Numerološke prognoze 2023. za SEDMICE


Detaljne Numerološke prognoze definišu se na osnovu različitih brojeva vašeg numerolokog koda za različite oblasti života (ljubav, novac, odnosi sa spoljnim svetom). Za početak možemo uzeti bioritamski broj vaše numerološke kombinacije koja se dobija sabiranjem vašeg datuma rođenja. Npr. ako ste rođeni 10.5.1970. vaša numerološka kombinacija je 6-8-5, a za numerološke prognoze koje opisuju promene na emotivnom planu, okolnosti i odnose u krugu porodice i za psihosomatsko zdravlje uzimaju se u obzir promene prvog, bioritamskog broja koje se dobijaju sabiranjem, u ovom slučaju 1+5=6. Dakle, Šestica je u navedenom primeru Bioritamski broj.

 

Godina 2023. je pod uticajem Meseca (2) i Merkura (3) svodjenjem na prost broj dobijamo SEDAM  (Uran). Ova kombinacija Mesec-Merkur-Uran simbolizuje Majku, Dete i Promene. Svaka Godina 7 je pod vladavinom Urana koji donosi nagle i neočekivane promene, otpuštanje poznatih formi i odnosa, pa će to i tokom 2023. biti univerzalno značajne teme. Medjutim, za razliku od 2014. koja je takođe bila pod vladavinom Urana, ova godina će ukazivati na igru kroz promene, sposobnost da budemo fleksibilniji i prepoznamo inteligenciju Univezuma u nenajavljenim promenama, kao i da se svesno prepustimo ličnom rastu i prepoznavanja dubokih unutrašnjih potreba.

 

∞ PROFESIONALNE ASTROLOŠKE ANALIZE ∞ REIKI HRONIKE AKAŠA ∞ KRISTALOTERAPIJA ∞ ŠKOLA ASTROLOGIJE I NUMEROLOGIJE ∞ 063/222-539 ∞

 

U vašem životu najzad će se sve odvijati dinamično, opušteno, lako… Rešavate neke svoje egzistencijalne stvari. Prilike za putovanja koristite, ali budite oprezni u vožnji, ako ste vozač. Vama januar donosi promene u porodici, februar male brige, a mart rešava nešto na finansijskom planu. April je mesec za svođenje računa. Napravite selekciju. Od juna se vaš život menja nabolje – kroz porodicu, neke novine, možda i manje brige, ali sigurno vas uvodi u jedno druželjubivo vreme. Tokom jula ne treba da brinete, jer ono što je neminovno ne možete menjati.

Prihvatite stvari takvim kakve su. Avgust donosi malu sreću, nešto novca koji vam nedostaje. Mogućnost putovanja, odmora. Promene na poslu, dobijanje posla ili otpuštanje. To ne znači da će jedno ili drugo biti loše za vas. U oba slučaja, u septembru imate, pod uticajem nekog, značajne pomake nabolje. Naravno, sve zavisi od vas.

Jedna reč najbolje opisuje ovu godinu, a to je ŽETVA, a vladar godine je najveći benefik – Jupiter. Tokom 2023. ćete uživati u fazi blagostanja, tako da možete da se koncentrišete na to da budete dobri prema sebi samom. Razvijaćete kreativnost i optimizam, uživati u izlascima i putovanjima, i razmišljati na kojim promenama želite da radite ubuduće. Nemojte dozvoliti sebi da budete pod pritiskom i da se preopteretite sa previše obaveza. Bez obzira na sve srećne okolnosti ne pokušavajte da plivate uzvodno, već se osvrnite i budite spremni da prepoznate sjajne prilike koje ova godina donosi. Dobićete puno ponuda i možda poželeti da odete na neki dalji put, najzad ćete biti duhovno uravnoteženi, što će vam pomoći da budete svesniji i da više nego ranijih godina uživate u životu.
Ukoliko ne budete opsednuti specifičnim očekivanjima, trebalo bi da budete otvoreni za interesantne susrete, koji mogu da budu erotske ili mistične prirode. Ova godina će poslužiti da vas učini svesnim vašeg ličnog potencijala a dogadjaji koji se nižu će vam sugerisati odredjivanje prioriteta u vašem životu. Sve predrasude mogu se izvesti iz promenjene svesti te ćete razviti jedan sasvim novi stav prema minulim dogadjajima. Iskustva koja stičete možda na prvi pogled ne izgledaju spektakularno, ali će uticati na način na koji vidite sebe.

