Početno slovo imena H


Slovo H konvenira sa rođenima u znaku Ovna, pa je jedan od roditelja autoritet koji prati kroz čitav život. Otac je taj borbeni čovek u životu osobe koja ima slovo H na početku imena. Ovo slovo označava državne poslove, sve što se tiče države uopšte, pa i borce, ratnike, državnike, osobe od autoriteta. Slovo H je izuzetno slovo, snažno i jako, samo po sebi autoritativno. Slovo H je spoj dva slova I, dva slova I spojena serifom spoznaje koju ne spušta na fizički nivo, slovo H zadržava pravo na istinu, na mudrost i spoznaju. Šteta je što tako jako slovo ne dopušta širenje spoznaje, pogledajte ta dva zida koje drži letvica spoznaje, horizontalno zaštitnički, ne dopušta ni levo ni desno, samo na gore, ali dole nikako, ovo slovo ne poznaje podzemlje, ne poznaje had, pakao, ne priznaje ništa osim viših vrednosti, ali ih ne deli ako nema.Slovo H konvenira sa rođenima u znaku Ovna, pa je jedan od roditelja autoritet koji prati kroz čitav život. Otac je taj borbeni čovek u životu osobe koja ima slovo H na početku imena. Ovo slovo označava državne poslove, sve što se tiče države uopšte, pa i borce, ratnike, državnike, osobe od autoriteta.

Slovo H je izuzetno slovo, snažno i jako, samo po sebi autoritativno. Slovo H je spoj dva slova I, dva slova I spojena serifom spoznaje koju ne spušta na fizički nivo, slovo H zadržava pravo na istinu, na mudrost i spoznaju. Šteta je što tako jako slovo ne dopušta širenje spoznaje, pogledajte ta dva zida koje drži letvica spoznaje, horizontalno zaštitnički, ne dopušta ni levo ni desno, samo na gore, ali dole nikako, ovo slovo ne poznaje podzemlje, ne poznaje had, pakao, ne priznaje ništa osim viših vrednosti, ali ih ne deli ako nema.
Slovo H je stabilno slovo koje ne srlja, ne pada, koje završava najviše škole, koje stremi medicini, iako su slova I i J žestoko medicinari, iako to u tim slovima nismo spomenuli, ali svakako je on kostolomac, hirurg, rvač, sposoban za najteže zadatke, koji pored navedenog traži da ga poštuju. Zato, ako imate vezu sa osobama koje imaju to ime poštujte ih, dobićete od njih puno, puno ljubavi, pažnje i poštovanja. Ali krenete li u borbu protiv njih izvući ćete deblji kraj, koji je možda i dobar za ponizne, ali oni koji drže do sebe doživeće sramotu, jer takvom slovu se ne možete suprotstaviti ako nemate neki jaki razlog za to.
Ono predstavlja merdevine, put ka nebu, ali ne i spuštanje u had, ono je čvrsto uzemljeno sa dve antene, a osovina koja ih drži stvara napetost u komunikaciji. Opasan je protivnik onaj ko nosi to slovo u imenu, tačnije na početku imena, ujedno to ukazuje na želje roditelja, a najviše oca koji slovom zapravo uslovljava razvoj djeteta, otac je hteo da mu dete bude snaga, autoritet, ono što on jeste ili nije sasvim uspeo biti.
Slovo H je Led Zeppelin, snaga izražaja, muzičkog i verbalnog, ono je snažno u izražaju, pleni talentom. Helena, Hana, Hrist, Harold, Hektor sve su jaka imena.
H asocira osim na merdevine i na ogradu, zaklanja vidike, zašto? Pa zato što je to slovo vojske i vojskovođa, skriva tajne ali najvažnije je ih ne izdaje. Ono je izvorni špijun, kriminalac, a ako se prepusti kriminalu biće vodeći u toj moćnoj organizaciji. Opasno je kada se H nadje kod oba protivnika jer će biti mnogo žrtava.
Snažno moćno, Ovnovsko, u skladu je i sa ostalim vazdušnim znacima, a uvek su mu verne Vodolije i Blizanci, koji mogu umreti za to slovo, ili imena koja počinju tim slovom. Ono je kardinalno, pokretačko slovo, ne trpi uvrede, niti vredja bez razloga. Ulazite li u vezu sa osobom koja ima prvo slovo imena H budite oprezni, nemojte se igrati, vernost mu je izuzetno značajna. Potentno je to slovo i vrlo aktivno u sexu, poput Jaraca i Škorpiona sa kojima su često u konfliktu.
Osobe sa tim slovom će ipak često imati problema sa Ovnovima i Vagama, jer im se suprotstavljaju, jer ne razumeju iako su slični vokaciji.

Zoran Leonardo Pšeničnik


Jasmina Knezevic 063222539

Dobar dan dragi moji, Dobrodošli. Moje ime je Jasmina KNEŽEVIĆ, autorka sam i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predavač sa višegodišnjim iskustvom. Svoju edukaciju je započela 1998. u okviru astrološke škole “AstroLab” Aleksandra Imširagića. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andrijić) započela sam svoju samostalnu profesionalnu praksu i svakodnevni rad sa klijentima kroz astrološke i numerološke konsultacije. Moj dosadašnji rad se zasniva na preporukama desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno sam saradjivala na poziciji autora i urednika rubrika sa izdavačkim kućama Novosti, Moć Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mesečnih prognoza), uključujući i samostalan autorski projekat Novogodišnji astrološki specijal za 2005. Od 2004. preuzela sam projekat "Veličanstveni Saturn", u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. radila sam u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrološkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006., zatim u Call centru Fonlider doo, razvijajući iskustvo brzih telefonskih konsultacija. Od 2006. posvećena sam isključivo individualnim astrološkim konsultacijama, a od 2012. vodim dvogodišnju Školu astrologije i Numerologije, 4-mesečne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Kombinovanje Astroloških i numeroloških alata za profesionalne konsultante. Proširujući svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Istočne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tumačenja snova kreirala sam izuzetno bogat spektar veština i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktitujem holistički pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapiju (lečenje bojama). Inicirana sam kod Zdenke Andrijić za komunikaciju sa ANDJELIMA 2000. godine. Od 2015. edukujem pristup AKAŠA HRONIKAMA, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokirajućih karmičkih matrica. Sertifikovani sam praktičar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III praktičar, praktičar Reiki Hronike Akaša, Master Svetlosne korekcije.

Leave a Reply

Next Post

Početno slovo imena Q

Fri Mar 8 , 2013
Share on Facebook Tweet it Pin it Email Slovo Q je zanimljivo, ima repić, bez repića ne funkcioniše, treba mu neko da ga tetoši. Liči na mačku, stoga mu kineske godine mačke ili zeca fest odgovaraju, a to je recimo 2011. godina. Isto tako to slovo ima sidro, ne može […]

You May Like