Odgovori su u vašoj podsvesti


odgovori su u vasoj podsvestiRibe, Rakovi, Škorpije, Jarčevi i Vodolije poseduju ekstrasenzorne sposobnosti poput intuicije, proročkih snova, vidovitosti ili predviđanja budućih događaja na neki drugi način

EKSTRASENZORNE sposobnosti genetski su predodređene kod svakoga od nas, tvrde britanski naučnici. Da bismo otkrili da li ih i u kojoj meri posedujemo, uveče, pre nego što zaspimo, treba sebi da postavimo pitanje o nekom budućem događaju i da na to mislimo sve dok nam san ne dođe na oči. Ako ovo ponavljamo nekoliko noći zaredom, san će nam dati prve signale o događaju do koga nam je stalo.

S druge strane, dok smo u budnom stanju, treba da se opustimo i mislimo samo o događaju koji nas interesuje. U tim trenucima, poželjno je da budemo koncentrisani na postavljeno pitanje, jer prve misli, slike ili reči koje izrone iz dubine naše podsvesti vrlo često nose i odgovor na postavljeno pitanje. Ovo, možda lakše nego drugima, polazi za rukom predstavnicima vodenih znakova, Rakovima, Škorpijama i Ribama, mada i zemljani znaci, Bik, Devica i Jarac, mogu da kriju veliki ekstrasenzorni potencijal.

Među različitim vidovima predviđanja budućnosti, izdvajaju se dva od kojih je prvi baziran na običnim, a drugi na našim ekstrasenzornim sposobnostima. Naše iskustvo, znanje, uzročno-posledične veze i prirodni zakoni, mogu da budu vrlo značajni u predviđanju događaja, iako su bazirani na običnim sposobnostima. Za razliku od njih, ekstrasenzorne sposobnosti imaju više oblika među kojima se izdvajaju intuicija, snovi i vidovitost.

Intuicija se smatra najslabijom sposobnošću predviđanja. Za nju je karakteristično da slike događaja dobijamo u stanju pune svesti, ali ne znamo kako smo došli do njih. Druga karakteristika je naše subjektivno ubeđenje koje nam na neki način potvrđuje istinitost informacija dobijenih na osnovu intuicije. Vodeni znaci poseduju jaču intuiciju od ostalih znakova, jer njima upravljaju Mesec (Rak), Pluton (Škorpija) i Neptun (Ribe), planete koje simbolizuju našu podsvest, maštu i snove.

U predviđanju događaja, snovi imaju važnu ulogu, i bukvalno i simbolično. Kod bukvalnog, viđeno u snu, ostvaruje se posle nekog vremena tako da se događaji odvijaju kao na filmskoj traci. Drugi deo predstavljaju simbolični snovi u kojima sanjamo lica, događaje i objekte koje ćemo kasnije zameniti licima, događajima i objektima prema značenju odgovarajućih simbola. Iako imaju duboke korene u narodnom verovanju, neki simboli imaju i individualni karakter. Deo njih zasnovan je na prostim asocijacijama, tvrde stručnjaci zato što se određeni događaji dešavaju pod određenim okolnostima i uslovima. Određeni simboli, iz još uvek neobjašnjivih razloga, jasniji su i bolje ih pamtimo. Druga hipoteza je da između simbola i događaja postoji neka skrivena veza. Proročke snove najčešće sanjaju Ribe, Rakovi, Škorpije, ali ni Jarčevi, Bikovi i Device ne zaostaju za njima.

Vidovitost predstavlja najupečatljiviji način predviđanja budućnosti. Onaj ko poseduje ovu sposobnost jasno vidi scene koje tek treba da se dogode, i to u svim ili barem glavnim elementima. I kod vidovitosti, postoje varijante, jasne slike budućih događaja i reči koje izviru iz svesti vidovite osobe. Kod varijanti sa rečima, vidovita osoba veoma teško može da otkrije da li su to njene reči, reči iz njene podsvesti ili one koje joj je, eventualno, saopštio neko treći. U horoskopu takve osobe najčešće je naglašena četvrta, osma ili dvanaesta astrološka kuća, koje često “padaju” u neke vodene znake ili se u njima nalaze Mesec, Neptun, Uran, Pluton i sl.

Osobe koje imaju izazovne aspekte između Merkura, simbola pisanja i Neptuna, planete vizija, mogu da poseduju ili razviju sposobnost kucanja po tastaturi koje nije pod kontrolom svesnog dela njihovog uma. Na taj način, mogu da dobiju odgovore u vezi sa predstojećim događajima.

 


Jasmina Knezevic 063222539

Dobar dan dragi moji, Dobrodošli. Moje ime je Jasmina KNEŽEVIĆ, autorka sam i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predavač sa višegodišnjim iskustvom. Svoju edukaciju je započela 1998. u okviru astrološke škole “AstroLab” Aleksandra Imširagića. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andrijić) započela sam svoju samostalnu profesionalnu praksu i svakodnevni rad sa klijentima kroz astrološke i numerološke konsultacije. Moj dosadašnji rad se zasniva na preporukama desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno sam saradjivala na poziciji autora i urednika rubrika sa izdavačkim kućama Novosti, Moć Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mesečnih prognoza), uključujući i samostalan autorski projekat Novogodišnji astrološki specijal za 2005. Od 2004. preuzela sam projekat "Veličanstveni Saturn", u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. radila sam u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrološkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006., zatim u Call centru Fonlider doo, razvijajući iskustvo brzih telefonskih konsultacija. Od 2006. posvećena sam isključivo individualnim astrološkim konsultacijama, a od 2012. vodim dvogodišnju Školu astrologije i Numerologije, 4-mesečne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Kombinovanje Astroloških i numeroloških alata za profesionalne konsultante. Proširujući svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Istočne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tumačenja snova kreirala sam izuzetno bogat spektar veština i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktitujem holistički pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapiju (lečenje bojama). Inicirana sam kod Zdenke Andrijić za komunikaciju sa ANDJELIMA 2000. godine. Od 2015. edukujem pristup AKAŠA HRONIKAMA, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokirajućih karmičkih matrica. Sertifikovani sam praktičar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III praktičar, praktičar Reiki Hronike Akaša, Master Svetlosne korekcije.

Next Post

Dan rodjenja

Thu Jul 25 , 2013
Share on Facebook Tweet it Pin it Email Datum našeg rođenja astrologu može da otkrije naše glavne karakteristike i životna usmerenja, a i dani u nedelji dosta toga govore o nama. Dok datum rođenja otkriva glavne karakteristike i životna usmerenja, dani u nedelji dosta toga govore o nama. Dani su […]

You May Like