Početno slovo imena L


slovo lSlovo L korespondira se petim i jedanaestim astrološkim poljima. Dolazi do značaja u sedmom polju odnosa, trećem takođe u polju komunikacije i praktičnosti, ali više vladavine reči. Vrlo je komunikativno slovo, nije baš rečito, ali silu mudrosti ili silnu mudrost rado prenosi zajednici, malom krugu ljudi, onima koji ga žele slušati. Ne nameće se, nije ljubopitljiv, nije zamorno slovo.
Slovo L korespondira se petim i jedanaestim astrološkim poljima. Dolazi do značaja u sedmom polju odnosa, trećem takođe u polju komunikacije i praktičnosti, ali više vladavine reči. Vrlo je komunikativno slovo, nije baš rečito, ali silu mudrosti ili silnu mudrost rado prenosi zajednici, malom krugu ljudi, onima koji ga žele slušati, ne nameće se, nije ljubopitljiv, nije zamorno slovo.
Natus sa početnim L postojan je i dostojanstven, gord, bio niži ili visok stasom, on je uvek ponizan ako se radi o zvezdama, ali je velik kada se bavi značajnim zadacima, pregalac, neimar, veliki radnik, pomaže drugima, ali ne trpi nerad, sporost, odustajanje.
On izdržava sve i svašta, mnogo toga može podneti, silu ne moli, niti je daje, ali ume da bude oštar protivnik. On sam je mešavina Lava i Vage, ponekad je Sunce ljudima, ponekad pravnik, ili sudija.
Često je u vezi s Vagama, ali i Lavovima, ali je sa Lavovima često u svadji, teško se rešava njihove ispunjenosti, pa i nadmenosti, bahatosti. Lavovi su im karmički određeni, pa su često to njihovi voljeni, roditelji, otac najčešće rođeni u tom vatrenom znaku, ili su pak vezani za njihovu suprotnost Vodolije. Oni koji imaju to slovo na početku imena vole čudne ljude, one kojima upravlja Uran ili im je Uran pojačan u natalnoj karti. U strasnoj su vezi sa Vodolijama, ali isto tako ne traju dugo, jer strast prodje i ostanu samo teškoće, ali u dubini duše ti odnosi traju dugo.
L je poput motike poljoprivrednog oruđa, voli da se bavi zemljom, iako korespondira i sa vatrom i sa vazduhom. Fluidno je slovo, ujedno je i nosač, viličar, onaj koji se brine o psihičkim bolestima, dobro neguje one kojima se poremetio sklad življenja, pa se mnogi drugi pitaju koliko ih je u njima samima – e tu slovo L vlada, ono je doktor, dobar psiholog, pedijatar, hirurg, psihijatar. Nije otmičar tuđih misli, veselo se obraća i zdravima i bolesnima, ono poštuje individualnost ali ne dozvoljava da remeti njegovu.
Izuzetno je zaljubljivo slovo, kraljevskog držanja, ali isto tako mudro drži do sebe i ne priznaje do kraja svoju zaljubljenost. Voli da bude obožavan, hedonista je, izuzetno energičan, veće glave, osrednje visine, često runtave kose, ili pak jake ‘grive’, voli da je lep i primećen u prostoru. Predstavlja se skromno ali zahteva punu pažnju, pleni pozornicom zbivanja, često je glumac ili se bavi medijima. Kao motika on služi zemlji ali kroz stvaranje, ukazuje na izuzetnu plodnost, ali ne slaže se sa zemljanim znacima, teško se snalazi sa tamnim Škorpionima, ali i sa izuzetno posesivnim i praktičnim Bikovima.

