Početno slovo imena Dž


Dž je teško slovo, spojeno iz D +J = Đ i Z + J = Ž, dakako tu je već teško mozgati – Džepina, kako bismo to pretvorili u nešto mekše DJOZJEPINA, to već nije ni izgledom dobro, kako do odgovora, ponirati duboko u bogatstvo psihe, u tajne mozga, naći i prokopati istinu o slovu DŽ.
Dž je kompleksno slovo koje ima problema s mnogima u okruženju, uz to što glumi Vagu, pravdu, stabilnost ili stub društvenih vrednosti, sadrži i slovo Ž koje je samo po sebi dvostruko, nestalno, promenjivo, a mudrost u njega utače kao i u slovo Č, samo što ono, slovo Ž nije sakupljač, ne prati uputstva drugih, pa stoga slovo DŽ unosi nemir u društvo kao i nepoverenje iz okruženja.
Ambivalentno slovo, ali iznutra, dok je spolja snažno i jako, društveno, veselo i humoristično. Voli novac, voli snagu, voli sve što je lepo i udobno, sve što vodi bogatstvu i prosperitetu, ali rasipa, rasipa stečene vrednosti i dovodi se u dubioze.
Dobro je što se to slovo na početku imena retko sreće, pa je i problema manje. Vezuje se za Bikove Blizance, Vage i Vodolije, ali je sa njima i u svadji. Kako god to slovo izbegavali, nezgodno je, stenovito, nekako isforsirano. Čitajte o slovu D i Ž.
Zoran Leonardo Pšeničnik


Jasmina Knezevic 063222539

Jasmina KNEŽEVIĆ svakodnevni rad sa klijentima kroz astrološke i numerološke konsultacije vodi od 2000. godine, autorka je i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predavač sa višegodišnjim iskustvom. Svoju edukaciju je započela 1998. u okviru astrološke škole “AstroLab” Aleksandra Imširagića. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andrijić) započinje svoju samostalnu profesionalnu praksu, koja se danas zasniva na preporukama sada već desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno saradjuje na poziciji autora i urednika rubrika sa izdavačkim kućama Novosti, Moć Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mesečnih prognoza), uključujući i samostalan autorski projekat Novogodišnji astrološki specijal za 2005. Od 2004. preuzima projekat Veličanstveni Saturn, u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. nalazi se u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrološkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006. u Call centru Fonlider doo, razvijajući iskustvo telefonskih konsultacija. Od 2006. posvećena je isključivo individualnim astrološkim konsultacijama, a od 2012. vodi dvogodišnju Školu astrologije i Numerologije, tromesečne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Astrološki i numerološki alati u modernom Menadžmentu. Proširujući svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Istočne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tumačenja snova kreira izuzetno bogat spektar veština i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktituje holistički pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapija (lečenje bojama). Inicirana za komunikaciju sa ANDJELIMA 2000. kod Zdenke Andrijić. Od 2015. edukuje pristup AKAŠA POLJU, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokirajućih karmičkih matrica. Jasmina Knežević je sertifikovani praktičar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III praktičar, praktičar Reiki Hronike Akaša, Master Svetlosne korekcije.

Leave a Reply

Next Post

Periodika u numerologiji

Fri Mar 8 , 2013
Ono što je bit numerologije, a što osoba koja se bavi brojevima nužno treba da poznaje jeste PERIODIKA. To je deo numerologije koji je vezan za vremenske cikluse, uz pomoć kojih se vrši predikcija u njoj. Numerološka periodika je svakako vezana za kalendar koji se koristi u vremenu, kada se […]
INTENZIVAN numerološki kurs *Spoznajte magiju brojeva

You May Like