PLANETARNI aspekti za MAJ 2018.


Astrološki dogadjaji za MAJ 2018.SUNCE TRIGON SATURN *tranzit 29.04.2018.12:03
Povoljan dan za rad i organizaciju važnih poslovnih projekata. Metodični ste i sistematični u radu, a vaša posvećenost je uočena i pred vama je solidniji poslovni period jer su šefovi uočili konstruktivnu ambiciju i praktičan pristup obavezama. Razumete značaj selekcije prioriteta. Rešeni ste da istrajete i realizujete svoje planove i ambicije, spremni da budete istrajni, stoga pažljivije odmeravate svoje reakcije i radujete se približavanju cilju. A do uspeha se stiže samo vlastitim naporima, svesni ste da ništa neće pasti sa Neba! Vaš korak ka uspehu je lagan ali siguran, nakon mnogo iskušenja i posvećenog rada. Držite se utemeljenih procedura.

SUNCE SEKSTIL NEPTUN*tranzit 06.05.2018. 15:56
Ovaj tranzit daruje volju da pomognete drugima. Vizije, snovi, neobične zamisli uvode vas u imaginarni svet, a ta saznanja vas usmeravaju ka stvaralaštvu ili ka žrtvovanju za neke više ciljeve ili ideje, ili volji da spasete druge, da pomognete. Ovo je i povoljan aspekt za finansijska pitanja. Poželjno je da se bavite temama koje će vas držati na zemlji, u suprotnom uticaj ovog aspekta vas vodi nepraktičnim rešenjima.
Sposobnost dubokom poimanja, naglašena imaginacija i entuzijazam, sklonost ka misticizmu, sklonost ka putovanjima. Mali uspeh po pitanju novca.

MERKUR KVADRAT PLUTON *tranzit 07.05.2018.10:52
Okolnosti uzrokuju frustrirajuće teškoće u kojima se osećate nemoćno. Strah od nedostatka samopouzdanja će otežati rešavanje aktuelnih problema. Pristupajte logički u težim situacijama jer Pluton najčešće izaziva opsesivne sklonosti ali i strah od nepovoljnog razvoja situacije. Čini vam se da polako ali sigurno gubite razum pod ovim naletom pritiska, ali intezivno ćete razmatrati sve dostupne ideje i koncept oslobađanja od neželjenih aktivnosti. Istraživački rad je povoljan za ovaj interval, ali razmišljate i o nečemu što je ranije za vas bila zabranjena tema, bilo da ste je odbacivali ili vam je bila daleka i nedostupna. Zainteresovani ste za otkrivanje dubokih istina i stvari koje su dugo pažljivo skrivane. Vaš način razmišljanja i sagledavanja stvari je dubok ali ćete se pritom suočiti i sa dogadjajima koje nećete prihvatiti sa lakoćom.

PROFESIONALNE ASTROLOŠKE ANALIZE REIKI SESIJE AKAŠA HRONIKE 063/222-539

VENERA KVADRAT NEPTUN *tranzit 07.05.2018.23:58
Žudite da najzad kreirate apsolutnu harmoniju u svim odnosima i čini se da ste ugrabili poslednju životnu priliku, ali to vas navodi i da očekujete da ljudi izražavaju divljenje prema vama. Kako se to ne dogadja na način o kom maštate sledi duboko razočarenje i lagano tonete u stanje apatije. Zavaravate se po pitanju emotivnih tema, ne promišljate glavom već dopuštate da vas srce vodi i ovakav pristup će prouzrokovati brojne teškoće u mesecima koji su pred vama. Voljni ste da se žrtvujete ali će se pokazati da stvari uopšte nisu onakve kakvim vam se predstavljaju stoga se potrudite da ipak ostanete čvrsto na zemlji i zadržite dozu realizma. Izbegavajte nerealistične fantazije i prestanite da igrate u ulozi mučenika. Lažno osećanje ljubavi, loš ukus, nesigurnost, podmitljivost, erotske nastranosti, mentalne patnje, ljubomora. Pojaviće se potreba uskladjivanja ličnih osećanja sa svešću, uz idealizam i odbacivanje sebičnosti. Pod uticajem ovog kvadrata postajete žrtva prevare ili sami popuštate pod iskušjenjem veoma žive imaginacije pa uspevate nakratko da obmanete i druge u vašem okruženju, mada sa najboljim početnim namerama.

