Detaljne Numerološke prognoze definišu se na osnovu različitih brojeva vašeg numerolokog koda za različite oblasti života (ljubav, novac, odnosi sa spoljnim svetom). Za početak možemo uzeti bioritamski broj vaše numerološke kombinacije koja se dobija sabiranjem vašeg datuma rođenja. Npr. ako ste rođeni 10.5.1970. vaša numerološka kombinacija je 6-8-5, a za numerološke prognoze koje opisuju promene na emotivnom planu, okolnosti i odnose u krugu porodice i za psihosomatsko zdravlje uzimaju se u obzir promene prvog, bioritamskog broja koje se dobijaju sabiranjem, u ovom slučaju 1+5=6. Dakle, Šestica je u navedenom primeru Bioritamski broj.

 

Godina 2023. je pod uticajem Meseca (2) i Merkura (3) svodjenjem na prost broj dobijamo SEDAM  (Uran). Ova kombinacija Mesec-Merkur-Uran simbolizuje Majku, Dete i Promene. Svaka Godina 7 je pod vladavinom Urana koji donosi nagle i neočekivane promene, otpuštanje poznatih formi i odnosa, pa će to i tokom 2023. biti univerzalno značajne teme. Medjutim, za razliku od 2014. koja je takođe bila pod vladavinom Urana, ova godina će ukazivati na igru kroz promene, sposobnost da budemo fleksibilniji i prepoznamo inteligenciju Univezuma u nenajavljenim promenama, kao i da se svesno prepustimo ličnom rastu i prepoznavanja dubokih unutrašnjih potreba.

 

∞ PROFESIONALNE ASTROLOŠKE ANALIZE ∞ REIKI HRONIKE AKAŠA ∞ KRISTALOTERAPIJA ∞ ŠKOLA ASTROLOGIJE I NUMEROLOGIJE ∞ 063/222-539 ∞

 

Šestica govori da ćete ove godine biti u obavezi da se više posvetite sebi i porodici, domu. Mnogi će doživeti lepe trenutke u braku, proširenje porodice. Neki se zaljubljuju. Poneko će brinuti o bolesnim članovima domaćinstva. Ali, sve u svemu, ništa ne mora da bude kobno. Januar za vas je mesec briga, nemira. Osećate neizvesnost. Budite smireni, jer februar donosi opuštenost, nešto novca, materijalno rešavanje nekih problema. Mart je dobar da stavite tačku na neka dešavanja u životu. Od aprila idete ubrzanije kroz sve što vas okružuje. U maju, trošak koji je neminovan. Jun je pun emocija, reagujete impulsivno. Tokom jula rešavaju se vaši poslovni problemi. Ako ste mlađi, ovo je mesec kad morate zapeti da ono što učite privedete kraju. Avgust donosi lepe dane, pune dinamike, a nekima lep odmor. Septembar je za porodicu, sebe, vreme za odluke koje će uticati da nam sledeća godina bude lepa ili – teška.

Na Urana koji vlada godinom broja 7 tokom čitave godine će postojano uticati snaga Saturna te će Šestice koje uspeju da izdrže sudbinske izazove, okončati 2023. kao pobednici visoko podignute glave. Ova godina podseća na neki način na 2007. ali je tada preovladavao uticaj Jupitera i za žene je bila povoljnija, dok je ova godina pod snažnim uticajem Sunca i zato bi žene Šestice trebalo da izbegavaju konflikte sa muškarcima, bez obzira da li se radi o ljubavnom partneru, ocu, šefu jer neće imati osećaj da ih iko razume – ranjiva duša, ranjivo telo. Cenite sebe i svoj psihički mir, nemojte dozvoliti da se uzbuđujete zbog sitnica. Biće vam potreban odmor posebno onima koji u svom datumu rođenja imaju mnogo jedinica. Lekari, psiholozi, hotelijeri, ugostitelji, umetnici, mogu očekivati početak novog ciklusa od devet godina u kome će njihove sposobnosti moći da dođu do izražaja. U ljubavi moguća će nova romansa u februaru, maju i avgustu.

 

AUTORSKI MATERIJAL © Jasmina Knežević  ZABRANJENO PARAFRAZIRANJE KOPIRANJE I PREUZIMANJE

 

