Početno slovo imena Š


Slovo Š voli kombinaciju Strelca i Bika, voli i emotivnog Raka, ali roditelji su vezani uz Bika i Strelca.
Kundalini, zmijolika sila deluje kao i kod slova S, ali levak slova Š obilno utače mudrost koja klizi kroz zavoje slova S lagano, sasvim polako, ali ne utače u zemlju, ne gubi se, ona se stalno obnavlja, pa tako slovo Š ima regenertivnu energiju, kao i slovo S, ali mudrost je u slovu Š pojačana levkom, malim slovom V iznad njega. Čitajte slovo S i slovo V, povezujući te dve pozicije.Slovo Š voli kombinaciju Strelca i Bika, voli i emotivnog Raka, ali roditelji su vezani uz Bika i Strelca.
Kundalini, zmijolika sila deluje kao i kod slova S, ali levak slova Š obilno utače mudrost koja klizi kroz zavoje slova S lagano, sasvim polako, ali ne utače u zemlju, ne gubi se, ona se stalno obnavlja, pa tako slovo Š ima regenerativnu energiju, kao i slovo S, ali mudrost je u slovu Š pojačana levkom, malim slovom V iznad njega.
Čitajte slovo S i slovo V, povezujući te dve pozicije.
Slovo Š je vrlo blisko Škorpionima, a često je i u nekoj korelaciji s njima. Škorpioni mogu biti majka ili deda. Blizanci su im slaba strana, jer vole njihovo zanovetanje, podbadanje, njihov humor, vole rečitost, brbljavost.
Uglavnom lako padaju pod uticaj prolećnih znakova, osobito Blizanaca, Bikova, atokom vladavine Raka opušteno uživaju. Paziti na urinarni trakt i prostatu, grlo je često preosetljivo.

Zoran Leonardo Pšeničnik


Jasmina Knezevic 063222539

Dobar dan dragi moji, Dobrodošli. Moje ime je Jasmina KNEŽEVIĆ, autorka sam i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predavač sa višegodišnjim iskustvom. Svoju edukaciju je započela 1998. u okviru astrološke škole “AstroLab” Aleksandra Imširagića. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andrijić) započela sam svoju samostalnu profesionalnu praksu i svakodnevni rad sa klijentima kroz astrološke i numerološke konsultacije. Moj dosadašnji rad se zasniva na preporukama desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno sam saradjivala na poziciji autora i urednika rubrika sa izdavačkim kućama Novosti, Moć Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mesečnih prognoza), uključujući i samostalan autorski projekat Novogodišnji astrološki specijal za 2005. Od 2004. preuzela sam projekat "Veličanstveni Saturn", u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. radila sam u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrološkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006., zatim u Call centru Fonlider doo, razvijajući iskustvo brzih telefonskih konsultacija. Od 2006. posvećena sam isključivo individualnim astrološkim konsultacijama, a od 2012. vodim dvogodišnju Školu astrologije i Numerologije, 4-mesečne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Kombinovanje Astroloških i numeroloških alata za profesionalne konsultante. Proširujući svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Istočne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tumačenja snova kreirala sam izuzetno bogat spektar veština i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktitujem holistički pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapiju (lečenje bojama). Inicirana sam kod Zdenke Andrijić za komunikaciju sa ANDJELIMA 2000. godine. Od 2015. edukujem pristup AKAŠA HRONIKAMA, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokirajućih karmičkih matrica. Sertifikovani sam praktičar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III praktičar, praktičar Reiki Hronike Akaša, Master Svetlosne korekcije.

Leave a Reply

Next Post

Početno slovo imena Lj

Fri Mar 8 , 2013
Share on Facebook Tweet it Pin it Email Lj je kombinacija postojanosti u delovanju i prevrtljivosti, slovo dvoumljenja, ali i intelektualno. Ono ima oštrinu u delovanju na spolja, a u unutrašnjosti je meko i povodljivo. Nije tako stabilno kao što izgleda, pa ćete stoga sa tim slovom na početku imena […]