Numerološke prognoze *2016. za TROJKE


num3Detaljne Numerološke prognoze definišu se na osnovu različitih brojeva vašeg numerolokog koda za različite oblasti života (ljubav, novac, odnosi sa spoljnim svetom). Za početak možemo uzeti bioritamski broj vaše numerološke kombinacije koja se dobija sabiranjem vašeg datuma rođenja. Npr. ako ste rođeni 10.5.1970. vaša numerološka kombinacija je 6-8-5, a za numerološke prognoze koje opisuju promene na emotivnom planu, okolnosti i odnose u krugu porodice i za psihosomatsko zdravlje uzimaju se u obzir promene prvog, bioritamskog broja koje se dobijaju sabiranjem, u ovom slučaju 1+5=6. Dakle, Šestica je u navedenom primeru Bioritamski broj.
Godina 2016. je pod uticajem Meseca (2), Sunca (1) i Venere (6), svodjenjem na prost broj dobijamo DEVET (Neptun). Ova kombinacija Mesec-Sunce-Venera-Neptun simbolizuje Majku, Oca, Ljubav i Veru. Svaka Godina 9 je pod vladavinom Neptuna koji donosi umirenje, prepoznavanje i otpuštanje prevazidjenih formi i odnosa, pa će to i tokom 2016. biti univerzalno značajne teme. Medjutim, za razliku od 2007. koja je takođe bila pod vladavinom Neptuna, ova godina će ukazivati i na potrebu da pronadjemo mir i svrhu u promenama koje su najavljene tokom godine, kao i da se svesno posvetimo temama ličnog razvoja i prepoznavanja dubokih unutrašnjih potreba.

Razum ostavljate na stranu – impulsi vas vode. Zato povedite računa da ne pogrešite. Iako trojka daje mogućnost emotivnog buđenja, većinu može ostaviti emotivno praznim. Idealizovanje nečega doprinosi da ne vidimo ono što je u našoj blizini, a može nam doneti ono što nam je suđeno. Zato ćete imati dosta tegoban januar, neki će ostati bez posla, a – drugi će se zaposliti. Već od februara ulazite u bolji period, u doba koje donosi promene u vašem životu kroz oslobođenje, dinamiku, smisao. Mart je mesec druženja. Posvetite ga sebi, naravno, uz porodicu, prijatelje, nova poznanstva… Tokom aprila povedite računa da vas neko ne prevari. Čitajte neku novu knjigu. Radite nešto rukama, to vam može doneti opuštanje i uspeh. Tokom maja napravite selekciju u životu: odvojite ono što vas čini srećnim od onog zbog čega vas tuga obuzima, jer već od juna vas nova energija pokreće ka nečemu boljem – poslovno i životno. Savetujem vam da ne klonete duhom ako dođe do nekih poremećaja u organizmu, jer sve može da se dovede u red. Više se kontrolišite. U svakom slučaju, čekaju vas velike obaveze.

Godina Trojke je za vas godina radosti i kreativnosti, i njom vlada Merkur. Igraćete se svim i svačim, ali ničemu nećete gospodariti. Bićete i emotivno i mentalno probuđeni. Ove godine naglašen je razum i racio, ali dozvolite da vas najlepša osećanja vode vašim čulima. Mogli biste ove godine želeti i tražiti ljubav, a da vam se ona ne pojavi. Zato neka vam svi kanali budu otvoreni i emocije prisutne, tako će i oni što su u braku, a i oni koji tragaju za životnim partnerom doživeti ljubav, a ovi drugi možda i naći svoju ljubav za ceo život.
Ove godine Vas prate srećne okolnosti, uspeh i zadovoljstvo dolaze kroz ličnu transformaciju. Sudbina Vam je naklonjena. Na poslovnom polju nakon iskazane veštine u pregovorima uspećete da dobijete zasluženu nagradu, povišicu ili radno mesto o kome ste maštali. Uspeh će vam dati krila, osetićete pojačanu želju za druženjem, ispoljavanjem emocija, otkrivanjem novih strana svoje ličnosti. Sa puno entuzijazma preduzećete inicijativu u poslovnim i privatnim akcijama. Saradnici će tražiti i uvažavati Vaše mišljenje. Očekuje Vas uspeh u trgovini i finansijskim transakcijama, što će se odraziti i na Vaš imovinski status. Ako ste sami pratiće Vas brojne prilike i nova poznanstva. Prolazne ljubavne avanture više će Vam prijati od emotivnog vezivanja na duži period. Zbog svoje emotivne lepršavosti i lagodnosti propustićete neku ozbiljniju priliku, ali to vas neće mnogo zabrinjavati. Ako se nalazite u dužoj vezi, imaćete potrebu da testirate ljubav ili naklonost kod svog partnera. Na sreću, brzo ćete dobiti dokaze njegove ljubavi.
Uspevate da se maksimalno istaknete u poslu ali nećete imati ni momenat predaha. Ne zna se da li ćete biti aktivniji duhovno ili fizički. Vaša velika potreba za promenom sadašnjeg stanja nateraće vas da sve postavite na svoje mesto. Da biste mogli da dobro funkcionišete i da se dobro osećate biće potrebno da se angažujete na poslovima koji vas u potpunosti ispunjavaju. Mogući su poveći dobici u januaru, aprilu, julu, oktobru. Konkurencija na poslu će biti jaka ali malo ko će moći da vam parira, tako da će vaša prava priroda izbiti u prvi plan i vi ćete se sjajno osećati u društvu kreativnih i sposobnih saranika koji će vam omogućiti da na najbrži način dođete do cilja. Možete očekivati podršku od Devetke, druge Trojke i Sedmice sa kojima vam predstoji ljubavna priča sa snažnim emotivnim sadržajem. Pazite se povreda jer ćete biti skloni da žurite bilo kao pešak ili kao vozač.

