O Sunčevom znaku i Asc-u


O Sunčevom znaku i Asc-uDok Sunčev znak, znak u kojem ste rođeni, govori o osobinama ličnosti, podznak ili ascendent uvek govori o vašem fizičkom izgledu, ponašanju, načinu izražavanja, talentima i sposobnostima. Podznak predstavlja prvi utisak o nekoj osobi, kako vas drugi vide i kako se vi prikazujete svetu, pa obično ličimo na podznak, dok znak krije osobine ličnosti koje postepeno otkrivamo.

SUNCE U ZNAKU OVNA
Energičan, aktivan, dinamičan i beskompromisan borac koji voli da osvaja ciljeve: žene, položaj u društvu, strane teritorije. Impulsivan, prodoran, žestok, militantan, drzak, nametljiv i nestrpljiv.

Osobe sa PODZNAKOM U OVNU 
poseduju dar za tehniku koji zahteva strpljivost i mirnu ruku, pa među njima ima mnogo inženjera. Dobri su inicijatori u poslu, obično imaju svetao ten, oči ili kosu (a može i sve zajedno) i često karakteristične mladeže na licu.

SUNCE U ZNAKU BIKA
Praktičan, konkretan, stabilan, istrajan. Ne rasipa energiju. Ozbiljan, odgovoran, tvrdoglav, konzervativan. Hedonista koji voli novac, kako bi svi oko njega uživali. Trpeljiv, ali kada “pukne”, onda je to vulkanska provala besa.

Osobe sa PODZNAKOM U BIKU 
obično su krupnije ili masivnije građe, imaju lep, dubok, često operski glas, a talentovani su za umetnost (muzika). Ne trpe dominaciju drugih. Imaju dar za kulinarstvo, pa će vas uvek ponuditi da nešto prezalogajite.

SUNCE U ZNAKU BLIZANACA
Inteligentan, brz, komunikativan. Spretan, okretan i elokventan. Druželjubiv, raznovrstan i prilagodljiv. Sposoban da istovremeno radi više stvari. Uvek dobro informisan o svemu (pročita knjigu za par sati). Po prirodi detinjast, radoznao i nepostojan.

Osobe sa PODZNAKOM U BLIZANCIMA 
najčešće mnogo pričaju, nemirne su, mladolike i stalno u pokretu. Imaju svetliji ten, oči ili kosu, a često zbog dužih ruku i nogu, deluju viši rastom. Poseduju talenat za jezike, informatiku, matematiku i novinarstvo.

SUNCE U ZNAKU RAKA
Emotivan, romantičan, sentimentalan. Saosećajan, intuitivan i receptivan (osetljiv na spoljašnje uticaje i uticaj majke). Inadžija, rodoljub, nacionalista. Voli istoriju, odlično pamti, rob navike. Kolekcionar, umetnik, trgovac.

Osobe sa PODZNAKOM U RAKU 
deluju stidljivo, imaju lepe oči i sanjalački pogled. Sklone su gojenju, teže porodici i braku, a poseduju dar za kulinarstvo (bez obzira na pol). Imaju odlično pamćenje i naglašena patriotska osećanja.

SUNCE U ZNAKU LAVA
Ponosan, samouveren, pun sebe. Hrabar, odlučan, kolerik. Velikodušan, sklon dominaciji, voli vlast (prirodni vođa). Sujetan, optimista, nezavisan.

Osobe sa PODZNAKOM U LAVU 
imaju muške rezone, dostojanstveno držanje, uspravan hod i često pomalo nadmeno držanje. Njihova pojava je otmena, kosa, ten i oči svetliji, a rado nose zlato. Imaju naglašen osećaj za prostor i organizaciju, pa se često nađu na šefovskim mestima.

SUNCE U ZNAKU DEVICE
Pprezna, pedantna, analitična. Vredna, odgovorna i praktična. Kritički nastrojena, rezervisana, inteligentna. Logična, izbirljiva i sitničava.

Osobe sa PODZNAKOM U DEVICI 
su mladolike, stidljive i deluju nepoverljivo. Imaju spretne prste pa su talentovani za sve manuelne poslove. Poseduju talenat za pisanje, jezike, psihologiju i uslužne delatnosti.

SUNCE U ZNAKU VAGE
Ljupka, graciozna, šarmantna. Prefinjena, komunikativna, druželjubiva. Subjektivna, pristrasna i neodlučna. Teži skladu i harmoniji, pa voli lepotu i rafiniranost, a mrzi grubost.

Osobe sa PODZNAKOM U VAGI 
su estete, prate modu i vole kozmetiku i parfeme. Često imaju prozračan, svetao ten, ljubazne su i lepo vaspitane. Poseduju umetnički talenat naročito za muziku, a vole igru i ples.

SUNCE U ZNAKU ŠKORPIJE
Magnetičan, prodoran, tajanstven (ne priča mnogo). Odlučan, hrabar, hladnokrvan i u najvećoj opasnosti. Samouveren, strog, netolerantan, isključiv. Oštrouman, sugestivan i dominantan. Ljubomoran, osvetoljubiv i sarkastičan.