SUNCE OPOZICIJA JUPITER *tranzit 09.05.2018.2:39
Potreba da ostanete sa obe noge na zemlji. Ni Sunce ni Jupiter ne vladaju materijalnom sferom, i najčešće uspešno ignorišu ili prepuštaju drugima realna pitanja koja nameće svakodnevica kao što su računi, odgovornosti i obaveze. Oni bi se zapravo najradije odmah otisnuli u budućnosti koja je toliko svetla da je neophodno da potroše nekoliko stotina eura na nove sunčane naočare. Dakle, preterivanje je sigurno jedan od najvećih problema ovog aspekta. Možete se pronaći u situaciji u kojoj trošite previše novca, prepuštate se uživanju u preobilnim obrocima, i ponašate se raskalašno. Pažljivo preuzimajte odgovornosti i poslova, i budite sistematični u radu jer su mogući veliki previdi koji mogu dugoročno da se odraze na poslovanje. Zadržite spokoj i umerenost u svemu kako biste izbegli zdravstvene i lične probleme. Akcenat možete staviti na zabavu i planiranje ili početak putovanja u inostranstvo. Ovo je idealno vreme za potpisivanje ugovora i učenje.

SUNCE TRIGON PLUTON *tranzit 12.05.2018. 1:10
Danas možete uneti neke korisne promene jer će snaga volje i percepcije pomoći da primetite sve kombinacije koje mogu omogućiti bolji život. Moguće je obnavljanje u svim segmentima života, izmenite loše navike koje su nepotrebne ili prevazidjene. Imate svu potrebnu snagu volje danas. Grupne aktivnosti mogu doneti fantastičan uspeh danas, a šefovi su receptivni za vaše ideje – pravi je trenutak da ih prezentujete. Ovaj tranzit modelira ego na neobičan način, darivajući osećaj dominacije. Da bi se u vezi i odnosima postigla harmonija potrebno je prepuštanje a ne izjašnjavanje ega jer bi u protivnom veza postala agonija. Pokazivanje emocija i ranjivosti može doneti mnogo bolji ljubavni i seksualni život. Naglašen stav je posledica unutrašnjih strahova o identitetu.

SHARE Don’t Copy!!! AUTORSKI MATERIJAL © Jasmina Knežević ZABRANJENO PREUZIMANJE

MERKUR KVADRAT MARS* tranzit 13.05.2018. 15:30
Preterivanje, nervoza, nemir, razdražljivost, neostvareni planovi, neuspesi, rasprave, nezgode ili neuspesi na putu, oštroumnost i oštra kritika. Prisutna je potreba da primorate ljude u neposrednom okruženju da budu svesni vašeg položaja. Ipak, možda ćete prenaglasiti vaša sopstvene stavove i percepcije koje mogu da iskriviti realnost i mogla prouzrokovati ljutnju. Nedostaje zdrav diplomatski pristup. Teškoće u sagledavanju dogadjaja iz perspektive drugih što vodi u konfuziju i prepirke. Razmislite o uzrocima i toku prepirki kako biste ih izbegli pri narednim tranzitnim kvadratima Merkura i Marsa.
Budite fokusirani na profesionalna stremljenja danas. Preduzmite posebne mere da izbegnete konfuziju, konflikte i povrede, budite pažljivi u rukovanju oštrim predmetima i verbalno – kontrološite sarkazam i ironiju.

MERKUR KONJUNKCIJA URAN *tranzit 13.05.2018. 12:50
Tranzitna konjunkcija Merkura i Urana podstiče originalno razmišljanje, stvaralačke i pronalazačke aktivnosti, vaš um je naklonjeniji istraživanju okoline i prilika koje u njoj vladaju. Ukazaće vam se mogućnost da pronađete izlaz iz dosadašnjih teškoća i ograničenja, i da uspostavite novi odnos prema društvenom okruženju. Mogući su nesporazumi i naprasni konflikti porodicom ili bivšim kolegama, željni ste putovanja, promišljate promenu boravišta ili čak profesionalnog usmerenja. U izvesnoj meri je prisutna i podložnost nervnoj razdražljivosti i ekscentričnom ponašanju, iako vaša originalnost i inventivnost možda neće dobiti podršku okruženja.

