Početno slovo imena Q


Slovo Q je zanimljivo, ima repić, bez repića ne funkcioniše, treba mu neko da ga tetoši.
Liči na mačku, stoga mu kineske godine mačke ili zeca fest odgovaraju, a to je recimo 2011. godina. Isto tako to slovo ima sidro, ne može odlebdeti poput slova ‘O’ koje je poput balona, a slovo Q je više balon s ljudskom posadom koje može lebdeti, ali dozvoljava upravljanje, što slovo O ne dozvoljava.
Pojačano obraća pažnju na spoljnu lepotu, želi se dopasti okruženju, ne smetaju mu provokacije, ali ne dozvoljava da mu se kritikuju roditelji. Vage, Jarčevi i Vodolije su vrlo bliski tom slovu. Svakako podseća i na zmaja, ali na onog koji te neće pojesti, figurativno rečeno. Asocijacija na zmaja navodi na Škorpione, na Urana u Škorpionu, na posebnu osobu koja može dati sve, ali može repom i sve razoriti.
Slovo O, Q i G se poštuju, a nešto manje vole se sa slovima C i U. Plodna su slova, ali uočite da je Q posebno jer liči na spermatozoid, ili žabu, punoglavca… Sve to naravno podseća na priču o princu i žabi, iako to može zvučati smešno ali nije, ako se malo zamislite nad tim slovom. Zašto treba žabi poljubac princeze da bi se pretvorila u princa – zato što je ovo vrlo pismeno slovo, ispušta kroz repić mnoštvo reči, sintaksa mu je cenjena, rado se bavi lingvistikom, jezicima najčešće. Barata rečima, lako pretače duhovno i mudro u reč priprostu puku, pastvi koja će ga pratiti.
Problemi ovoga slova proizlaze od roditelja rođenog u znaku Riba.

Zoran Leonardo Pšeničnik


Jasmina Knezevic 063222539

Jasmina KNEŽEVIĆ svakodnevni rad sa klijentima kroz astrološke i numerološke konsultacije vodi od 2000. godine, autorka je i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predavač sa višegodišnjim iskustvom. Svoju edukaciju je započela 1998. u okviru astrološke škole “AstroLab” Aleksandra Imširagića. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andrijić) započinje svoju samostalnu profesionalnu praksu, koja se danas zasniva na preporukama sada već desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno saradjuje na poziciji autora i urednika rubrika sa izdavačkim kućama Novosti, Moć Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mesečnih prognoza), uključujući i samostalan autorski projekat Novogodišnji astrološki specijal za 2005. Od 2004. preuzima projekat Veličanstveni Saturn, u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. nalazi se u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrološkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006. u Call centru Fonlider doo, razvijajući iskustvo telefonskih konsultacija. Od 2006. posvećena je isključivo individualnim astrološkim konsultacijama, a od 2012. vodi dvogodišnju Školu astrologije i Numerologije, tromesečne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Astrološki i numerološki alati u modernom Menadžmentu. Proširujući svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Istočne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tumačenja snova kreira izuzetno bogat spektar veština i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktituje holistički pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapija (lečenje bojama). Inicirana za komunikaciju sa ANDJELIMA 2000. kod Zdenke Andrijić. Od 2015. edukuje pristup AKAŠA POLJU, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokirajućih karmičkih matrica. Jasmina Knežević je sertifikovani praktičar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III praktičar, praktičar Reiki Hronike Akaša, Master Svetlosne korekcije.

Leave a Reply

Next Post

Početno slovo imena F

Fri Mar 8 , 2013
F je slovo koje potiskuje agresivnost, megalomansko slovo, ali spolja je sve fino lepo i gospodski, nema ni traga nekoj agresivnosti, sve vrišti od finoće. A u četiri zida, ako nije po njegovom nastaje haos i entropija, raspad bez sastavljanja, solve (razrijedi) bez coagula (zgusni). Iako je kao slovo E, […]

You May Like