Odaberi ples


plesPles je ritmično kretanje prema zvucima, najčešće muzici, pojedinačno, u parovima ili u grupama. Pokret je obeležje da je nešto živo i malo je onih koji ne vole, ako ne da plešu, onda barem da gledaju ples. Otkrijte kakav ples odgovara svakom znaku Horoskopa.

 

OVAN 21. mart – 20. april
Uvek preferirati nešto brzo, žestoko, a ako mogu, vole da plešu sami. Ukoliko su u paru, oni će uvek voditi ples.

BIK 21. april – 20. maj
Bikovi vole lakše i sporije varijante, imaju osećaj za lijepo, ali mnogi među njima teže se pokreću, pa neretko ostaju samo da gledaju plesače dok grickaju nešto slatko.

BLIZANAC 21. maj – 21. jun
Blizanci su majstori pokreta i odgovara im svaki ples, a pogotovo onaj u kome dolazi do izražaja lakoća i spretnost kretanja.

RAK 22. jun – 22. jul
Rakovi vole tradicionalne i običajne plesove. Nešto što miriše na porodicu.

LAV 23. jul – 23. avgust
Lavovima je samo važno da budu glavni, pa će im odgovarati bilo koji strastveni ples sa što više patetičnih i dramskih elemenata. Može tango.

DEVICA 24. avgust – 23. septembar
Device su odlični plesači i pravi perfekcionisti plesnih pokreta. Njihov zemljani Merkur je onaj koji usavršava svaki detalj i koji ništa ne prepušta slučaju. Oni će uvežbavati svaki pokret do savršenstva.

VAGA 24. septembar – 23. oktobar
Vaga obožava valcere i oni potpuno zadovoljavaju njen osećaj za lepo, za partnera i za sklad. Plešući, Vaga izvodi vrlo odmerene pokrete i užitak je za gledanje.


ŠKORPIJA 24. oktobar – 22. novembar
Škorpije traže nešto žestoko i erotično. Svi plesovi koji zavode odlično će im leći. I oni vole tango.

STRELAC 23. novembar – 21. decembar
Vole narodna kola ili egzotične plesove s raznih kontinenata. Nije važno da su savršeno izvedeni, nego da se pleše spontano. U plesu uživaju.

JARAC 22. decembar – 20. januar
Jarac može da usavrši svaki ples u svrhu promocije. Najbolje poslovne. Idu mu klasično plesovi u klasičnim odelima ili haljinama. Ipak, ponekad zna i da otkači uz kafanski stil kolektivnog kola.

VODOLIJA 21. januar – 19. februar
Vodolija pleše radi društva, voli svaki nov i moderni izričaj u pokretu i plesu.

RIBE 20. februar – 20. mart
Ribe su vešti plesači, a neretko su i balerine i baletani.

Poznati plesači
Fred Aster je bio rođen u znaku Bika, ali sa Mesecom i stelijumom u znaku Blizanaca. Njegova partnerka Džindžer Rodžers je bila Račica.
Većina od nas zna poznatu pesmu “I’m singing in the rain” – Džin Keli, slavni plesač i koreograf rođen je u znaku Device. Isidora Dankan, poznata američka plesačica s početka 20. veka,  takođe je rođena u merkurovom znaku, odnosno u znaku Blizanca. Majkl Džekson je merkurovski tip rođen u znaku Device. 
Merkur je planeta koja vlada Blizancem i Devicom i osnovno mu je obeležje spretnost, okretnost, gipkost, komunikacija. Merkur voli kontake, ljudi Merkura uvek su u pokretu i na taj način zapravo potvrđuju svoj identitet.

 


Jasmina Knezevic 063222539

Dobar dan dragi moji, Dobrodošli. Moje ime je Jasmina KNEŽEVIĆ, autorka sam i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predavač sa višegodišnjim iskustvom. Svoju edukaciju je započela 1998. u okviru astrološke škole “AstroLab” Aleksandra Imširagića. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andrijić) započela sam svoju samostalnu profesionalnu praksu i svakodnevni rad sa klijentima kroz astrološke i numerološke konsultacije. Moj dosadašnji rad se zasniva na preporukama desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno sam saradjivala na poziciji autora i urednika rubrika sa izdavačkim kućama Novosti, Moć Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mesečnih prognoza), uključujući i samostalan autorski projekat Novogodišnji astrološki specijal za 2005. Od 2004. preuzela sam projekat "Veličanstveni Saturn", u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. radila sam u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrološkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006., zatim u Call centru Fonlider doo, razvijajući iskustvo brzih telefonskih konsultacija. Od 2006. posvećena sam isključivo individualnim astrološkim konsultacijama, a od 2012. vodim dvogodišnju Školu astrologije i Numerologije, 4-mesečne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Kombinovanje Astroloških i numeroloških alata za profesionalne konsultante. Proširujući svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Istočne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tumačenja snova kreirala sam izuzetno bogat spektar veština i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktitujem holistički pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapiju (lečenje bojama). Inicirana sam kod Zdenke Andrijić za komunikaciju sa ANDJELIMA 2000. godine. Od 2015. edukujem pristup AKAŠA HRONIKAMA, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokirajućih karmičkih matrica. Sertifikovani sam praktičar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III praktičar, praktičar Reiki Hronike Akaša, Master Svetlosne korekcije.

Next Post

Tehnike opuštanja

Sat Jun 22 , 2013
Share on Facebook Tweet it Pin it Email Unutrašnji mir je vitalan za svakoga ko teži sreći, ali smirenost je nekim horoskopskim znacima bitnija nego drugim. Evo najboljih načina da se opustite uz aktivnosti koje odgovaraju vašem senzibilitetu. Ovnovima prija dinamišno puštanjeOVANOvo je užurban znak, kome smirivanje može zvučati dosadno. […]