MARS KVADRAT URAN *tranzit 16.05.2018. 9:04
Imate osećaj da ste neprestano pod pritiskom. Razočarani ste i reagujete nesmotreno i neprijateljski. Morate naučiti da razmislite pre nego što nešto kažete, ne trpite kritike, nestrpljivi ste, saslušajte druge. Tokom ovog tranzita osećate potrebu da izvršite neke promene u svom životu po svaku cenu. Ipak, pažljivo razmotrite finansijsku situaciju, jer troškovi mogu biti previsoki i prouzrokovati vam još veće probleme. Ne podnosite nikakva ograničenja tokom ovog tranzita i želite da iskažete svoju nezavisnost. Brzopletost i impulsivnost Vas dovode do neprijatnih i bolnih situacija u odnosima sa drugim osobama.

PROFESIONALNE ASTROLOŠKE ANALIZE REIKI SESIJE AKAŠA HRONIKE 063/222-539

MERKUR TRIGON SATURN *tranzit 18.05.2018. 18:48
Oštro oko za detalje i praktičan pristup problemima. Vaše promišljanje je duboko, organizovano, strateško. Svesni ste tokova misli i ideja, fokusirani ste i precizni u radu. Koncentracija je veoma stabilna. Dugoročni planovi koje napravite danas dobro su osmišljenii imaju sve šanse za uspeh.
Dobra koncentracija, održavanje, temeljnost, vrednoća, filozofsko razmišljanje, odnosi sa drugim osobama. Naglašena je istrajnost, stabilnost, odgovornost, marljivost i iskrenost. Ispunjavate sve svoje dužnosti brzo i u potpunosti. Ovo je povoljan trenutak za ulaganje novca, kupovinu kuća ili zemljišta i sticanje buduće materijalne sigurnosti. Dobro vreme za obavljanje prepiske, potpisivanje dokumenata, za poboljšavanje odnosa sa podredjenima i pretpostavljenima, kao i za putovanja.

VENERA SEKSTIL URAN *tranzit 19.05.2018. 19:30
Ljubavna uzbuđenja, snažne emocije i budna čula, iznenađenja, posete, manje radosti. Naglašen društveni život, sklapanje veza, ali uz neizvesnost Uranovih aspekata najbolje je ne očekivati ništa trajno. Emotivni odnosi koji su aktivirani pod ovim aspektom su na znatno višem nivou od uobičajenog, a dolaze do izražaja idealistički i spiritualni elementi odnosa. Biće potrebna dodatna hrabrost kako biste najzad preduzeli planiranu akciju i inicirali nagle promene koje će omogućiti poboljšanje situacije u vidu oslobadjanje od restrikcija.

MERKUR SEKSTIL NEPTUN *tranzit 23.05.2018. 4:13
Ovo je odličan interval da osvestite svoje najdublje snove i oni će se ostvariti. Idealizam je na visokom nivou, inspirativni ste i imaginativni, a vaša moć vizuelizacije je snažna i efikasna. Dan za značajne spoznaje, verujte svojoj intuiciji, odličan interval za duhovni rad. Bujna mašta, sklonost fantazijama i praćenju iznenadnih zamisli, inspiracija, predosećanje događaja koji slede, razumevanje stvari na intelektualnom i duhovnom planu. Aspekt ima blagotvoran uticaj na ispoljavanje vaših talenata vezanih za maštu, imaginaciju, poeziju ili umetničko procenjivanje. Ovo je i period velikog uspona i mogućnosti za sve koji se bave kreativnim ili duhovnim radom, a mogu se pojaviti i spontani kontakati sa spiritualnim ili idealističkim idejama. Okruženje prepoznaje vašu izuzetnu senzibilnost ako ste u stanju da joj date odgovarajući izraz.

