Odlučite šta želite


Odlučite šta želite“Jednom kad odlučite zašto ste ovde, morate i da odlučite šta želite da radite i imate. Šta želite da postignete? Šta želite da doživite? I kakvu imovinu želite da steknete? Na putovanju sa mesta gde ste do mesta gde želite da budete, morate da odlučite gde želite da budete. Drugim rečima, kako po vašem mišljenju izgleda uspeh?”

* * *
“Jedan od najlakših načina da počnete sebi da razjašnjavate šta iskreno želite jeste da sastavite spisak od trideset stvari koje želite da radite, trideset stvari koje želite da imate i trideset stvari koje želite da budete pre nego što umrete. Ovo je sjajan način da pokrenete mehanizam.”

* * *
“Proces stizanja od mesta gde ste sada do mesta gde želite da budete je kao korišćenje navigacionog sistema sa GPS tehnologijom (sistemom globalnog pozicioniranja) u automobilu. Da bi sistem radio, on samo mora da zna gde ste i gde želite da stignete. Uspeh u životu deluje isto tako. Samo treba da odlučite gde želite da odete tako što ćete pročistiti svoju viziju, zapečatiti svoje odredište kroz postavljanje cilja, afirmacije i vizualizacije, i početi da se krećete u pravom smeru. Kako napredujete, tako će vam vaš unutrašnji GPS odmotavati put.”

* * *
“Veoma uspešni ljudi vide svet iz potpuno drugačijeg ugla – kao mesto gde se dešavaju neverovatne stvari, gde milijarde života mogu biti poboljšani, gde nova tehnologija može da promeni naš način života i gde svetski izvori mogu biti iskorišćeni tako da svi imamo najveću moguću korist. Veruju da je sve moguće i veruju kako imaju ulogu u stvaranju toga.”


Jasmina Knezevic 063222539

Dobar dan dragi moji, Dobrodošli. Moje ime je Jasmina KNEŽEVIĆ, autorka sam i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predavač sa višegodišnjim iskustvom. Svoju edukaciju je započela 1998. u okviru astrološke škole “AstroLab” Aleksandra Imširagića. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andrijić) započela sam svoju samostalnu profesionalnu praksu i svakodnevni rad sa klijentima kroz astrološke i numerološke konsultacije. Moj dosadašnji rad se zasniva na preporukama desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno sam saradjivala na poziciji autora i urednika rubrika sa izdavačkim kućama Novosti, Moć Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mesečnih prognoza), uključujući i samostalan autorski projekat Novogodišnji astrološki specijal za 2005. Od 2004. preuzela sam projekat "Veličanstveni Saturn", u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. radila sam u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrološkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006., zatim u Call centru Fonlider doo, razvijajući iskustvo brzih telefonskih konsultacija. Od 2006. posvećena sam isključivo individualnim astrološkim konsultacijama, a od 2012. vodim dvogodišnju Školu astrologije i Numerologije, 4-mesečne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Kombinovanje Astroloških i numeroloških alata za profesionalne konsultante. Proširujući svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Istočne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tumačenja snova kreirala sam izuzetno bogat spektar veština i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktitujem holistički pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapiju (lečenje bojama). Inicirana sam kod Zdenke Andrijić za komunikaciju sa ANDJELIMA 2000. godine. Od 2015. edukujem pristup AKAŠA HRONIKAMA, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokirajućih karmičkih matrica. Sertifikovani sam praktičar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III praktičar, praktičar Reiki Hronike Akaša, Master Svetlosne korekcije.

Leave a Reply

Next Post

Astrološki dogadjaji 29.08.2015.

Sat Aug 29 , 2015
Share on Facebook Tweet it Pin it Email Na Aktivnoj karti dana možete pratiti iz časa u čas kretanje planeta i svetala. SUBOTA 29. AVGUST će biti spokojan dan, a obeležiće ga kratka faza praznog hoda, lunarna promena znaka i 3 lunarna aspekta. Mesec se kreće od 23° Vodolije do […]