Za Trojke 2016. godina može biti povoljna za početak novog posla ali se uzdržite od većih kupovina na početku godine. Nedovršeni poslovi će vas opterećivati, ali do marta uspećete da sredite situaciju, bez značajnog priliva novca. Budite racionalni. Kraj novembra biće povoljniji. Ako želite da sređujete svoj dom dobar period je od 1 – 9. januara, od 7. oktobra – 5. novembra i prva polovina decembra. Finansije će zavisiti samo od vas. Oni koji traže posao, dobra im je prva polovina godine, a dobre vesti mogu dobiti 6.-7. februara. Na emotivnom planu imate visoke standarde, ali ipak ćete imati velike promene. Imaćete više ljubavi, uživanja, ali sredina godine donosi razrešenjene neiskrenih odnosa. Jesen vam donosi iznenađenje, snažna osećanjai kako bi rekli “idealnu” ljubav. Ove godine postoji mogućnost problema sa vidom, a često ćete biti i melanholični. Fikus u sobi vas smiruje.

Oko 29. septembra opasnost od konfuzije, a od 6. novembra hodate po oblacima.

 


Jasmina Knezevic 063222539

Dobar dan dragi moji, Dobrodošli. Moje ime je Jasmina KNEŽEVIĆ, autorka sam i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predavač sa višegodišnjim iskustvom. Svoju edukaciju je započela 1998. u okviru astrološke škole “AstroLab” Aleksandra Imširagića. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andrijić) započela sam svoju samostalnu profesionalnu praksu i svakodnevni rad sa klijentima kroz astrološke i numerološke konsultacije. Moj dosadašnji rad se zasniva na preporukama desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno sam saradjivala na poziciji autora i urednika rubrika sa izdavačkim kućama Novosti, Moć Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mesečnih prognoza), uključujući i samostalan autorski projekat Novogodišnji astrološki specijal za 2005. Od 2004. preuzela sam projekat "Veličanstveni Saturn", u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. radila sam u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrološkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006., zatim u Call centru Fonlider doo, razvijajući iskustvo brzih telefonskih konsultacija. Od 2006. posvećena sam isključivo individualnim astrološkim konsultacijama, a od 2012. vodim dvogodišnju Školu astrologije i Numerologije, 4-mesečne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Kombinovanje Astroloških i numeroloških alata za profesionalne konsultante. Proširujući svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Istočne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tumačenja snova kreirala sam izuzetno bogat spektar veština i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktitujem holistički pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapiju (lečenje bojama). Inicirana sam kod Zdenke Andrijić za komunikaciju sa ANDJELIMA 2000. godine. Od 2015. edukujem pristup AKAŠA HRONIKAMA, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokirajućih karmičkih matrica. Sertifikovani sam praktičar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III praktičar, praktičar Reiki Hronike Akaša, Master Svetlosne korekcije.

Next Post

Numerološke prognoze *2016. za OSMICE

Wed Dec 30 , 2015
Share on Facebook Tweet it Pin it Email Detaljne Numerološke prognoze definišu se na osnovu različitih brojeva vašeg numerolokog koda za različite oblasti života (ljubav, novac, odnosi sa spoljnim svetom). Za početak možemo uzeti bioritamski broj vaše numerološke kombinacije koja se dobija sabiranjem vašeg datuma rođenja. Npr. ako ste rođeni […]