SHARE Don’t Copy!!! AUTORSKI MATERIJAL © Jasmina Knežević ZABRANJENO PREUZIMANJE

MERKUR OPOZICIJA JUPITER *tranzit 23.05.2018. 7:53
Grandomanske ideje se radjaju pod ovim tranzitom ali ćete takodje biti skloni da precenjujete sopstvene potencijale i podcenite situaciju u kojoj se nalazite. Informacija do koje dolazite je nepraktična i odvodi vas sa pravog puta ili zavesti. Nemojte se latiti novog poduhvata bez dobrog promišljanja, jer će se pokazati da ste propustili značajne detalje. Nemojte davati obećanja koja niste u mogućnosti da ispunite, i dobro proverite ono što je napisano najsitnijima slovima u ugovoru pre nego što ga potpišete! U želji da pronadjete pravo značenje vaših misli i ideja skloni ste preterivanju, prenaglašavanju ili precenjivanju. Drugi će vas razočarati iznoseći vam činjenice koje su u suprotnosti sa vašim željama i idealima.

SUNCE TRIGON MARS *tranzit 24.05.2018. 4:39
Energija, odlučnost, kreativna snaga, instinktivnost, hrabrost, ambicija, borba za vlast, solidne šanse za uspeh. Tranzit donosi moć, položaj i autoritet kroz ispravno usmerena nastojanja. Poslovi se odvijaju solidno, i osećate da ste u punoj formi, lične snage su dobro usklađene sa voljom i idejama. Ako se bavite bilo kojim zanimanjem pod dominacijom Marsa, poput hirurgije ili vojnih poslova, napredovaćete na profesionalnom planu. Pozitivna energija će se pokazati korisnom pri radu na novim projektima. Imate pregršt dobrih ideja koje treba staviti u konstruktivnu upotrebu. U dobroj ste formi i ne bi trebalo da dan prođe bez fizičke aktivnosti. Na kraju dana ćete biti zadovoljni i iznenađeni kako ste u jednom danu obavili toliko toga a ne osećate se umorno. Drugima će zajednički rad sa vama predstavljati zadovoljstvo.

JUPITER TRIGON NEPTUN *tranzit 25.05.2018. 11:52
Idealizovane sklonosti, sposobnost primanja etičkih i društvenih ideja primanjem impulsa od drugih ili kroz razmenu misli, putovanja, dalekosežni planovi, velikodušnost, sticanje profita ili nekih drugih pogodnosti bez velikog napora, putovanje u daleke krajeve. U ovom periodu ovaj tranzit je povoljan za razvoj duhovnih sposobnosti. Moguć je uspeh u svim kreativnim delatnostima vezanim za umetnost i nauku, naročito ako te delatnosti u sebi sadrže humanitarne elemente. Ovo vreme pogoduje proučavanju religije, filosofije i okultizma, ili pristupanju udruženjima čija je delatnost spiritualne prirode. Formulišete nove ideale koje integrišete u život.

PROFESIONALNE ASTROLOŠKE ANALIZE REIKI SESIJE AKAŠA HRONIKE 063/222-539

MERKUR TRIGON PLUTON *tranzit 25.05.2018. 15:38
Vaša moć percepcije je veoma izoštrena, žudite da prodrete u samu srž problema preciznošću veštog hirurga. Možda ćete poželeti da se poigrate u ulozi detektiva i otkrijete dobro čuvane tajne o bliskim ljudima. Podelite svoja zapažanja sa drugima, konverzacija će produbiti vaša zapažanja.
Pluton simbolizuje izuzetnu snagu, turbulentnu dnevnu fazu. Komunikacija će poprimiti izraziti intenzitet, ne ostavljajući prostora za prozaične razgovore. Misteriozni i iluzorni problemi privući će vašu posebnu pažnju i bićete u stanju da pronađete najbolja moguća rešenja za njih. Ako budete otkrili da ste u stanju da manipulišete ljudima, koristite ovu sposobnost na odgovoran način i razmislite o vašim motivatorima kako biste bili sigurni da ne služite samo vašim ličnim ciljevima, već razmatrate i potrebe ljudi oko vas.

VENERA OPOZICIJA SATURN *tranzit 26.05.2018. 8:40
Ljubav se hladi. Štednja, odricanje ili uskraćivanje zadovoljstva. Žrtvujete zadovoljstvo zbog posla. Postoji strah da nećete biti prihvaćeni. Teško vam je da izrazite svoja osećanja. Činite ustupke i kompromise. Nezadovoljni ste sobom, ljubomorni, razočarani. Malo je prilika za dodatni profit. Brige zbog starijih osoba.
Osećate se nevoljeno, imate utisak da su ljudi koji vas okružuju hladni i proračunati. Nedostatak očekivanog saosećanja je skoro depresivan. Društveni,, porodični i finansijski problemi donose razočarenje i osnovna su karakteristika ovog tranzita, imate utisak da je sve to samo pokazatelj sebičluka i nedostatka razumevanja. Žanjete šta ste posejali – niste realni po pitanju ličnih zalaganja. Pripadnice ženskog pola će iskusiti teškoće u razumevanju, odlaganja.

