O znacima Zodijaka


Najosnovnija astrološka činjenica o vama jeste znak u kome se Sunce nalazilo u trenutku vašeg rodjenja. On definiše vaš ego, motivacije, potrebe i pristup životu. Ali Sunce nije jedina planeta koja utiče na vas. (U astrologiji, oba svetleća tela – Sunce i Mesec – nazivaju se planetama. Učinite sebi uslugu i ovu terminologiju nikada ne koristite u razgovoru sa astronomima.) Merkur, Venera, Mars, Jupiter, Saturn, Uran, Neptun i Plu­ton, da ne pominjemo stalno promenljiv Mesec, zauzimali su neki znak Zodijaka u trenutku vašeg rodjenja i imaju različit upliv na vas. 

Svaka planeta predstavlja poseban tip energije; svaki znak nosi različito delo­vanje; stoga, pozicija planete u nekom od znakova Zodijaka ima na sva­koga jedinstven uticaj. Zbog toga astrologija koja se zasniva samo na Sunčevom znaku ne daje sve odgovore. Osoba nosi mnogo više nego što to može da opiše njen Sunčev znak.

Ipak, sa astrološke tačke gledišta, Sunčev znak je ono što odražava suštin­ske činjenice o vama. Da biste odredili svoj znak, ali imajte na umu da datumi nisu toliko precizni kao što se čini. Na kraju, krug ima 360 stepeni, a svaki znak zahvata tačno 30 stepeni. Ali, vrlo je nezgodna činjenica da godina ima 365 dana, ne računajući prestupnu god­inu. Zato znaci nisu podeljeni prema danima toliko savršeno koliko biste to želeli. Ako ste rodjeni prvog ili poslednjeg dana nekog znaka, možda ćete želeti da proverite svoj znak pomoću tabela u dodatku B, istražujući na Internetu ili ćete se obratiti astrologu za preciznije podatke.


Jasmina Knezevic 063222539

Dobar dan dragi moji, Dobrodošli. Moje ime je Jasmina KNEŽEVIĆ, autorka sam i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predavač sa višegodišnjim iskustvom. Svoju edukaciju je započela 1998. u okviru astrološke škole “AstroLab” Aleksandra Imširagića. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andrijić) započela sam svoju samostalnu profesionalnu praksu i svakodnevni rad sa klijentima kroz astrološke i numerološke konsultacije. Moj dosadašnji rad se zasniva na preporukama desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno sam saradjivala na poziciji autora i urednika rubrika sa izdavačkim kućama Novosti, Moć Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mesečnih prognoza), uključujući i samostalan autorski projekat Novogodišnji astrološki specijal za 2005. Od 2004. preuzela sam projekat "Veličanstveni Saturn", u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. radila sam u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrološkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006., zatim u Call centru Fonlider doo, razvijajući iskustvo brzih telefonskih konsultacija. Od 2006. posvećena sam isključivo individualnim astrološkim konsultacijama, a od 2012. vodim dvogodišnju Školu astrologije i Numerologije, 4-mesečne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Kombinovanje Astroloških i numeroloških alata za profesionalne konsultante. Proširujući svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Istočne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tumačenja snova kreirala sam izuzetno bogat spektar veština i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktitujem holistički pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapiju (lečenje bojama). Inicirana sam kod Zdenke Andrijić za komunikaciju sa ANDJELIMA 2000. godine. Od 2015. edukujem pristup AKAŠA HRONIKAMA, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokirajućih karmičkih matrica. Sertifikovani sam praktičar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III praktičar, praktičar Reiki Hronike Akaša, Master Svetlosne korekcije.

Next Post

O zodijačkim znacima

Mon Apr 15 , 2013
Share on Facebook Tweet it Pin it Email Pоslеdnjih gоdinа dо mеnе је nаrоčitо dоprlо tо dа smо prеvišе sprеmni dа prеuvеličаvаmо rаzliku izmеdju tzv. dоbrih i lоših аspеkаtа. Prilikоm prikupljаnjа primеrа zа mојu knjigu Аstrоlоški аspеkti, kао i u istrаživаnju hоrоskоpа zа оvо dеlо, primеtiо sаm dа sе nеkа […]