Numerološke prognoze *2016. za OSMICE


num8

Detaljne Numerološke prognoze definišu se na osnovu različitih brojeva vašeg numerolokog koda za različite oblasti života (ljubav, novac, odnosi sa spoljnim svetom). Za početak možemo uzeti bioritamski broj vaše numerološke kombinacije koja se dobija sabiranjem vašeg datuma rođenja. Npr. ako ste rođeni 10.5.1970. vaša numerološka kombinacija je 6-8-5, a za numerološke prognoze koje opisuju promene na emotivnom planu, okolnosti i odnose u krugu porodice i za psihosomatsko zdravlje uzimaju se u obzir promene prvog, bioritamskog broja koje se dobijaju sabiranjem, u ovom slučaju 1+5=6. Dakle, Šestica je u navedenom primeru Bioritamski broj.
Godina 2016. je pod uticajem Meseca (2), Sunca (1) i Venere (6), svodjenjem na prost broj dobijamo DEVET (Neptun). Ova kombinacija Mesec-Sunce-Venera-Neptun simbolizuje Majku, Oca, Ljubav i Veru. Svaka Godina 9 je pod vladavinom Neptuna koji donosi umirenje, prepoznavanje i otpuštanje prevazidjenih formi i odnosa, pa će to i tokom 2016. biti univerzalno značajne teme. Medjutim, za razliku od 2007. koja je takođe bila pod vladavinom Neptuna, ova godina će ukazivati i na potrebu da pronadjemo mir i svrhu u promenama koje su najavljene tokom godine, kao i da se svesno posvetimo temama ličnog razvoja i prepoznavanja dubokih unutrašnjih potreba.

Sa osmicom ste u poziciji da mirno proživite godinu pred sobom, jer se naš anđeo čuvar više angažuje, kako bi učinio da ga poslušamo i učinimo sebi život lepšim. U januaru bi trebalo da revidiramo svoje želje, maštanja, namere. Pravljenjem te selekcije omogućavamo sebi da se neke stvari pokrenu nabolje. Od februara dobijamo dodatnu energiju da nešto pokrenemo. U martu može da vam dođe neki novac neplanirano, neočekivano. April će vam razgaliti srce. Ako ste bez posla, tokom maja postojaće mogućnosti da nešto novo iskrsne ili da se, za zaposlene, pojave mogućnosti promene radnog mesta. Ipak, tokom ove godine ništa ne bi trebalo da bude gore po ovom pitanju. Jun je dobar da se očisti kuća, otputuje kod rođaka, za šetnje u prirodi. Tokom jula posvetite se dragim osobama i to vreme delite sa njima. Ne dozvolite da vas u avgustu nešto poremeti, jer je ovo mesec koji donosi nespokoje, a nekom i mogućnost uspeha u umetničkom delovanju. Naravno, septembar je „nirvana“, mesec opuštanja, na neki način vreme u kojem se pripremate da polako, kroz sledeću godinu, ostavite sve ono teško što vas je pratilo tokom ovih osam godina.

Mars i Pluton koji vladaju brojem 8 ukazuju da je neophodno da sledite sopstveni osećaj i nagone. Oslanjajte se na mlade, posebno žene, ma kog pola da ste ili na prijatelje iz mladosti. Bićete skloni da radite nekoliko paralelnih poslova, da završavate poslove u avionu, autobusu, da zaboravljate ključeve od stana i gde ste parkirali automobil. Rasejanost i egzaltiranost oslabiće imuni sistem u februaru, ali ove godine ste izuzetno regenerativni i za tili čas ponovo na nogama. U aprilu se možete zaljubiti u osobu koja nije slobodna, u junu i septembru je moguća tajna veza. Godina 2016. će biti dobra zza bioritamske 2 koji su uporni studenti kao i za one koji rade na svom stručnom usavršavanju, za sportiste koji često putuju.

Vaš ljubavni život će biti poput najludje fimske romanse, žene Osmice će biti fatalne za muškarce a muškarci 8 će osvajati elokventnošću i duhovitošću. Ne podležite porivima za nepromišljenim ulaganjem ili finansiranjem nekog tek započetog biznisa.
Rezultati koje budete ostvarili ove godine zavisiće samo od vas i vašeg uloženog napora, zato ako nešto nije po Vašim merilima, volji ili ukusu ne krivite druge, nego samo sebe. Ako već imate svoju viziju i zacrtane ciljeve, uspećete i da ih ostvarite. Akcija donosi i reakciju jer sve je povezano. Na poslovnom polju očekuje Vas niz velikih uspeha, ali mogući su i manji porazi. Imaćete poziciju moći, kao i velike sume novca na raspolaganju, ali od Vas zavisi kako ćete ih dalje plasirati i iskoristiti.
Bilo da ste sami ili da se nalazite u zajednici i braku – priželjkujete veliku ljubav i neke nove ili nesvakidašnje dokaze ljubavi. Veoma ste zahtevni prema svom partneru, ali moraćete i Vi sami da uložite napor da biste probudili velike strasti i pokrenuli tok novih dogadjaja.

