Numerološke prognoze 2023. za DEVETKE


Detaljne Numerološke prognoze definišu se na osnovu različitih brojeva vašeg numerolokog koda za različite oblasti života (ljubav, novac, odnosi sa spoljnim svetom). Za početak možemo uzeti bioritamski broj vaše numerološke kombinacije koja se dobija sabiranjem vašeg datuma rođenja. Npr. ako ste rođeni 10.5.1970. vaša numerološka kombinacija je 6-8-5, a za numerološke prognoze koje opisuju promene na emotivnom planu, okolnosti i odnose u krugu porodice i za psihosomatsko zdravlje uzimaju se u obzir promene prvog, bioritamskog broja koje se dobijaju sabiranjem, u ovom slučaju 1+5=6. Dakle, Šestica je u navedenom primeru Bioritamski broj.

Godina 2023. je pod uticajem Meseca (2) i Merkura (3) svodjenjem na prost broj dobijamo SEDAM  (Uran). Ova kombinacija Mesec-Merkur-Uran simbolizuje Majku, Dete i Promene. Svaka Godina 7 je pod vladavinom Urana koji donosi nagle i neočekivane promene, otpuštanje poznatih formi i odnosa, pa će to i tokom 2023. biti univerzalno značajne teme. Medjutim, za razliku od 2014. koja je takođe bila pod vladavinom Urana, ova godina će ukazivati na igru kroz promene, sposobnost da budemo fleksibilniji i prepoznamo inteligenciju Univezuma u nenajavljenim promenama, kao i da se svesno prepustimo ličnom rastu i prepoznavanja dubokih unutrašnjih potreba.

 

∞ PROFESIONALNE ASTROLOŠKE ANALIZE ∞ REIKI HRONIKE AKAŠA ∞ KRISTALOTERAPIJA ∞ ŠKOLA ASTROLOGIJE I NUMEROLOGIJE ∞ 063/222-539 ∞

 

Tokom 2023. sa brojem sedam moraćete mnogo da radite na sebi. Jer, tokom ove godine, sve što bude proživljavao biće pod velom neizvesnosti, mogućih prevara, nesigurnosti. Zato svi sa ovim brojem treba da dobro razmisle da ne naprave pogrešan potez. Januar, koji se uvek „oduži”, proći ćete sa „pozitivnom nulom“. Februar je bitan da napravite selekciju i stavite tačku na nešto što vas uznemirava. Mart je dobar da neke stvari u životu pokrenete – novi počeci u radu, ljubavi, učenju, druženju. April donosi nešto novca. Maj budi emocije. Ne brzajte. Jun je bitan za poslovne aktivnosti, ali malo povedite računa o svom zdravlju. Jul je dobar za kupovinu ili prodaju nekretnina. Avgust je vreme da se okrenete domu. Velika angažovanja oko članova porodice. Tokom septembra radite na sebi, jer je moguće da se ovog meseca sve što je bilo teško tokom godine – sublimira. Posvetite ovaj mesec sebi, osamite se malo, samoća nije uvek teška. A posle toga dolazi bolje vreme za vas.

Uran koji vlada Godinom 7 donosi nepredviđene događaje, spoj potrebe za duhovnim budjenjem i genijalnost, želju za promenama. Imaćete osećaj da su dužnosti prema porodici i poslu na prvom mestu, i doživljavaćete mnogo toga što vam nije nepoznato, počev od snažnog osećaja ljutnje do intenzivnih poriva da okolini iznosite kako svoje stavove, tako i svoja trenutna osećanja. Povremeno možete biti melanholični, a povremeno izuzetno energični. Pazite da ni u čemu ne preterujete, posebno u svojeglavnom stavu da svima dokažete da ste baš Vi u pravu. Sklonost povredama je naglašena, a strast i otpor će vas voditi napred. Mogući su veliki novčani dobici, ulaganje novca u nekretnine, ali ćete se baviti egzistencijalnim pitanjima. Oni koji se bave socijalnim pitanjima, građevinom, psihologijom, imaće dosta uspeha.
Godina Sedmice daje duhovnost te ćete u ovoj godini probati da dođete do što više znanja, čak iako odavno niste ni đak ni student. Ovo je godina tokom koje morate postići unutrašnji mir, sačuvati svoje mentalno i psihičko zdravlje, umesto da se nervirate i pucate “po šavovima”, dajte sebi oduška i uradite nešto što će biti terapija.

