Početno slovo imena I


slovo i, ime, prezimeI je slovo koje probija i nebo i zemlju, upire u nebo i zemlju, odupire se i nebu i zemlji.
Prkosno stoji, postojano odoleva svim napadima. Mudro je ovo slovo, baš kao i slovo J, ali se ono ne da udomiti zemljom, niti klizi spustovima, ono je oštro poput koplja, i šalje otrovne strelice tamo gde treba, ali miluje one dobre rečju i mudrošću. Ono je štit na fizičkom nivou i niko mu ništa ne može (Ivan), ali se probija put zvezda, put podzemlja, ono je kao Kerberusa, čisti sve za sobom, ono je akcija, ono ne stoji iako tako izgleda.Mudro zbori jer zna, ali ne sakuplja znanje, slovo U je sakupljač zvezdanih poruka, inteligentnih visova, a I nije. I je slovo koje radi, neumorni je stvaralac koji nema ništa, ponizno stoji u svojoj veličini, ne saginje se ni pred kim, ni pred nevoljama i teškoćama, ne postoje za slovo I problemi, postoje samo rešenja.

I je slovo koje probija i nebo i zemlju, upire u nebo i zemlju, odupire se i nebu i zemlji.
Prkosno stoji, postojano odoleva svim napadima. Mudro je ovo slovo, baš kao i slovo J, ali se ono ne da udomiti zemljom, niti klizi spustovima, ono je oštro poput koplja, i šalje otrovne strelice tamo gde treba, ali miluje one dobre rečju i mudrošću. Ono je štit na fizičkom nivou i niko mu ništa ne može (Ivan), ali se probija put zvezda, put podzemlja, ono je kao Kerberusa, čisti sve za sobom, ono je akcija, ono ne stoji iako tako izgleda.
Mudro zbori jer zna, ali ne sakuplja znanje, slovo U je sakupljač zvezdanih poruka, inteligentnih visova, a I nije. I je slovo koje radi, neumorni je stvaralac koji nema ništa, ponizno stoji u svojoj veličini, ne saginje se ni pred kim, ni pred nevoljama i teškoćama, ne postoje za slovo I problemi, postoje samo rešenja.
Ono nije slovo za veze, teško se veže za osobe, teško se snalazi u vezama, ali ipak ulazi u njih, i ostaje nepoznanica partneru, okolini. Svojom neizrecivom mudrošću daje svetu pamet, ukazuje na put, podstiče na stvaranje i sakupljanje znanja.
{swf}spicum{/swf}
Ono voli sve što nosi broj devet, ono voli broj 27, ono voli emotivne, jer u njih utiče razum, racionalno je to slovo, časno slovo, asketsko slovo, lutalica svetom koja prenosi znanje drugima, svetac.
Ovo je slovo pastir, ono čuva svoje stado, ono je skelar, ono je je način prelaska sa jedne na drugu stranu, slovo koje nikada ne napušta u nevolji, samo vredno ide sa reči na dela, sa jedne na drugu obalu znanja. Ono je zvonar sutona i svitanja, ono upozorava, ko smo i šta na ovomu svetu.
Slovo I je značajno u abecedi iako ne konvenira slovu C, G i O, jer je poput igle koja buši njihove obline, njihove spoznajne vrednosti jer I podstiče na još, na više, na dublje, na traganje, dok ova slova stoje na spoznaji i ne miču dalje.
Otac Devica, leden poput Saturna koji vlada Jarcem i Vodolijom, ali voli i Devicu, koja je mudrost šestog polja. Device su i napor i bol i istina onih koji slovo I imaju kao prvo slovo svoga imena. Paziti na donji abdomen, na želudac, na trovanja hranom. Zdravo se hraniti.
Zoran Leonardo Pšeničnik


Jasmina Knezevic 063222539

Dobar dan dragi moji, Dobrodošli. Moje ime je Jasmina KNEŽEVIĆ, autorka sam i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predavač sa višegodišnjim iskustvom. Svoju edukaciju je započela 1998. u okviru astrološke škole “AstroLab” Aleksandra Imširagića. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andrijić) započela sam svoju samostalnu profesionalnu praksu i svakodnevni rad sa klijentima kroz astrološke i numerološke konsultacije. Moj dosadašnji rad se zasniva na preporukama desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno sam saradjivala na poziciji autora i urednika rubrika sa izdavačkim kućama Novosti, Moć Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mesečnih prognoza), uključujući i samostalan autorski projekat Novogodišnji astrološki specijal za 2005. Od 2004. preuzela sam projekat "Veličanstveni Saturn", u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. radila sam u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrološkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006., zatim u Call centru Fonlider doo, razvijajući iskustvo brzih telefonskih konsultacija. Od 2006. posvećena sam isključivo individualnim astrološkim konsultacijama, a od 2012. vodim dvogodišnju Školu astrologije i Numerologije, 4-mesečne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Kombinovanje Astroloških i numeroloških alata za profesionalne konsultante. Proširujući svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Istočne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tumačenja snova kreirala sam izuzetno bogat spektar veština i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktitujem holistički pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapiju (lečenje bojama). Inicirana sam kod Zdenke Andrijić za komunikaciju sa ANDJELIMA 2000. godine. Od 2015. edukujem pristup AKAŠA HRONIKAMA, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokirajućih karmičkih matrica. Sertifikovani sam praktičar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III praktičar, praktičar Reiki Hronike Akaša, Master Svetlosne korekcije.

Leave a Reply

Next Post

Astrološki dogadjaji 26.10.2015.

Mon Oct 26 , 2015
Share on Facebook Tweet it Pin it Email Na Aktivnoj karti dana pratite iz časa u čas kretanje planeta i svetala. PONEDELJAK 26. OKTOBAR će biti dinamičan dan, a obeležiće ga 1 planetarni i 3 lunarna aspekta. Mesec se kreće od 10° do 25° Ovna. MERKUR OPOZICIJA URAN *tranzit 0:01 […]
Astrološki dogadjaji

You May Like