Ne trpi slovo V, a drago mu je slovo H, E mu je drago zbog sličnosti, žali što nema merdevine kao slovo E pa da se penje pod zvezde i bude pesnik. Izuzetno se dopunjuje sa slovom F, jer slovo L daje slovu F onu prvu tako potrebnu osnovu za prvi korak. Slaže se ljudima kojima je prvo slovo imena T, ono mu služi poput kišobrana uz njega se oseća sigurno, razmenjuju pravne aspekte, mudruju zajedno.
Slovo L voli rođene u znaku Vage, sa njima se najbolje snalazi, u mislima, rečima, akcijama… jedno drugo prate u stopu. Istina više je kosmopolita ali žudno upija znanje, to ga drži drži na zemlji i u zemaljskom uživa. Ćesto ima i urednu vikendicu, dobar auto, antikvarni nameštaj mu je opsesija, zna i ume sa novcem.
Ima svoje loše strane – voli da ga drugi dvore, da mu tepaju i tetoše ga, što više želi biti voljen, mažen i pažen, a kada je negativan izuzetno vatren i temperamentan. Ako doživi prevaru supružnika postaje krajnje okrutan. Iz drugih životnih kriza sa lakoćom pronalazi put, i brzo se izdiže iz mogućih ambisa.

Zoran Leonardo Pšeničnik

IMENA SLOVA I BOJE – L – Lazar- Žuta

Ako vaše ime ili nadimak počinju slovom L onda ste osoba koja je višestruko talentovana za mnoge lepe umetnosti. Uvek ste dobro raspoloženi i u vašem društvu svi se osećaju prijatno i opušteno. Veoma ste druželjubivi i svoj uspeh vrlo rado delite sa drugima. Imate sreće da ne brinete o egzistenciji jer najčešće nasledjujete zaostavštinu svojih predaka. Ime vam donosi prestižan položaj, bogatstvo i glamur, ali nemojte to da zloupotrebljavate. Ne trošite više nego što vam je potrebno već nešto sačuvajte da bi i vi ostavili svojim naslednicima.

Boja- Žuta


Jasmina Knezevic 063222539

Jasmina KNEŽEVIĆ svakodnevni rad sa klijentima kroz astrološke i numerološke konsultacije vodi od 2000. godine, autorka je i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predavač sa višegodišnjim iskustvom. Svoju edukaciju je započela 1998. u okviru astrološke škole “AstroLab” Aleksandra Imširagića. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andrijić) započinje svoju samostalnu profesionalnu praksu, koja se danas zasniva na preporukama sada već desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno saradjuje na poziciji autora i urednika rubrika sa izdavačkim kućama Novosti, Moć Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mesečnih prognoza), uključujući i samostalan autorski projekat Novogodišnji astrološki specijal za 2005. Od 2004. preuzima projekat Veličanstveni Saturn, u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. nalazi se u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrološkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006. u Call centru Fonlider doo, razvijajući iskustvo telefonskih konsultacija. Od 2006. posvećena je isključivo individualnim astrološkim konsultacijama, a od 2012. vodi dvogodišnju Školu astrologije i Numerologije, tromesečne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Astrološki i numerološki alati u modernom Menadžmentu. Proširujući svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Istočne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tumačenja snova kreira izuzetno bogat spektar veština i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktituje holistički pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapija (lečenje bojama). Inicirana za komunikaciju sa ANDJELIMA 2000. kod Zdenke Andrijić. Od 2015. edukuje pristup AKAŠA POLJU, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokirajućih karmičkih matrica. Jasmina Knežević je sertifikovani praktičar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III praktičar, praktičar Reiki Hronike Akaša, Master Svetlosne korekcije.

Leave a Reply

Next Post

Venera u Jarcu *tranzit

Thu Jan 7 , 2021
Venera počinje svoj tranzit kroz znak Jarca 08.01.2021. ovog puta dispozicijom je u Vodoliji, gde je čeka konjunkcija sa Jupiterom i Saturnom, i kvadrat sa Uranom u Biku. Zgrabite svoj natalni horoskop (ili uradite vašu natalnu kartu). Ukoliko ima ličnih tačaka ili planeta u znacima Ovna, Raka, Vage ili Jarca, a […]
Venera u Jarcu *tranzit

You May Like