PAŽNJA Autorski materijal


aas

Tekstovi objavljeni na našim stranama su nastali kao rezultat rada nekolicine renomiranih astrologa koji su svoje znanje ustupili posetiocima našeg web magazina. Internet je medij na kom se olako shvataju autorska prava zato vas molimo da pročitate sledeće.

VAŽNO
KOMPLETAN AUTORSKI SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN U AUTORSKOJ AGENCIJI 2004. i redovno se vrši  obnova deponovanja i ažuriranje zaštićenog autorskog sadržaja.

UKOLIKO želite da preuzmete i objavite naše PISANE materijale OBAVEZNI STE da nas kontaktirate kako bismo se dogovorili o obliku preuzimanja i objavljivanja. NIJE dozvoljeno ni preuzimanje ostatka materijala sa naših strana bez naše prethodne dozvole BEZ navođenja izvora.

Autori www.spicum.com žele da se strane ovog magazina što redovnije posećuju i u tom cilju se trude da obezbede kvalitetan materijal. Stoga, svaki link ka našim stranama je dobrodošao – zato ustupamo svu slobodu postavljanja linkova iz vašeg materijala ka našim stranama.

Međutim, situacija je sasvim drugačija kod kopiranja sadržaja. Ako želite kopirati sadržaj, ili bilo koji deo stranice u svoj materijal, potrebno je da proučite uslove korišćenja objavljenog materijala. Sav sadržaj koji se nalazi na Web stranicama i drugim materijalima čiji URL pocinje sa https://www.spicum.com podleže Autorskim pravima utvrdjenim Zakonom o autorskom i srodnim pravima (“Službeni list SRJ” br. 24/98), prema kom se kršenje ovih prava smatra kaznenim delom, a autorom se smatra osoba čije je ime i prezime (ili pseudonim) u okviru dela navedeno.

Važno upozorenje:
Ukoliko izvršite kršenje naših autorskih prava bez ikakvog prethodnog upozorenja ćemo preduzeti sve dostupne akcije protiv vas, a finalna posledica može biti zatvaranje vašeg web hosting accounta i krivična prijava. Automatski ćemo pretpostaviti da ste navedena autorska prava prekršili sa namerom.

Autorska imovinska prava čine prava autora na korišćenje dela objavljenih na Internetu, u štampanom ili bilo kakvom drugom obliku. Autor izričito zabranjuje svako neovlašćeno korišćenje svog autorskog dela, kako celine tako i pojedinačnih članaka, u neizmenjenom obliku ili izmenjeno prevodjenjem, prilagodjavanjem ili obradom teksta. Autorsko delo može biti ustupljeno na korišćenje samo uz adekvatno pisano odobrenje autora.

Autorska moralna prava čine pravo autora da bude priznat i kao tvorac dela, pravo da se usprotivi svakom neovlašćenom menjanju dela kao i pravo da se suprotstavi upotrebi dela u svrhe koje smatra neadekvatnim.

Molba posetiocima
Bez ovlašćenja autora dopušta se snimanje autorskog dela samo u svrhu korišćenja za vlastite potrebe. Ukoliko imate pitanja u vezi sa autorskim pravima koji se odnose na materijale objavljene na stranama našeg web magazina, možete kontaktirati naše Webmastere (spicum(at)spicum.com ili 063/222-539).


Jasmina Knezevic 063222539

Dobar dan dragi moji, Dobrodošli. Moje ime je Jasmina KNEŽEVIĆ, autorka sam i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predavač sa višegodišnjim iskustvom. Svoju edukaciju je započela 1998. u okviru astrološke škole “AstroLab” Aleksandra Imširagića. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andrijić) započela sam svoju samostalnu profesionalnu praksu i svakodnevni rad sa klijentima kroz astrološke i numerološke konsultacije. Moj dosadašnji rad se zasniva na preporukama desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno sam saradjivala na poziciji autora i urednika rubrika sa izdavačkim kućama Novosti, Moć Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mesečnih prognoza), uključujući i samostalan autorski projekat Novogodišnji astrološki specijal za 2005. Od 2004. preuzela sam projekat "Veličanstveni Saturn", u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. radila sam u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrološkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006., zatim u Call centru Fonlider doo, razvijajući iskustvo brzih telefonskih konsultacija. Od 2006. posvećena sam isključivo individualnim astrološkim konsultacijama, a od 2012. vodim dvogodišnju Školu astrologije i Numerologije, 4-mesečne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Kombinovanje Astroloških i numeroloških alata za profesionalne konsultante. Proširujući svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Istočne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tumačenja snova kreirala sam izuzetno bogat spektar veština i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktitujem holistički pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapiju (lečenje bojama). Inicirana sam kod Zdenke Andrijić za komunikaciju sa ANDJELIMA 2000. godine. Od 2015. edukujem pristup AKAŠA HRONIKAMA, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokirajućih karmičkih matrica. Sertifikovani sam praktičar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III praktičar, praktičar Reiki Hronike Akaša, Master Svetlosne korekcije.

Next Post

Mesečni horoskop za Ovna *Maj

Thu May 1 , 2014
Share on Facebook Tweet it Pin it Email Delujete ambiciozno i stalo Vam je da ostavite dobar utisak na poslovne partnere. Novi događaji na poslovnoj sceni zahtevaju istančanu veštinu u prilagođavanju i mudre postupke. Umete vešto da koristite svoje sposobnosti i različite poslovne formule koje donose uspešne rezultate. Imate dobre […]
Godišnji horoskop 2017. OVAN