Categories: Numerologija

Numerološke prognoze 2024. za JEDINICE

Published by
Jasmina Knezevic 063222539
Share

Odvojite dovoljno vremena za redovan odmor i relaksaciju, bavite se jogom i meditacijom, promenite režim ishrane. Tokom 2024. bi trebalo da naučite kako ubuduće upravljati svojim životom, primorava vas da dobro razmislite o dosadašnjim postupcima, korigujete ponašanje, odlučite da se menjate. Jer, ako to ne uradite u 2024. godini, ni sledeći period neće doneti više sreće.

 

Detaljne Numerološke prognoze definišu se na osnovu različitih brojeva vašeg numerolokog koda za različite oblasti života (ljubav, novac, odnosi sa spoljnim svetom). Za početak možemo uzeti bioritamski broj vaše numerološke kombinacije koja se dobija sabiranjem vašeg datuma rođenja. Npr. ako ste rođeni 10.5.1970. vaša numerološka kombinacija je 6-8-5, a za numerološke prognoze koje opisuju promene na emotivnom planu, okolnosti i odnose u krugu porodice i za psihosomatsko zdravlje uzimaju se u obzir promene prvog, bioritamskog broja koje se dobijaju sabiranjem, u ovom slučaju 1+5=6. Dakle, Šestica je u navedenom primeru Bioritamski broj.

 

Godina 2024. je pod uticajem Meseca (2) i Saturna (4) svodjenjem na prost broj dobijamo OSAM (Mars Pluton). Ova kombinacija Mesec-Mars Pluton simbolizuje Majku, Akciju i Transformaciju. Svaka Godina 8 je pod vladavinom Marsa i Plutona koji donosi nagle i neočekivane akcije koje će brzo i radikalno transformisati, pa će to i tokom 2024. biti univerzalno značajne teme. Medjutim, za razliku od 2015. koja je takođe bila pod vladavinom Marsa i Plutona, ova godina će ukazivati na sazrevanje i otvorenost da budemo aktivni i prepoznamo inteligenciju Univezuma u prilikama za rast, kao i da se svesno prepustimo ličnom rastu i prepoznavanja dubokih unutrašnjih potreba.

 

 

∞ PROFESIONALNE ASTROLOŠKE ANALIZE ∞ REIKI HRONIKE AKAŠA ∞ KRISTALOTERAPIJA ∞ ŠKOLA ASTROLOGIJE I NUMEROLOGIJE ∞ 063/222-539 ∞

 

 

Tokom 2024. bi trebalo da naučite kako ubuduće upravljati svojim životom, primorava vas da dobro razmislite o dosadašnjim postupcima, korigujete ponašanje, odlučite da se menjate. Jer, ako to ne uradite u 2024. godini, ni sledeći period neće doneti više sreće.

Prvi mesec u Novoj godini bitan je za sakupljanje energije koja je neophodna da se pokrenemo. Ko počinje novi biznis, bilo bi dobro da to uradi u januaru.
Tokom februara povedite računa da vam novac ne klizi olako iz ruku.
U martu su bitne emocije, radite na tome, kako ne biste bili uskraćeni.
Poslovno će april doneti promene
Maj donosi lepo vreme da sami doprinesete da se nešto bitno dogodi.
Tokom juna moguće proširenje porodice, nova ljubav, ili – stara sa kojom treba nešto bitno definisati.
U julu vas čeka neko razočaranje, ali prolaznog karaktera.
Avgust daje finansijsku sigurnost.
U septembru je na vama da dobro razmislite šta želite u životu i kojim putem da krenete. Za vas je važno da naučite da volite sebe, da su vam misli pozitivne i u sadašnjem vremenu. Mržnju ostavite iza sebe, jer vam se kao bumerang može vratiti. Kad naučite da volite sebe, i drugi će vas više voleti. Teško je sebe menjati. Ali to je jedini put da nam krene nabolje. Uvek su nam drugi krivi, a ne vidimo svoje nedostatke.