MERKUR TRIGON MARS *tranzit 01.06.2018. 16:13
Ostvarenje zamisli, aktivan intelekt, preduzetnički duh, brzo rešavanje poslova. Odličan aspekt za materijalni uspeh, visprenost u pregovorima i brza realizacija planova, spretnost u ili dobit u poslu kroz aktivnost, inteligenciju i marljivost. Mentalne aktivnosti su brze, rasuđivanje je dobro, opažajne funkcije uma žive. Ovo je dobar period za putovanja i promene, pisanje i sklapanje sporazuma i ugovora. Bićete, bodri i energični, aktivni i ambiciozni i uspešni u svim svojim poduhvatima. Ovaj uticaj je povoljan po zdravlje i nervni sistem.

VENERA TRIGON JUPITER *tranzit 01.06.2018. 16:28
Sada ćete sretati ljude koji će vam kasnije biti značajni – možda je reč o budućim emotivnim ili poslovnim odnosima. U svakom slučaju budite otvoreni i pozitivni jer prijateljstvo i optimizam karakterisu ovaj tranzit koji donosi ekspanziju. Unosite pozitivnu energiju i pravite kooperativnu atmosferu gde god se pojavite. Sa radošću pomažete ljudima, jer ste puni naklonosti i želje da druge vidite zadovoljnim. Trigon Venere i Jupitera daje da sa lakoćom pronadjete smisao u društvenim vezama. Integritet i lojalnost su naglašeni, te je ovo povoljan interval za sticanje poverenja kod ljudi koji su vam važni.

SHARE Don’t Copy!!! AUTORSKI MATERIJAL © Jasmina Knežević ZABRANJENO PREUZIMANJE


Jasmina Knezevic 063222539

Dobar dan dragi moji, Dobrodošli. Moje ime je Jasmina KNEŽEVIĆ, autorka sam i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predavač sa višegodišnjim iskustvom. Svoju edukaciju je započela 1998. u okviru astrološke škole “AstroLab” Aleksandra Imširagića. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andrijić) započela sam svoju samostalnu profesionalnu praksu i svakodnevni rad sa klijentima kroz astrološke i numerološke konsultacije. Moj dosadašnji rad se zasniva na preporukama desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno sam saradjivala na poziciji autora i urednika rubrika sa izdavačkim kućama Novosti, Moć Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mesečnih prognoza), uključujući i samostalan autorski projekat Novogodišnji astrološki specijal za 2005. Od 2004. preuzela sam projekat "Veličanstveni Saturn", u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. radila sam u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrološkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006., zatim u Call centru Fonlider doo, razvijajući iskustvo brzih telefonskih konsultacija. Od 2006. posvećena sam isključivo individualnim astrološkim konsultacijama, a od 2012. vodim dvogodišnju Školu astrologije i Numerologije, 4-mesečne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Kombinovanje Astroloških i numeroloških alata za profesionalne konsultante. Proširujući svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Istočne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tumačenja snova kreirala sam izuzetno bogat spektar veština i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktitujem holistički pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapiju (lečenje bojama). Inicirana sam kod Zdenke Andrijić za komunikaciju sa ANDJELIMA 2000. godine. Od 2015. edukujem pristup AKAŠA HRONIKAMA, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokirajućih karmičkih matrica. Sertifikovani sam praktičar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III praktičar, praktičar Reiki Hronike Akaša, Master Svetlosne korekcije.

Leave a Reply

Next Post

Sunce trigon Rx Pluton *tranzit

Sat May 12 , 2018
Share on Facebook Tweet it Pin it Email Sunce trigon Rx Pluton tranzit Sada se možete izdići iz pepela kao ptica Feniks. Odlučniji ste nego ikada, a sposobnost da se koncentrišete i fokusirate pomaže Vam da uradite sve što ste zamislili. Ovo je veoma pozitivan aspekt za novac ili pokretanje […]
Sunce trigon Pluton *tranzit