Početno slovo imena F


F je slovo koje potiskuje agresivnost, megalomansko slovo, ali spolja je sve fino lepo i gospodski, nema ni traga nekoj agresivnosti, sve vrišti od finoće. A u četiri zida, ako nije po njegovom nastaje haos i entropija, raspad bez sastavljanja, solve (razrijedi) bez coagula (zgusni).
Iako je kao slovo E, grabljasto, nikako sve da pograbulja, sve mu teško ide, jedna strana ostaje. Pun travnjak pokošene trave ostaje uvek sa jedne te iste strane i to je problem, i to baš na fizičkom nivou. F je duhovno snažno slovo, filozof, političar, aktivista, pa i pro bono (pravnik), djelatnik (često bolji u grupi-radna sredina, tim u kojemu radi, nego u obitelji), ali traljavo na fizičkom nivou, posrće, ili se popikava o ostatke nepokošenog sena. Možda je malo nerazumljivo, istina, ali valja čitati između redova uvek.
Slovo pripada proletnom delu kruga, Ribe, Ovnovi, pripada delom i jeseni, Škorpioni, otac često samo svoj, ćutljiv, autoritet koji ne priča puno, prepušta očima delovati, sve rešava pogledom…
Dakle, roditelji nisu usklađeni, često su u raskoraku, otac je pater familias, misli sve zna najbolje, ženi je mesto u kuhinji, prenosi to na dete, daje mu ime sa F na početku i što se događa, prenosi na njega ljubaznost, ali iznutra uspostavlja agresiju koja buja s vremenom (živčanost). Ako je fakultetski obrazovan nadilazi donekle problem, ali u tragovima ostaje lagana neurotičnost, naglost, brzo se raspali onaj ko ima F na početku svog imena je zapaljiv temperament, borac, često borilačke veštine, vojska policija, obezbedjenje, ili pak profesor, vladar situacije u svakom slučaju.
Oštro je to slovo, pikavo, bode oko sebe, teško daje od sebe ljubav, ali seksualno je, razume tantru, žene su zadovoljne, ali ne postupcima, nego samo seksom. Marsove je prirode to slovo, nosi snagu, ali nema snošljivosti..
Žena sa tim početnim slovom se treba čuvati, razoružaće svako muško, pa i vozača velikih kamiona, figurativno rečeno. Žene su snažnije, one ne skrivaju svoju snagu, energičnost, ego, sujetu, muški sa ovim slovom skrivaju, blago rečeno energičnost.
Svakako je to probitačno slovo koje se ne libi do cilja preko drugih, nema baš pijeteta, to slovo prema drugima, ali sebi daje, sebe zavarava, svakako to slovo mora paziti na ravnotežu kiselina u telu, loše kiseline treba anulirati baznošću.
Ovome su slovu bitni energični saradnici, kao i partneri s kojima će ruke obarati, ali bitno je znati da žene ne obaraju ruke, da su nežnije i da treba paziti, ovome je slovu učiti se nežnosti. Žene ovoga slova veoma su vredne ali i zahtevne, pa ako imate problema sa potencijom ne prilazite tim ženama.
Izuzetno su im važni znaci Ovan i Škorpion, potom dolaze Jarčevi, sa Vagama je u sukobu, kao i rođenima u znaku Bika. Slovo F voli slovo L, jer mu dodaje toliko potrebnu prvu letvicu lestvi za put u spoznaju, čini ga celovitim

Zoran Leonardo Pšeničnik


Jasmina Knezevic 063222539

Dobar dan dragi moji, Dobrodošli. Moje ime je Jasmina KNEŽEVIĆ, autorka sam i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predavač sa višegodišnjim iskustvom. Svoju edukaciju je započela 1998. u okviru astrološke škole “AstroLab” Aleksandra Imširagića. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andrijić) započela sam svoju samostalnu profesionalnu praksu i svakodnevni rad sa klijentima kroz astrološke i numerološke konsultacije. Moj dosadašnji rad se zasniva na preporukama desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno sam saradjivala na poziciji autora i urednika rubrika sa izdavačkim kućama Novosti, Moć Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mesečnih prognoza), uključujući i samostalan autorski projekat Novogodišnji astrološki specijal za 2005. Od 2004. preuzela sam projekat "Veličanstveni Saturn", u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. radila sam u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrološkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006., zatim u Call centru Fonlider doo, razvijajući iskustvo brzih telefonskih konsultacija. Od 2006. posvećena sam isključivo individualnim astrološkim konsultacijama, a od 2012. vodim dvogodišnju Školu astrologije i Numerologije, 4-mesečne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Kombinovanje Astroloških i numeroloških alata za profesionalne konsultante. Proširujući svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Istočne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tumačenja snova kreirala sam izuzetno bogat spektar veština i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktitujem holistički pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapiju (lečenje bojama). Inicirana sam kod Zdenke Andrijić za komunikaciju sa ANDJELIMA 2000. godine. Od 2015. edukujem pristup AKAŠA HRONIKAMA, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokirajućih karmičkih matrica. Sertifikovani sam praktičar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III praktičar, praktičar Reiki Hronike Akaša, Master Svetlosne korekcije.

Leave a Reply

Next Post

Početno slovo imena W

Fri Mar 8 , 2013
Share on Facebook Tweet it Pin it Email W  je dupli levak, funkcioniše poput blizanaca. Ovo je slovo prepuno dvoumljenja, dva koraka napred pa jedan nazad. Izgleda moćno, obrnuto M, skriveno slovo, također prepuno tajni. Ono je simbol snage volje i upornosti, ono ne dopušta padove, ono se održava i na […]

You May Like