Počeo porođaj Kejt Midlton


princ vilijam bebaVojvotinja od Kembridža Kejt Midlton počela je da se porađa u bolnici “Sent Meri” u Londonu. Predstavnik britanske kraljevske porodice rekao je da je Kejt Midlton doputovala automobilom, u društvu vojvode od Kembridža. Portparol princa Vilijama i princeze Kejt Midlton rekao je da “sve protiče normalno”.

Policija čuva ulaz u bolnicu.

12:03 – U horoskopu Rak – kao tata
Ako se kraljevska beba rodi u toku današnjeg dana, u horoskopu će biti rak, baš kao i princ Vilijam. Kako tvrde astrolozi, za rakove je tipična sentimentalnost, često imaju izraženu umetničku stranu i uglavnom su vrlo brižni i kreativni. Rakovi su vezani za porodicu i dosta drže do negovanja tradicije. Najprijatnije se osećaju u svojoj kući.

11:45 – I Kejt i Vilijam uzimaju odsustvo
Kako predviđaju analitičari, mali monarh će imati dadilju, ali će se Kejt verovatno truditi da što više bude uz dete i majčinske obaveze obavlja sama. Ona je najavila porodiljsko odsustvo, za koje se još ne zna koliko će trajati, dok će bebin otac na “bolovanju” biti dve nedelje.

10 zanimljivosti o kraljevskim porođajima u Britaniji

11:28 – Kako ćemo znati da je stigla beba?
Kraljevska porodica izdaće zvanično saopštenje čim dobre vesti stignu do kraljice i Midltonovih. Na štafelaju ispred Bakingemske palate biće postavljen papir sa saopštenjem u kom će stajati bebin pol, težina i tačno vreme rođenja.

11:15 – Nepoznat pol
Princ Vilijam i princeza Kejt još uvek ne znaju pol deteta, koje će biti treće po redu za nasledstvo britanske krune, iza dede Čarlsa i oca Vilijama, kao kralj ili kraljica Britanije i 15 drugih zemalja, uključujući Kanadu i Australiju.

10:26 – Prirodni porođaj
Britanski mediji prenose da će se princeza Kejt najverovatnije poroditi prirodnim putem, umesto carskog reza.

9:06 – Porođaj počeo rano jutros
Kraljevska vozila primećena su na zadnjem ulazu u bolnicu oko šest sati ujutro po britanskom vremenu, a zvanično saopštenje o početku porođaja došlo je oko sat i po kasnije.

Sve što bi trebalo da znate o porođaju Kejt Midlton

O Kejt Midlton brine vrhunski medicinski tim predvođen nekadašnjim kraljičinim ginekologom Markusom Sečelom. Njemu u porođaju asistira Alan Farting, bivši verenik ubijene TV voditeljke Džil Dendo i trenutki kraljičin ginekolog.

Sledeći put će se prinčevski par pred javnošću pojaviti na stepeništu bolnice, sa svojom bebom.

BBC prenosi da osim ove početne vesti najverovatnije neće biti nikakvih novih saopštenja dok se dete ne rodi.

Na istom odeljenju bolnice “Sent Meri” rodio se i princ Vilijam 1982. godine.

Novinari opsedaju ulaz u bolnicu u kojoj se vojvotkinja porađa

Brojni novinari već danima opsedaju bolnicu “Sent Meri” u iščekivanju vesti o porođaju.

Zvanično nikad nije saopšten termin porođaja, ali se znalo da bi trebalo da se desi sredinom jula.

Princ Vilijam je zbog porođaja dobio godišnje odsustvo, a dobiće i još dve nedelje očinskog odsustva.

Princ Vilijam i princeza Kejt venčali su se u Vestminsterskoj opatiji u aprilu 2011. godine, a prenos svadbe su pratili milioni ljudi širom sveta.


Jasmina Knezevic 063222539

Dobar dan dragi moji, Dobrodošli. Moje ime je Jasmina KNEŽEVIĆ, autorka sam i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predavač sa višegodišnjim iskustvom. Svoju edukaciju je započela 1998. u okviru astrološke škole “AstroLab” Aleksandra Imširagića. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andrijić) započela sam svoju samostalnu profesionalnu praksu i svakodnevni rad sa klijentima kroz astrološke i numerološke konsultacije. Moj dosadašnji rad se zasniva na preporukama desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno sam saradjivala na poziciji autora i urednika rubrika sa izdavačkim kućama Novosti, Moć Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mesečnih prognoza), uključujući i samostalan autorski projekat Novogodišnji astrološki specijal za 2005. Od 2004. preuzela sam projekat "Veličanstveni Saturn", u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. radila sam u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrološkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006., zatim u Call centru Fonlider doo, razvijajući iskustvo brzih telefonskih konsultacija. Od 2006. posvećena sam isključivo individualnim astrološkim konsultacijama, a od 2012. vodim dvogodišnju Školu astrologije i Numerologije, 4-mesečne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Kombinovanje Astroloških i numeroloških alata za profesionalne konsultante. Proširujući svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Istočne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tumačenja snova kreirala sam izuzetno bogat spektar veština i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktitujem holistički pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapiju (lečenje bojama). Inicirana sam kod Zdenke Andrijić za komunikaciju sa ANDJELIMA 2000. godine. Od 2015. edukujem pristup AKAŠA HRONIKAMA, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokirajućih karmičkih matrica. Sertifikovani sam praktičar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III praktičar, praktičar Reiki Hronike Akaša, Master Svetlosne korekcije.

Next Post

Porodjaj Kejt Midlton

Mon Jul 22 , 2013
Share on Facebook Tweet it Pin it Email Ujedinjeno Kraljevstvo je već danima u euforičnom stanju, i sprema se za ogromno slavlje povodom rođenja još jednog člana porodice. Kejt Midlton je odlučila da se porodi prirodnim putem, a uz nju će biti njena sestra Pipa, kao i majka Kerolin. Vojvotkinja […]