Ova godina ima poseban značaj, jer ona potpuno stoji pod znakom samoispitivanja. Ukoliko je to uopšte moguće vi ćete se povući od ljudi, čak i ako to znači da ćete biti spokojniji i povučeniji a istovremeno nećete moći mnogo da uradite na planu socijalizacije. Možda će doći do kriza i problema koji će se dugoročno gledano, pokazati korisnim, jer otvaraju prostor za ekspanziju. Morate se suočiti sa okolnostima čiji su temelji davno postavljeni, o kojima ćete morati da razmislite ili koji vas mogu inspirisati da stupite u akciju. Spoznaćete vaše lične motive i razmotriti motivacije drugih ljudi. Veoma vam je važno pitanje smisla života, što može da vas navede da se posvetite filozofiji, religiji ili sličnim temama. Do kraja godine, moraćete bolje da upoznate sebe, pod uslovom da ne dozvolite da vas nešto omete i da puno vremena provodite sami. Finansijske investicije mogle bi da se pokažu promašenim, jer uspesi u ovoj godini neće biti evidentni u materijalnom smislu. Uspostavićete unutrašnju ravnotežu na spiritualnom nivou i spoznati sebe. Upravo zbog toga će postojati prepreke koje morate savladati.
Na profesionalnom planu trudićete se da pronadjete ciljeve koji su u skladu sa Vašim najdubljim uverenjima i biće Vam važno da se osećate prijatno i ostvareno u svom radnom okruženju. Lako ćete obavljati sve intelektualne poslove, korespodenciju ili sve što ima veze sa pisanjem i komunikacijama.

 

AUTORSKI MATERIJAL © Jasmina Knežević  ZABRANJENO PARAFRAZIRANJE KOPIRANJE I PREUZIMANJE

 

U ljubavnom životu imaćete potrebu da dobro razmislite šta zapravo želite i da tek onda krenete u akciju. Ako se nalazite u emotivnoj vezi želećete na svaki način da voljenoj osobi pokažete koliko Vam je do nje stalo. Ukoliko dodje do nesporazuma razgovarajte, tako ćete najbrže i najbolje odagnati zajedničke sumnje. Izbegavajte depresivne osobe i destruktivne situacije.
Sve što budete radili tokom ove godine imaće posledice i na dogadjaje u naredne dve godine. Godina u znaku broja 7 poziva na introspekciju i razmišljanje, šta god da se desi, nateraće Vas da preispitate svoje stavove i životne ciljeve. Iz brojih životnih iskustava izvući ćete važne pouke. Ovo je godina Vaseg duhovnog rasta, proširivanja vidika i šireg sagledavanja kompletne životne situacije.

Za one koji se bave privatnim poslom početak 2023. godine nije baš povoljan. U martu možete dobiti neke povoljnije ponude, ali izbegavajte rad sa rodbinom. Novac će dolaziti do vas na različite načine, i s njim vladajte oprezno. Oko 9. maja budite oprezni da neoprezno ne trošite ili pozajmljujete novac. Na emotivnom planu, ne događa se ništa specijalno, sem da je sam početak godine dosta konfuzan. Oko 7. aprila moguće je da uletite u neku novu avanturu. Zato, ukoliko ste u braku, ovo može biti neka prekretnica. Oni koji su slobodni, biće privučeni osobom lepog glasa, ali pazite, to može dovesti do afere i problema. Što se zdravlja tiče, stalno se nervirate i depresivni ste. Energiju i vitalnost povratite čajem od koprive… Sjajni periodi za ljubav su vam od 3 – 27. februara, od 23. marta do 16. aprila, od 17. avgusta do 12. septembra. Od sredine marta do 20. aprila čuvajte se svake vrste neopreznosti i preterivanja. Oko 17. avgusta, pripazite na finansije,a oko 22. jula, ne pravite se važni, mogući veliki izdaci.


AUTORSKI MATERIJAL © Jasmina Knežević
ZABRANJENO  KOPIRANJE  
PARAFRAZIRANJE  I  PREUZIMANJE