 

AUTORSKI MATERIJAL © Jasmina Knežević  ZABRANJENO PARAFRAZIRANJE KOPIRANJE I PREUZIMANJE

 

Tokom prethodne četiri godine ozbiljno ste ispunjavali sve svoje dužnosti i sada se nadate satisfakciji, zadovoljenju i svoje pravo na opuštanje i sreću. Osetićete novi impuls i poriv za oslobodjenjem, uživaćete nesputano u svim životnim zadovoljstvima. Moguće je da ovu vašu novu preporodjenu ličnost neće lako prihvatiti oni koji su vam najbliskiji, te će biti potrebno da bolje objasnite svoje afinitete, želje i potrebe.
Predstoji vam prilika za promenu radnog mesta i bićete spremni za nova profesionalna iskustva. Ove godine očekuju Vas brojna putovanja i uspešni poslovni kontakti – puno puta ćete biti u pravom trenutku na pravom mestu. Što se finansijske situacije tiče vaši prihodi će nastaviti tendenciju rasta. Na ljubavnom planu očekuju Vas raznovrsne avanture, često izuzetno strastvene ali kratkog daha. Uživaćete u svakom trenutku rasterećeni briga o budućnosti i problemima. Godina pod vladavinom broja 5 je idealna za promenu mesta boravka i selidbu. Sve što vas je mučilo proteklih godina sada će vam biti nadoknadjeno – spoznaćete svoje neograničene potencijale, biti spremni na izazove i avanture.

Tokom 2023. obavežite se da svakog dan uradite nešto sasvim novo, poigrajte se svojim mogućnostima, putujte na neka lepa mesta  i uživajte u provodu. Novac će i sam početi da pronalazi put do vas čak i bez nekog vašeg plana, niti ćete znati odakle je moguće da ga dobijete. Ne zaboravite da je ovo vaša godina blagostanja – budite spremni za promene i naučite da ih pratite uz zdravu dozu uzbudjenja i poverenja u životne tokove, jer su one zadovoljstvo života i ubijaju dosadu svakodnevice.
Za započinjanje poslova u ovoj godini svaki mesec i svaki dan je dobar i sve će uroditi plodom. Naučeno u ovoj godini pamtićete dugo jer će vam doneti životnu satisfakciju i naravno novac koji ćete od toga zarađivati tokom godina koje su pred vama. Samo tokom aprila nije povoljno početi nove poslove, jer je taj mesec namenjen okončavanju započetih aktivnosti. U ovoj godini važno je da shvatite da vas samo vaši lični strahovi blokiraju i da se opuštenije prepustite velikim ludostima, jer nova iskustva su i nova istraživanja i duše i tela kao i unutrašnjeg bitisanja.
Prethodnih godina ste se u priličnoj meri iscrpljivali radeći i tokom ove godine imaćete potrebu da završite jedan ciklus u vašem životu i da ono što ste započeli 2004. sada okončate. U januaru krećete sa novim idejama, veoma ste autoritativni i želećete da započnete nov posao u maju, julu i septembru.Imaćete potrebu da učvrstite svoj položaj na poslu i borićete se za svoj status. Mnogima smeta vaš autoritet i pokušaće da se postave kao dostojna konkurenicija. Romansu sa nekim ko je mlađi od vas ali sličan po mentalnom sklopu i ko će biti spreman da vam se uvek nađe pri ruci na poslu da bi u stvari bio u vašoj blizini lako ćete prepoznati. Moguće se snažne emocije, najverovatnije tajna ljubav ili flert sa nekim ko je pomalo nestalan, ambiciozan i neuhvatljiv. Neka druga Petica može očekivati da se najzad izjasnite i opredelite, da li želite da budete sa njom ili ne. Na momente ćete imati potrebu da budete sami i ako budete išli negde na put u martu, maju, septembru ili decembru, možete doživeti romansu.

Poslovni odnosi će vas iscrpljivati i upoznavaće te nove poslovne partnere. Ove godine suočićete se s manjkom novca, gotovog. Privatnici mogu biti žrtve krađe, nekog kvara, havarije, a nezaposlenima se osmehuje sreča, posebno vaspitačima i komercijalistima. U junu su mogući kvarovi tehnike, a time i neplanirani troškovi. Leto će biti povoljno za one koji se bave građevinom i zanatlijama. Nemojte se kockati i igrati lutriju. Nije vaša godina. Zima je najpovoljniji period za vas. Ako planirate popravke, dobar vam je januar. U julu možete praviti iznenadne finansijske transakcije, ali budite pažljivi jer vaša očekivanja sa zaradom su precenjena. Ovo vam nije godina karijere. Na emotivnom planu bićete osetljivi na početku godine. Oni koji su u zrelim godinama, koji su razvedeni, oni će doživeti lepo iskustvo. Na proleće, oni koji su u braku, može nastupiti zahlađenje, jer se možete naći u ljubavnom trouglu. Bez obzira da li ste u braku ili ne, za vas je ovo vrlo seksualna godina. Za one kojima je veza poljuljana, dobra je zima  za obnovu, ali i za one koji planiraju brak. Septembar – oktobar vam donosi osmeh Amora ali sa stresom.


AUTORSKI MATERIJAL © Jasmina Knežević
ZABRANJENO  KOPIRANJE  
PARAFRAZIRANJE  I  PREUZIMANJE