Osmica je direktno u vezi sa materijalnim uspehom, položajem u društvu i dobrim poslovnim potezima, tako da u tom pogledu možete puno da očekujete. U devetogodišnjem ciklusu ova godina simbolizuje priliku da postanete nezavisni tako što ćete popraviti vašu finansijsku situaciju i možda povećati finansijsku rezervu. To će se dogoditi jedino ako vredno radite. Posle prošlogodišnjeg odustajanja, bićete jači i puni energije, istrajniji, rešeni da uspete. Ako iz vaših zapažanja izvučete prave zaključke, tačno ćete znati u kom pravcu se stvari kreću i moći da se na odgovarajući način ponašate. Za vaš uspeh važno je da ne ispoljavate osećanja koja vam ne idu u prilog i da učinite sve što je u vašoj moći da bi bili uspešni. Sa druge strane Osmica simbolizuje ravnotežu kao i sposobnost da vodite računa o različitim potrebama u svemu što radite, pri čemu ne bi trebali zanemarivati ljudski element. Šta više, zaključićete da sam novac ne donosi sreću, u slučaju ako bi sebi dozvolili da procenjujete ljude po njihovim računima u banci. Posebno, ako imate neki rukovodeći položaj u vašoj profesiji, bićete svesni vaše zavisnosti od motivisanih kolega.

Ovo je godina sudbinskog oslobađanja, godina učvršćivanje materijalnog i duhovnog. Posmatrajte uspešne ljude i gledajte šta je to što im daje moć, stanite iza onoga što vam se čini pravednim i nećete pogrešiti. Ovo je i godina otplate karmičkog duga, kada je vreme da preuzmete odgovornost za svoje misli i akcije. Uvek držite na umu reč – ravnoteža i ova godina će vam doneti smirenje i opuštanje. Bićete u situaciji da rešite svoje materijalne probleme i da sebe finansijski stabilizujete, bez obzira na troškove koje budete imali.

Ova godina od vas traži veliku fleksibilnost. Ulagaćete veliki trud, na samom početku godine da stvorite novac. U aprilu izbegavajte pozajmice i poslove koji su vezani za nekretnine. Od jula će doći neki dodatni poslovi, ali i neplanirani izdaci. Kako bi ove godine napredovali od vas se traži upornost i hrabrost. Ako planirate neku veću popravku, dobar period vam je od 23. jula – 24. avgusta i prva polovina oktobra. Za početak novog posla povoljno je od 17 – 20. jula.
Na emotivnom planu ovo vam je veoma izazovna godina, koja donosi nedostatak prisnosti i pozitivne komunikacije. Oni koji su sami, do aprila nema nekih dešavanja, a onda, proleće je obeleženo vezama za jednu noć, jer nećete imati potrebu da se vezujete. Oni koji su nezadovoljni svojom vezom, u maju će smoći snage i hrabrosti da iz nje izađu. U letnjem periodu, oni koji su sami, može im se javiti neko iz njihove prošlosti.. Ove godine često ćete osećati iscrpljenost i malaksalost, a na proleće mogući su problemi sa mokračnim kanalima. Veoma će vam prijati miris jorgovana. Oko 20. maja, drugi vam mogu komplikovati život. Dobri periodi za ljubav su vam od 27. februara – 23. marta od 4 – 27. juna kad može doći do sudbonosnog susreta. Od 20. aprila do kraja maja, čuvajte se padova.

Verujte Anđelu čuvaru godine Osmice i cele godine ćete se radovati solidnim prilivima novca.

 


Jasmina Knezevic 063222539

Dobar dan dragi moji, Dobrodošli. Moje ime je Jasmina KNEŽEVIĆ, autorka sam i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predavač sa višegodišnjim iskustvom. Svoju edukaciju je započela 1998. u okviru astrološke škole “AstroLab” Aleksandra Imširagića. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andrijić) započela sam svoju samostalnu profesionalnu praksu i svakodnevni rad sa klijentima kroz astrološke i numerološke konsultacije. Moj dosadašnji rad se zasniva na preporukama desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno sam saradjivala na poziciji autora i urednika rubrika sa izdavačkim kućama Novosti, Moć Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mesečnih prognoza), uključujući i samostalan autorski projekat Novogodišnji astrološki specijal za 2005. Od 2004. preuzela sam projekat "Veličanstveni Saturn", u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. radila sam u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrološkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006., zatim u Call centru Fonlider doo, razvijajući iskustvo brzih telefonskih konsultacija. Od 2006. posvećena sam isključivo individualnim astrološkim konsultacijama, a od 2012. vodim dvogodišnju Školu astrologije i Numerologije, 4-mesečne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Kombinovanje Astroloških i numeroloških alata za profesionalne konsultante. Proširujući svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Istočne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tumačenja snova kreirala sam izuzetno bogat spektar veština i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktitujem holistički pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapiju (lečenje bojama). Inicirana sam kod Zdenke Andrijić za komunikaciju sa ANDJELIMA 2000. godine. Od 2015. edukujem pristup AKAŠA HRONIKAMA, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokirajućih karmičkih matrica. Sertifikovani sam praktičar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III praktičar, praktičar Reiki Hronike Akaša, Master Svetlosne korekcije.

Next Post

Numerološke prognoze *2016. za DVOJKE

Wed Dec 30 , 2015
Share on Facebook Tweet it Pin it Email Detaljne Numerološke prognoze definišu se na osnovu različitih brojeva vašeg numerolokog koda za različite oblasti života (ljubav, novac, odnosi sa spoljnim svetom). Za početak možemo uzeti bioritamski broj vaše numerološke kombinacije koja se dobija sabiranjem vašeg datuma rođenja. Npr. ako ste rođeni […]
Numerološke prognoze *2016. za DVOJKE