Numerološke prognoze *2017.


Godina 2017. je pod uticajem Meseca (2), Sunca (1) i Urana (7), svodjenjem na prost broj dobijamo JEDAN (MARS i SUNCE). Ova kombinacija Mesec-Sunce-Venera-Uran-Mars/Sunce simbolizuje Majku, Oca, Ljubav i PROMENE na INDIVIDUALNOM PLANU. Svaka Godina 1 je pod vladavinom Marsa i Sunca koji donose nove početke, aktiviranje novih formi a uz Urana u pitanju su inovativni obrasci, pa će to i tokom 2017. biti univerzalno značajne teme. Medjutim, za razliku od 2008. koja je takođe bila pod vladavinom Urana, ova godina će ukazivati i na potrebu da pronadjemo LIČNI PRAVAC u promenama koje su najavljene tokom godine, kao i da se svesno posvetimo temama svesnog napredovanja i prepoznavanja dubokih unutrašnjih potreba.
SVAKA godina BROJ JEDAN predsatvlja POČETAK NOVOG DEVETOGODIŠNJEG ciklusa na mundanom tj globalnom nivou.

SHARE Don’t Copy!!!AUTORSKI MATERIJAL © Jasmina Knežević ZABRANJENO PREUZIMANJE SVI ODGOVORI su na samo klik od Vas… 063/222-539

Ključni pojmovi koji će pomoći da prigrlite 2017.

RADOZNALOST – Dozvolite i prigrile iskru znatiželje i pomalo divljeg entuzijazma

SINHRONICITET – Otpustite svoju potrebu da sve ZNATE i da unapred planirate sve korak po korak. Sledite svoje strasti koračajući svesno ka CILJU, ali budite i dovoljno fleksibilni da dozvolite sinhronicitetima i Božanskoj volji da osvetle vaš put.

RANJIVOST – Vreme je da iskoračite iz tame, i zablistate! Započnite nove poduhvate, prihvatite novu poslovnu ponudu, najzad planirajte to vreme za hobi. Promene mogu delovati zastrašujuće u početku ali čim zakoračite iza te ranjivosti Čarolija počinje.

BUDITE ONO ŠTO JESTE – Prepoznajte i CENITE svoje veštine, talente i znanja, poštujte svoju jedinstvenost i sledite svoje SRCE.
Ostavite za sobom potrebu da ispunite očekivanja drugih – ovo je vaš život i sada je vreme da ga živite onako kako želite.

FOKUS – 2017. je godina neograničenih mogućnosti i NOVIH POČETAKA. Stoga uz previše započetih novih tema možete izgubiti fokus – posmatrajte započeto i prepoznajte klice koje se razvijaju brže zahvaljujući povoljnim okolnostima. Najkasnije do Jula 2017. treba da imate pred sobom brižljivo selektivane ciljeve koji će se razvijati tokom narednih 8 godina. Od Jula do Septembra ponovite pažnju i fokus za teme u koje verujete a koje se nisu razvijale željenim tempom.

Univerzalna godina 1 predstavlja početakj novog numerološkog ciklusa.
Vreme je da posejete seme NOVIH NAMERA.


Jasmina Knezevic 063222539

Dobar dan dragi moji, Dobrodošli. Moje ime je Jasmina KNEŽEVIĆ, autorka sam i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predavač sa višegodišnjim iskustvom. Svoju edukaciju je započela 1998. u okviru astrološke škole “AstroLab” Aleksandra Imširagića. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andrijić) započela sam svoju samostalnu profesionalnu praksu i svakodnevni rad sa klijentima kroz astrološke i numerološke konsultacije. Moj dosadašnji rad se zasniva na preporukama desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno sam saradjivala na poziciji autora i urednika rubrika sa izdavačkim kućama Novosti, Moć Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mesečnih prognoza), uključujući i samostalan autorski projekat Novogodišnji astrološki specijal za 2005. Od 2004. preuzela sam projekat "Veličanstveni Saturn", u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. radila sam u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrološkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006., zatim u Call centru Fonlider doo, razvijajući iskustvo brzih telefonskih konsultacija. Od 2006. posvećena sam isključivo individualnim astrološkim konsultacijama, a od 2012. vodim dvogodišnju Školu astrologije i Numerologije, 4-mesečne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Kombinovanje Astroloških i numeroloških alata za profesionalne konsultante. Proširujući svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Istočne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tumačenja snova kreirala sam izuzetno bogat spektar veština i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktitujem holistički pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapiju (lečenje bojama). Inicirana sam kod Zdenke Andrijić za komunikaciju sa ANDJELIMA 2000. godine. Od 2015. edukujem pristup AKAŠA HRONIKAMA, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokirajućih karmičkih matrica. Sertifikovani sam praktičar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III praktičar, praktičar Reiki Hronike Akaša, Master Svetlosne korekcije.

Leave a Reply

Next Post

Rx Merkur u znaku Jarca *Januar 2016.

Sat Jan 2 , 2016
Share on Facebook Tweet it Pin it Email 15. Januara (2:39) Merkurov trigon sa Jupiterom u znaku Device, koji je ujedno i dispozitor Saturna u Strelcu, čini da se pažljivo vratite par koraka unatrag, i omogućava da razum prevlada emotivne nalete. To je prilika da u tišini osmotrite buduće dogadjaje […]
Rx Merkur u znaku Jarca *Januar 2016.