Naučite da ove godine zavolite sebe, jer nećete uspeti ljubavlju da pružite drugima sve što zaslužuju. Vodite računa o svom organizmu, uzimajte zdravu hranu, jer je ovo i godina posvećenosti i vama samima. Ako niste u braku, ovo je idealna godina za brak. A za one u braku, savetujem da čuvaju ono što imaju. Najbolje da se u ovoj godini odlučite za bebu, bez obzira da li ih imate. U tome jedino može da vas spreči biološki sat. Pronađite harmoniju u porodici i svojim prijateljima, jer novo vreme koje je idealno za ovo dolazi tek za devet godina, zato ne oklevajte.
Sada treba naći harmoniju u svojoj porodici, ali i dati i primiti puno ljubavi. U suprotnom moglo bi doći do pogoršanja odnosa, ali i do raspada braka. Ove godine izuzetno gajite kult porodice i porodične tradicije. Ključna reč je PORODICA i sa ljubavlju služite svojoj porodici i prijateljima.
Tokom 2023. imaćete više obaveza i verovatno ćete izvući maksimum iz privatnog života. Više pažnje posvetićete vašoj porodici, što možda ima veze sa brakom, rođenjem deteta, izgradnjom kuće, itd. Verovatno osećate potrebu za nekom vrstom topline, koju dobijate samo u krugu najbližih članova vaše porodice. Verovatno vam neće biti teško da odustanete od nekih stvari u zamenu za jedno osećanje sigurnosti, kao što je ne biti u stanju da sami donosite odluke. Bićete u stanju da prepoznate da li pošteno možete da ispunite neke obaveze, kao što je podela prihoda, jer vaš partner ili porodica zavise od vaše podrške. Prijateljstva koja se sklapaju u ovoj godini biće vrlo jaka i mogu doživotno da traju. Ako bi imali lične probleme ili zanemarili ovu stranu vašeg postojanja, možda nećete shvatiti koliko vam je važan dom kada se dogodi kriza. Vaše partnerstvo (ili brak) poprimiće vrlo poseban značaj, što bi moglo da znači razvod, jer će to takođe pomoći da se razjasni situacija. Ako ste dugo vreme bili sa partnerom i osećate zadovoljstvo u vezi, tada je ovo godina tokom koje pravite planove za venčanje ili planirate proširenje porodice.
Ova godina je za vas jedna od najboljih u okviru devetogodišnjeg ciklusu – konačno ćete ostvariti balans izmedju duha, tela i srca, pronaći unutrašnju ravnotežu, stabilnost i snagu, uskladiti odnose sa svojom okolinom i postići veliki društveni uspeh. Sada možete da pružite oslonac svojim bližnjima.
Na poslovnom planu kao i kod kuće preuzećete veće odgovornosti i uspešno ostvarivati sve svoje ciljeve. Na poslovnoj lestvici Vas očekuje napredovanje, odgovornije radno mesto i veća zarada. Svi aduti su u Vašim rukama, ali ne pokazujte ih odmah ako želite da dostignete velike ciljeve. I na ljubavnom planu sve postaje moguće i dostupno. Ako ste sami, srešćete mnogo novih osoba i medju njima prepoznati svog partnera. Ako se nalazite u dužoj vezi, Vaša ljubav će postati jača i stabilnija. Ova godina predstavlja srećan period da započnete zajednički ili bračni život. Srećni meseci – jun, jul i septembar.

 

AUTORSKI MATERIJAL © Jasmina Knežević  ZABRANJENO PARAFRAZIRANJE KOPIRANJE I PREUZIMANJE

 

Za Šestice 2023. može doneti nevolje, ali pošto ste skloni da odustanete kada ste na domak cilja, ove godine ćete morati da se promenite i prihvatite rad kao jedinu soluciju. Oni koji trguju namirnicama, odličan im je februar, ali ne treba ulaziti u nove poslove. Ako je to isplanirano, odložite za mesec juli. Nemojte pozajmljivati novac. Ukoliko je neka Šestica odlučila da napusti zemlju, nek to uradi u aprilu, maju ili septembru. Leto vam je povoljno za adaptaciju kuće, kupovinu automobila i tehničke robe. Ukoliko imate sudski spor, razrešiće se  krajem godine, kao i neke zaostavštine, ili poseda koji niste uspeli da prodate. Kraj godine je veoma povoljan za zdravstvene radnike, farmaceute, lekare… Za finansije druga polovina godine je povoljnija. Što se novca tiče, ako imate dobre ideje, biće važna godina posle 27. juna. Mnoge Šestice mogu nešto naslediti ili dobiti novac od osiguranja. U novu godinu ulazite nezadovoljni stanjem u ljubavi. Imaćete rasprave, strasti jenjavaju. Oni koji su slobodni, ne treba da srljaju u vezu do proleća jer možete sretati neiskrene osobe. Neće moći emotivno da vas ispune. Duge veze i brakovi će cvetati. Oni koji su sami do leta, imaće uzbudljive, neobavezne susrete, jer nešto trajnije čeka ih na jesen. U drugoj polovini godine, libido će biti pojačan, pa to 18. oktobra može skupo da vas košta. Važne odluke koje se tiču ljubavi ne donosite od 23. februara – 16. marta, od 27. juna – 19. jula i od 21. oktobra – 9. novembra. Zdravlje može biti ugroženo samo zbog prekomernog unosa hrane. U februaru i martu, čuvajte se povreda, a pravi problem može vam praviti samo pritisak i holesterol. Miris breskve, trešnjinog cveta će vas opustiti.


AUTORSKI MATERIJAL © Jasmina Knežević
ZABRANJENO  KOPIRANJE  
PARAFRAZIRANJE  I  PREUZIMANJE