeti bioritamski broj vaše numerološke kombinacije koja se dobija sabiranjem vašeg datuma rođenja. Npr. ako ste rođeni […]