 

Strpljivo sačekajte sa važnim odlukama posebno u ljubavnom životu. Venčanje u godini broja 9 izuzetno retko nagoveštava sreću, sreća je u ovom slučaju rezervisana isključivo za one koji u svom ličnom numerološkom kodu tj hijerarhiji brojeva imaju visoko pozicioniran broj 9. Ako želite da ostvarite stabilan odnos imajte na umu da svaka sreća ima svoju cenu i zahteva odredjene kompromise. Ukoliko ste sami ne žurite, mudro iskoristite povoljne okolnosti ne stvarajući velike planove za dalju budućnost.

U 2024. godini samo dovršavajte započete stvari i poslove. Ovo je pored toga i godina praštanja – oprostite svima koji su vam učinili nešto nažao, povredili vas ili vam učinili bilo šta loše. Prvenstveno oprostite sebi neznanje, nespretnost, lakovernost – iako je to najteže. Ovo je i vreme velikog čišćenje svega što ste sakrili tokom prethodnih 9 godina, kada bi sve trebalo dovesti na svoje mesto. Sve započete poslove dovršite ili ako su nekvalitetni prekinite i bez trunke griže savesti ili žaljenja. Ukoliko u ličnoj numerološkoj karti uključujući svih 18 numeroloških metoda nemate 9 tokom ove godine bićete više nego ranije skloni povlačenju u sebe – odvajanju od prijatelja, slabijoj komunikaciji sa rodbinom, biće vam neophodno da se povučete i sami na miru analizirate ciklus koji se ovom godinom okončava. Neka prijateljstva i veze ćete zauvek poslati u zaborav – nemojte žaliti već oprostite. Svi ovi postupci su neophodni kako bi rasterećeni ušli u novi ciklus koji počinje Godinom Broja 9 – za vas to je 2024. godina.

 

 

AUTORSKI MATERIJAL © Jasmina Knežević  ZABRANJENO PARAFRAZIRANJE KOPIRANJE I PREUZIMANJE

 

 

Ovo je jedna od težih godina za one koji imaju mnogo Jedinica, Dvojki, Četvorki i Sedmica u svojoj Numerološkoj karti – uzmite u obzir svih 18 Numeroloških metoda.

Svojeglavost i inat će vas pratiti, a u stvari vi ćete se osećati kao žrtveno jagnje na koje se sudbina okomila. Malo toga ćete moći da uradite kako vi želite. Stariji članovi porodice, šefovi, osobe koje morate iz bilo kog razloga da ispoštujete, zahtevaće od vas previše. Mlade Jedinice će naći odgovorno radno mesto na kome će se maksimalno angažovati. Odlazak u inostranstvo moguće da ćete više puta odlagati, ali nemojte u afektu napuštati zemlju ako se vaša duša tome opire. Sredovečne Jedinice će ulagati mnogo svoj stambeni prostor i novac će im odlaziti često na nepotrebne izdatke. Bunt ne donosi dobro ni u partnerskim odnosima sa jednom Peticom koja će vas izbegavati posebno u januaru, maju i oktobru. Moguća je romansa sa Sedmicom u martu i decembru.

 

Što se tiće porodice zadovoljni ste postojećim stanjem, ali postoji rizik da nećete na vreme moći da plaćate svoje račune. Početkom godine imaćete dosta energije pa to iskoristite da što više zaradite  i promenite životni kurs. Početkom proleća bude vam se ambicije, ali stresan period je april – maj jer ćete imati neočekivane kvarove i veće troškove. Izbegavajte skupe greške i u periodu 27. juna- 21. jula, jer će te biti iscrpljeni i slabije fizičke kondicije. Kraj leta je povoljan za one Jedinice koje se bave građevinom, preduzimaći, i svi koji obavljaju teške poslove.