Osobe sa PODZNAKOM U ŠKORPIJI 
obično su tajanstvene, magnetski privlačne (seksipilne) i imaju tamniji ten i oči. Poseduju sjajnu intuiciju, a mnogo toga skrivaju ispod površine. Umeju da čuvaju tajne, nepoverljive su i talentovane za okultno.

SUNCE U ZNAKU STRELCA
Po prirodi optimista, spontan, topao, srdačan. Iskren, otvoren, društven. Komunikativan i direktan. Entuzijasta, velikodušan, vatreni idealista. Lojalan i tolerantan. Nestrpljiv, sujetan i licemeran.

Osobe sa PODZNAKOM U STRELCU 
obično imaju duže noge i ruke, svetliju kosu, ten i oči i rado nose džins ili sportsku odeću. Poseduju dar za pravo, filozofiju i religiju, pa imaju široke vidike. Privlače ih inostranstvo i brza vožnja, a imaju talenta za jezike i sport.

SUNCE U ZNAKU JARCA
Ozbiljan, odgovoran, ambiciozan. Pouzdan, realan, istrajan (ima veliku moć trpljenja). Praktičan, oprezan, žilav. Tradicionalan, konzervativan i ekonomičan. Emotivan, ali povučen, lako podnosi samoću. Ništa mu ne pada s neba, pa sve postiže mukotrpnim radom.

Osobe sa PODZNAKOM U JARCU 
najčešće su mršavije građe i klasične lepote, a poseduju diskretnu spontanost i komunikativnost u društvu (mada znaju da deluju nesigurno). Imaju naglašenu ambiciju i istrajnost, a uvek se uzdaju “u se i u svoje kljuse”.

SUNCE U ZNAKU VODOLIJE
Originalan, nekonvencionalan, ekscentričan. Šarmantan, magnetičan, ćudljiv. Individualac, nezavisan, nepredvidiv. Svojeglav, buntovan, sujetan i posesivan. Osetljivi nervi, pa burno reaguje u trenutku.

Osobe sa PODZNAKOM U VODOLIJI 
imaju svetliji prozračan ten, ležeran pristup, zagonetan osmeh i boemsku narav. Društvene su i spontane, poseduju avanturistički i hazarderski duh. Inteligentne su i talentovane za modernu tehniku, elektrotehniku, fotografiju, ples, astrologiju i avijaciju.

SUNCE U ZNAKU RIBA
Senzibilan, intuitivan, introspektivan. Saosećajan, receptivan, tajanstven i komplikovan. Širina vidika, diplomatski takt, kosmopolitski duh. Na poslu “ajkule”, a kod kuće popustljivi, muškarci su često “papučići”. Sujetan, lojalan, nije direktan (ide izokola), jer ne želi nikoga da povredi.

Osobe sa PODZNAKOM U RIBAMA 
mogu na prvi pogled da deluju konfuzno i pasivno, mada ulivaju sigurnost. Često imaju probleme sa kilogramima (punački ili vrlo mršavi). Poseduju dar za pravo, kompjutere i slikarstvo. Vole more i životinje.


Jasmina Knezevic 063222539

Dobar dan dragi moji, Dobrodošli. Moje ime je Jasmina KNEŽEVIĆ, autorka sam i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predavač sa višegodišnjim iskustvom. Svoju edukaciju je započela 1998. u okviru astrološke škole “AstroLab” Aleksandra Imširagića. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andrijić) započela sam svoju samostalnu profesionalnu praksu i svakodnevni rad sa klijentima kroz astrološke i numerološke konsultacije. Moj dosadašnji rad se zasniva na preporukama desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno sam saradjivala na poziciji autora i urednika rubrika sa izdavačkim kućama Novosti, Moć Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mesečnih prognoza), uključujući i samostalan autorski projekat Novogodišnji astrološki specijal za 2005. Od 2004. preuzela sam projekat "Veličanstveni Saturn", u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. radila sam u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrološkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006., zatim u Call centru Fonlider doo, razvijajući iskustvo brzih telefonskih konsultacija. Od 2006. posvećena sam isključivo individualnim astrološkim konsultacijama, a od 2012. vodim dvogodišnju Školu astrologije i Numerologije, 4-mesečne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Kombinovanje Astroloških i numeroloških alata za profesionalne konsultante. Proširujući svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Istočne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tumačenja snova kreirala sam izuzetno bogat spektar veština i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktitujem holistički pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapiju (lečenje bojama). Inicirana sam kod Zdenke Andrijić za komunikaciju sa ANDJELIMA 2000. godine. Od 2015. edukujem pristup AKAŠA HRONIKAMA, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokirajućih karmičkih matrica. Sertifikovani sam praktičar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III praktičar, praktičar Reiki Hronike Akaša, Master Svetlosne korekcije.

Next Post

O znacima Zodijaka

Mon Apr 15 , 2013
Share on Facebook Tweet it Pin it Email Najosnovnija astrološka činjenica o vama jeste znak u kome se Sunce nalazilo u trenutku vašeg rodjenja. On definiše vaš ego, motivacije, potrebe i pristup životu. Ali Sunce nije jedina planeta koja utiče na vas. (U astrologiji, oba svetleća tela – Sunce i […]

You May Like