Početno slovo imena Q


Slovo Q je zanimljivo, ima repić, bez repića ne funkcioniše, treba mu neko da ga tetoši.
Liči na mačku, stoga mu kineske godine mačke ili zeca fest odgovaraju, a to je recimo 2011. godina. Isto tako to slovo ima sidro, ne može odlebdeti poput slova ‘O’ koje je poput balona, a slovo Q je više balon s ljudskom posadom koje može lebdeti, ali dozvoljava upravljanje, što slovo O ne dozvoljava.
Pojačano obraća pažnju na spoljnu lepotu, želi se dopasti okruženju, ne smetaju mu provokacije, ali ne dozvoljava da mu se kritikuju roditelji. Vage, Jarčevi i Vodolije su vrlo bliski tom slovu. Svakako podseća i na zmaja, ali na onog koji te neće pojesti, figurativno rečeno. Asocijacija na zmaja navodi na Škorpione, na Urana u Škorpionu, na posebnu osobu koja može dati sve, ali može repom i sve razoriti.
Slovo O, Q i G se poštuju, a nešto manje vole se sa slovima C i U. Plodna su slova, ali uočite da je Q posebno jer liči na spermatozoid, ili žabu, punoglavca… Sve to naravno podseća na priču o princu i žabi, iako to može zvučati smešno ali nije, ako se malo zamislite nad tim slovom. Zašto treba žabi poljubac princeze da bi se pretvorila u princa – zato što je ovo vrlo pismeno slovo, ispušta kroz repić mnoštvo reči, sintaksa mu je cenjena, rado se bavi lingvistikom, jezicima najčešće. Barata rečima, lako pretače duhovno i mudro u reč priprostu puku, pastvi koja će ga pratiti.
Problemi ovoga slova proizlaze od roditelja rođenog u znaku Riba.

Zoran Leonardo Pšeničnik


Jasmina Knezevic 063222539

Dobar dan dragi moji, Dobrodošli. Moje ime je Jasmina KNEŽEVIĆ, autorka sam i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predavač sa višegodišnjim iskustvom. Svoju edukaciju je započela 1998. u okviru astrološke škole “AstroLab” Aleksandra Imširagića. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andrijić) započela sam svoju samostalnu profesionalnu praksu i svakodnevni rad sa klijentima kroz astrološke i numerološke konsultacije. Moj dosadašnji rad se zasniva na preporukama desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno sam saradjivala na poziciji autora i urednika rubrika sa izdavačkim kućama Novosti, Moć Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mesečnih prognoza), uključujući i samostalan autorski projekat Novogodišnji astrološki specijal za 2005. Od 2004. preuzela sam projekat "Veličanstveni Saturn", u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. radila sam u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrološkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006., zatim u Call centru Fonlider doo, razvijajući iskustvo brzih telefonskih konsultacija. Od 2006. posvećena sam isključivo individualnim astrološkim konsultacijama, a od 2012. vodim dvogodišnju Školu astrologije i Numerologije, 4-mesečne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Kombinovanje Astroloških i numeroloških alata za profesionalne konsultante. Proširujući svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Istočne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tumačenja snova kreirala sam izuzetno bogat spektar veština i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktitujem holistički pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapiju (lečenje bojama). Inicirana sam kod Zdenke Andrijić za komunikaciju sa ANDJELIMA 2000. godine. Od 2015. edukujem pristup AKAŠA HRONIKAMA, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokirajućih karmičkih matrica. Sertifikovani sam praktičar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III praktičar, praktičar Reiki Hronike Akaša, Master Svetlosne korekcije.

Leave a Reply

Next Post

Početno slovo imena F

Fri Mar 8 , 2013
Share on Facebook Tweet it Pin it Email F je slovo koje potiskuje agresivnost, megalomansko slovo, ali spolja je sve fino lepo i gospodski, nema ni traga nekoj agresivnosti, sve vrišti od finoće. A u četiri zida, ako nije po njegovom nastaje haos i entropija, raspad bez sastavljanja, solve (razrijedi) […]

You May Like