Strelac je rođen za sport ili rad sa životinjama, dok su Ribe predodređene za zanimanja koja imaju veze sa umetnošću. Vaši poslovni koraci možda će ići u onom pravcu, koji vam odredi horoskopski znak. U skladu za vašim osobinama zvezde određuju koje zanimanje bi vam najviše leglo.

 

Ovan

Najbolji posao za Ovna je policajac ili vatrogasac. Mogu se pronaći i u poslovima kao što je promocija proizvoda, reklamiranje ili odnosi sa javnošću. Osobe rođene u znaku Ovna su otvorene, pa su ove vrste poslova idealne za njih.

 

Bik

Pripadnici ovog znaka naporno rade, ako znaju da ih na kraju čeka neka nagrada. Oni su poznati po uživanju u lepim stvarima, pa su idealni poslovi za njih oni koji imaju veze sa cvećem ili nakitom. Prema tome Bikovima odgovaraju poslovi advokata, dizajnera, šefa kuhinje ili recepcionara.

 

Blizanci

Ovo su osobe koje vole puno da rade, ali nisu ljubitelji ponavljanja istog posla. Prema tome za njih su idealna zanimanja ona koje mogu da rade na svoj način, a to su učitelj, arhitekta ili policajac.

 

Rak

Rakovi vole da brinu o drugim ljudima, pa su dobri u poslovima poput socijalnog radnika, advokata, učitelja i vojnika.

 

Lav

Lavovi se hrane činjenicom da su u centru pažnje. Ukoliko neko želi da mu firma stalno napreduje najbolje je da odabere Lava za vođu. Za Lavove su idealni i poslovi agenta za nekretnine, dizajnera enterijera, prodavača i dizajnera obuće.

 

Devica

Device su perfekcionisti, pa su za njih idealni oni poslovi koji zahtevaju puno detalja. Najbolja zanimanja za ovaj znak su pisac, učitelj, kritičar, prevodilac i detektiv.

 

Vaga

Vage su društvene i pune života, pa bi njihovi poslovi trebalo da budu usmereni na umetnost, ples i pevanje. Prema tome idealan posao za Vage je diplomata, plesač ili pregovarač.

 

Škorpija

Škorpioni su osobe koje se fokusiraju na posao više od drugih horoskopskih znakova. Oni su stvoreni zadetektive, hirurge ili psihijatre.

 

Strelac

Strelci ne vole rutinu i nastoje da je izbegnu u svakom trenutku. Za njih su poslovi iz snova oni koji su vezani zaživotinje, sport, diplomatiju i odnose sa javnošću.

 

Jarac

Jarčevi su ambiciozni i potrebni su im izazovi da bi bili srećni. Prema tome idealni poslovi za njih su menadžer, bankar, administrator.

 

Vodolija

Pripadnici ovog znaka su humani, znatiželjni i skloni avanturama. Za njih su idealni poslovi naučnika, dizajnera, plesača ili muzičara.

 

Ribe

Ribe su kreativne i strastvene. Zanimanja koja bi im najviše prijala su umetnik, medicinska sestra, veterinar ili psiholog.

 

Stilmagazin


AUTORSKI MATERIJAL © Jasmina Knežević
ZABRANJENO  KOPIRANJE  
PARAFRAZIRANJE  I  PREUZIMANJE