Na emotivnom planu početak godine vam je plačljiv i potišten. Frustriraju retki seksualni kontakti i dosada u ljubavi, jedino februar donosi bolje dane i oni koji nisu u vezi, u martu više neće biti sami. Kreće ozbiljna romantićna veza koja se razvija krajem maja, ali proleće i nije baš najbolje za sklapanje braka kao ni planiranje potomstva, selidbe… Ipak ova veza će biti na testu u avgustu pa budite oprezni.

Na proleće ćete biti iscrpljeni, imaćete glavobolje, a leto mnogima može doneti crevna oboljenja. Lavanda je miris koji bi trebalo stalno da udišete.

Oko 4. februara, moguća je neka krađa, prevara, infekcija…

U prvoj polovini aprila može da vam se meša ljubav i prijateljstvo, a od 17. avgusta jaka ljubav.

Od kraja avgusta do polovine oktobra moguća putovanja.

 

Odvojite dovoljno vremena za redovan odmor i relaksaciju, bavite se jogom i meditacijom, promenite režim ishrane.

 


Jasmina Knezevic 063222539

Dobar dan dragi moji, Dobrodošli. Moje ime je Jasmina KNEŽEVIĆ, autorka sam i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predavač sa višegodišnjim iskustvom. Svoju edukaciju je započela 1998. u okviru astrološke škole “AstroLab” Aleksandra Imširagića. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andrijić) započela sam svoju samostalnu profesionalnu praksu i svakodnevni rad sa klijentima kroz astrološke i numerološke konsultacije. Moj dosadašnji rad se zasniva na preporukama desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno sam saradjivala na poziciji autora i urednika rubrika sa izdavačkim kućama Novosti, Moć Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mesečnih prognoza), uključujući i samostalan autorski projekat Novogodišnji astrološki specijal za 2005. Od 2004. preuzela sam projekat "Veličanstveni Saturn", u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. radila sam u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrološkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006., zatim u Call centru Fonlider doo, razvijajući iskustvo brzih telefonskih konsultacija. Od 2006. posvećena sam isključivo individualnim astrološkim konsultacijama, a od 2012. vodim dvogodišnju Školu astrologije i Numerologije, 4-mesečne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Kombinovanje Astroloških i numeroloških alata za profesionalne konsultante. Proširujući svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Istočne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tumačenja snova kreirala sam izuzetno bogat spektar veština i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktitujem holistički pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapiju (lečenje bojama). Inicirana sam kod Zdenke Andrijić za komunikaciju sa ANDJELIMA 2000. godine. Od 2015. edukujem pristup AKAŠA HRONIKAMA, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokirajućih karmičkih matrica. Sertifikovani sam praktičar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III praktičar, praktičar Reiki Hronike Akaša, Master Svetlosne korekcije.

Published by
Jasmina Knezevic 063222539

Recent Posts

11. lunarni dan “Kundalini“, “Ognjeni mač“, “Kruna“, “Greben“, “Lavirint“

Ovaj dan smatraju energetski najjačim danom u celom lunarnom ciklusu. Simbolizuje se lavom sa krunom.…

Astrološki događaji za 18.05.2024.

Zgrabite svoj natalni horoskop ili Klik na link NATALNA KARTA   Dragi ljubitelji astrologije, pred…

Sunce konjunkcija Jupiter *tranzit

Zgrabite vaš natalni horoskop ili Klik na link NATALNA KARTA Ukoliko ima ličnih tačaka ili…

Venera konjunkcija Uran *tranzit

Konjunkcija Venere i Urana na 23° Bika daje priliku da eksperimentišemo sa novim formama odnosa,…

Japanski kalendar Srećnih dana za MAJ 2024.

18.05.2024. 友引 TOMOBIKI TO ~ Dan Uticaja na Prijatelje Ovo je dan polovične sreće za…

Merkur u znaku Bika *tranzit

Merkur počinje tranzit kroz zodijački znak Bika 15.05.2024. godine te će biti lakše da se…