Pluton *Razorna mrva


Pluto__Reworked__by_EssJay89Pluton je vladar vatre, gorućeg ulja, stalni plamen, izdašan u paklenim planovima, diverzant, točnije terorist, vlada svime onime što je normalnom čovjeku strano. Voli oružja, osobito bombe, što snažnije to bolje, rado ih nosi sa sobom, a ostavlja u svim drugim prostorijama, osobito u hodniku.  On, Pluton pak u zdjeli nosi kuglu, atom, molekulu, nešto, sitno i razorno, uman je, inteligentan, nepriznat pa i odbačen od oca astrologa, ali još uvijek egzistira, jer što ne bi, ionako je sve simbolika, pa on kuglicu cjelovitosti uporno skriva u zdjeli. Pluton je poput zdjele s voćem, a skriva se u njoj i kašikara, slučajno posegenemo za zdravom hranom kadli ono hladan čelik u rukama, odmah znademo, eto Plutona u akciji s nešto djevica na suprotnoj strani. Pluton je simbol istine, zašto jer je rođen u laži, izvor njegov je laž, neistina, podsjeća na Merkura, zna govoriti, igra se vatrom, kažu Sotonin je vladar, mali od sotone kažu, ali nije, on je isto tako božji simbol, jer sve je do boga, od viših inteligencija, nametnut je pa sada kao vruć kesten kotura se ovim tekstom. I jest kesten ko molekula u njegovoj zdjeli, dio šume, dio planine, dio tišine, eto on je zapravo istinski simbol tišine i kad progovori zapravo grmi, čuje ga se nadaleko, on naprosto eksplodira, on je vladar atomskih postrojenja, nuklearnih glava, glava onih umova kojima je svejedno što rade, samo da nisu izloženi uhu i oku javnosti, vlada onim umovima koji nisu svoji, koji su nečiji, mamini i tatini, tako odgojeni nemaju sebe, izostalo je izgrađivanje osobnosti i tako malo pomaknuti stvaraju nered sve u jednom redu poput Hitlera, idiota koji je do danas slavljen kao genije a nije već je teški idiot, kreten, lik kojega treba izbrisati iz svih povijesnih čitanki.

Nastavimo dalje s Plutonom, tko je on, on je simbol slova P, slova L, slova D, slova I, rimskog II, on je sve, on može biti vladar, da, mogao bi, točnije da nema oštećenja, da nije postavljen kao uzor zla, devete astralne razine, pakla ljusaka i lutajućih duša, onih koji ne mogu dalje koji ostaju tu izjedati nas žive, auru nam nagrizaju Plutonovi vojnici. Pluton vlada nultim poljem, poljem Riba, Ribe su žestina skrivena iza emocija, ali Ribe su prvo poslovni ljudi, menadžeri, aktivisti, pronicatelji, istraživači, a tek onda emotivci, oni su vjećna borba, skelari, prevode s jedne na drugu obalu, s kraja na početak, od 11-og do 1-og polja. Sadrže li Ribe osim hajmo reč “pakla”, i “raj”, to moramo istražiti, ali u principu je tako, zapravo bi točnije bilo da je raj od prve, druge, treće pa sve do 11-e kuće, a pakao je samo nulto polje, polje prelaska kojim vlada Pluton… i ta manjina drži u šaci većinu, a držat će sve dok većina ne postane svjesna vladavine manjine nad većinom, no dobro sad smo već na poznatom polju. Pluton poštuje samo plamen u tami, dnevnu vatru ne gotivi, ne voli, ne želi, izbjegava, ali u tami uživa u svakom plamičku, on je tama, on je živa mrklina, on je skriven u svakoj sjeni vatre, u svakom listu bjelogorice, on je iglica bora, češer na zemlji, opalo lišće s jesni, on je umiranje i rađanje one stvaratelj i umiratelj, on preuzima i oduzima, daje i predaje, on, Pluton nije od ovoga svijeta, poseban je, je za razliku od Jupitera koji je svjetlost, Pluton to nije, on je grom i pakao trueno y inferno stvaranja, on je rigajuća lava udimljeni vulkan on je uzdrhtalo tijelo žene, on je uzbuđeni lingam, on je totem sexa, vatra novih početaka kroz svršavanje, on je tantra, kundalini sila, neizreciva snaga kojoj su pokušali oduzeti i snagu i ime i simboliku, ali on se održao. On je slovo P ojačanih leđa da se ne savine od energije, topline, on je vladar čeličana, on je teška vatra kaljenog čelika, on gori i negorivo, a u tijelu čovjeka je potenca, pokretač, inicijator, pas koji gleda naprijed, jaki snažni pas, nije više kerberus, troglavi pas, on je sada snažni pas koji silu volje vodi k cilju, ali ne ide sam mora ga se zamoliti, on je pakao bogova, sila nemila slabića, boje ga se mnogi, jer je rat sam po sebi, ali i nije, koriste ga u ratnoj simbolici, ali ipak opstaje kao nosač smrti, on je skelar koji prevodi s jednog jezika na drugi da se ne bi zaboravilo, on je pro-aktivan, on je zvonar sutona i svitanja, on je života i smrti poveznica, on je dokaz vječnoga života i stalnog (perpetuiranog) stvaranja. Vječni je neženja, jer nije sklon zapovijedima, ne podređuje se nikome, ali podređuje druge, daje iznimnu seksualnost u znaku koji podnosi.


Jasmina Knezevic 063222539

Dobar dan dragi moji, Dobrodošli. Moje ime je Jasmina KNEŽEVIĆ, autorka sam i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predavač sa višegodišnjim iskustvom. Svoju edukaciju je započela 1998. u okviru astrološke škole “AstroLab” Aleksandra Imširagića. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andrijić) započela sam svoju samostalnu profesionalnu praksu i svakodnevni rad sa klijentima kroz astrološke i numerološke konsultacije. Moj dosadašnji rad se zasniva na preporukama desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno sam saradjivala na poziciji autora i urednika rubrika sa izdavačkim kućama Novosti, Moć Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mesečnih prognoza), uključujući i samostalan autorski projekat Novogodišnji astrološki specijal za 2005. Od 2004. preuzela sam projekat "Veličanstveni Saturn", u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. radila sam u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrološkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006., zatim u Call centru Fonlider doo, razvijajući iskustvo brzih telefonskih konsultacija. Od 2006. posvećena sam isključivo individualnim astrološkim konsultacijama, a od 2012. vodim dvogodišnju Školu astrologije i Numerologije, 4-mesečne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Kombinovanje Astroloških i numeroloških alata za profesionalne konsultante. Proširujući svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Istočne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tumačenja snova kreirala sam izuzetno bogat spektar veština i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktitujem holistički pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapiju (lečenje bojama). Inicirana sam kod Zdenke Andrijić za komunikaciju sa ANDJELIMA 2000. godine. Od 2015. edukujem pristup AKAŠA HRONIKAMA, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokirajućih karmičkih matrica. Sertifikovani sam praktičar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III praktičar, praktičar Reiki Hronike Akaša, Master Svetlosne korekcije.

Leave a Reply

Next Post

Retrogradni Pluton

Wed Mar 27 , 2013
Share on Facebook Tweet it Pin it Email U simbolu Plutona uočavamo krug duha koji slobodno lebdi iznad spone između polumeseca duše i krsta materije. To očigledno ukazuje na nepoznate sfere kroz koje čovek mora da prođe pre nego što konačno shvati sebe duboko u svojoj suštini. Kada duša i […]