Oniks crni


crni oniksOniks crni se na Bliskom Istoku poistovećivao sa čarobnjacima i gatarama, i verovalo se da može da upije tugu i žalost. U antička vemena na njemu se rezbario lik Marsa ili Herkula i služio je kao ikona hrabrosti. Ovaj kamen je dobar za bilo koji problem sa ušima, naročito sa unutrašnjim uhom, ravnotežom i motoričkim mehanizmima tela, za zdravlje mekanog tkiva i za stopala. Koristi se da umanji posledice ujeda životinja. Odličan je za borbu protiv industrijske emisije hemijskih i drugih zagađenja, kao i protiv hemijskog otpada koji zagađuje reke.Ovo je vrlo koristan kamen za pomoć onima koji ne mogu da se skoncentrišu i za sprečavanje noćnih mora. Na poslu je korisno imati ga kao pomoć prilikom odbrane od nepoštene kritike nadređenih. Pomoć će vam da ne sačuvate mir i ne prasnete. Neiscrpan je izvor životne energije i optimizma.

Starija deca vole ovaj zaštitni kamen, jer im pomaže da lakše uče. Štiti životinje u toku noći.

Primena
Brige; ćelije – regeneracija, obnavljanje; ćelije – formiranje; epilepsija; fizička snaga – jačanje; fizičko telo – aktiviranje; glaukom; harmonija fizičkog i duhovnog; iscrpljenost, malaksalost, slabost organizma, jačanje životne energije i organizma; izdržljivost organizma – jačanje; koncentracija; koža –čišćenje; koža – infekcije; krv – cirkulacija; lična duhovna snaga, jačanje; ljubav – bračna; moždani udar; optimizam; porođaj – olakšavanje; prožimanje fizičkog i duhovnog; rane – zaceljivanje; skeletni sistem; snaga – vraćanje; sreća, postizanje osećanja sreće; srž – oboljenje; srž – rak; strah – smanjenje; trudnoća; uho – bol, šum; uho – gluvoća; upala srednjeg uha; uzemljenje spiritualnih energija u fizičko telo; zubi – jačanje;4

Održavanje kristala
Čisti se dva puta mesečno pod mlakom vodom oko 5 minuta, a zatim puni u posudi sa kamenčićima Gorskog kristala (ostaviti preko noći).

Astrološki znaci
Jarac; Lav; Vodolija;

Čakre na koje se kristal stavlja
bazna / korenska;

Dostupni proizvodi
~ narukvica od okruglih kristala oniksa (prečnika 6 mm)
~ ogrlica od okruglih kristala sa srebrnom alkom (dužina 45 cm) oniksa (6 mm, 8 mm, 10 mm, 12 mm)
~ narukvica – lomljeno pleteni kristal oniksa
~ privezak za lančić
~ privezak za ključeve


Jasmina Knezevic 063222539

Jasmina KNEŽEVIĆ svakodnevni rad sa klijentima kroz astrološke i numerološke konsultacije vodi od 2000. godine, autorka je i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predavač sa višegodišnjim iskustvom. Svoju edukaciju je započela 1998. u okviru astrološke škole “AstroLab” Aleksandra Imširagića. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andrijić) započinje svoju samostalnu profesionalnu praksu, koja se danas zasniva na preporukama sada već desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno saradjuje na poziciji autora i urednika rubrika sa izdavačkim kućama Novosti, Moć Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mesečnih prognoza), uključujući i samostalan autorski projekat Novogodišnji astrološki specijal za 2005. Od 2004. preuzima projekat Veličanstveni Saturn, u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. nalazi se u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrološkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006. u Call centru Fonlider doo, razvijajući iskustvo telefonskih konsultacija. Od 2006. posvećena je isključivo individualnim astrološkim konsultacijama, a od 2012. vodi dvogodišnju Školu astrologije i Numerologije, tromesečne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Astrološki i numerološki alati u modernom Menadžmentu. Proširujući svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Istočne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tumačenja snova kreira izuzetno bogat spektar veština i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktituje holistički pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapija (lečenje bojama). Inicirana za komunikaciju sa ANDJELIMA 2000. kod Zdenke Andrijić. Od 2015. edukuje pristup AKAŠA POLJU, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokirajućih karmičkih matrica. Jasmina Knežević je sertifikovani praktičar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III praktičar, praktičar Reiki Hronike Akaša, Master Svetlosne korekcije.

Leave a Reply

Next Post

Kalcit

Sat Mar 9 , 2013
Za kalcit oranž se kaže da je bačen iz kočija baltičke boginje Sunca, Saule, dok je svoje kočije vozila po nebu i tako je počelo njeno dugo putovanje u borbi protiv tame na dan zimske kratkodnevice (21, decembar na severnoj hemisferi). Kalcit oranž vrlo suptilno deluje na kamenje u žuči ili […]

You May Like