Početno slovo imena V


slovo v

Slovo V je kao i slovo Z, kaljeno na visokim temperaturama i radničkom rukom iskovano u oštro slovo koje poput levka sakuplja mudrost i direktno je utače u zemlju, u ljude, u živa bića.

Ono je slovo A bez prečke obrnuto okrenuto, ono je učitelj, ono je poput isposnika koji seže u nebo uporno u nastojanju dosegnuti što više sfere, upiti iz njih što više saznanja, predati ga drugome.

V je samozatajno slovo kao i slovo U, to su ista slova kovana iz istog željeza, jedno je probitačno drugo nije, V je probitačno, U nije, U je poput orahove ljuske koja se ljulja na pučini, a V ne ide u vodu, jer zna da tone, ne ide na meka tla, jer zna da će ga tlo povući,  U se prepušta, V ne, V traga za čvrstim postoljem, za čvrstom zemljom, ono želi stabilnost, ali se istom voli i oslanjati.

Ono je skriveno u slovu M, stoga je često s Ribama u društvu, s onima koji žive kraj mora, reka ili jezera, ono je kraj onih koji poznaju nemir, koji znaju što je nevera, oluja ili uragan, koji znaju naći sklonište, V skuplja znanje ali i traži sklonište koje mu daju opisani.

V slovo je naoko oštro i hrabro i jeste na rečima, voli dobru kapljicu, dorečena, kvalitetna vina, ne voli splačine, ono uživa, ono je hedonista, baš hedonista. Često je u konfliktu samo sa sobom osobito ako je rođen u znaku Bika. Hedonista, kroz negativ izjelica, sličan je slovu Z po tomu, bez greške mogu izaći zajedno, slovo Z, V i M i bit će dernek, opasan dernek, jer koji puta nemaju meru.

Slovo V je više-manje postojano, ima mana, ali je postojano, i ono se dvoumi na koju bi stranu, kao H, T, X i A, ali snalazi se umom, oštro se zabada figurativno rečeno u zemlju i stoji dok ne prođe nevolja.

Otac često rođen u znaku Bika, moguće i u znaku Jarca, ili Vodolije, takođe su mu roditelji autoritativni ako nisu ogrezli u zavisnosti kao i slovu U.

Ne voli letove avionom, ni brodom, železnica je njegovo prevozno sredstvo, voli šume i prirodu, slaže se sa slovom K, X, A, a posebno mu je drago slovo M, ali je posebno u ljubavi sa Strelčevima, a strast ide na Škorpione. Ali sa Škorpionima je u strasti i u zavadi, veza završava loše, raskidom, velika ljubav i nagli pad, kao kod Ovnova i Vaga.

Slaže se potiho sa slovima S i Š, s njima šuška, šuruje, vodi tajne razgovore, često je pod uticajem onih kojima je slovo Š na početku imena, ili je uopšte Š naglašeno.

Zoran Leonardo Pšeničnik

 

IMENA SLOVA I BOJE – V – Viktorija – ZELENA – broj 6

Iznad svega dobre, plemenite i veoma osećajne osobe. One celog života tragaju za pravom ljubavlju. Osobe sa ovim početnim slovom nikad ne dozvoljavaju prevaru. Njihova osećanja su iskrena i čista i tako da isto očekuju i od voljene osobe. Sa njima se ne može trgovati jer su previše intiligentne da bi pristale na bilo kakve kompromise. Vole putovanja i lep provod koji uspevaju sebi da priušte. Višestruko su nadarene i imaju smisla za umetnost. U drugoj polovini života menjaju smer svog kretanja i potpuno se okreću novom načinu življenja. Često biraju duhovnost.

BROJ 6

ZELENA – naklonost ka misticizmu, nedostatak volje, mirnoća

k


Jasmina Knezevic 063222539

Dobar dan dragi moji, Dobrodošli. Moje ime je Jasmina KNEŽEVIĆ, autorka sam i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predavač sa višegodišnjim iskustvom. Svoju edukaciju je započela 1998. u okviru astrološke škole “AstroLab” Aleksandra Imširagića. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andrijić) započela sam svoju samostalnu profesionalnu praksu i svakodnevni rad sa klijentima kroz astrološke i numerološke konsultacije. Moj dosadašnji rad se zasniva na preporukama desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno sam saradjivala na poziciji autora i urednika rubrika sa izdavačkim kućama Novosti, Moć Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mesečnih prognoza), uključujući i samostalan autorski projekat Novogodišnji astrološki specijal za 2005. Od 2004. preuzela sam projekat "Veličanstveni Saturn", u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. radila sam u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrološkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006., zatim u Call centru Fonlider doo, razvijajući iskustvo brzih telefonskih konsultacija. Od 2006. posvećena sam isključivo individualnim astrološkim konsultacijama, a od 2012. vodim dvogodišnju Školu astrologije i Numerologije, 4-mesečne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Kombinovanje Astroloških i numeroloških alata za profesionalne konsultante. Proširujući svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Istočne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tumačenja snova kreirala sam izuzetno bogat spektar veština i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktitujem holistički pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapiju (lečenje bojama). Inicirana sam kod Zdenke Andrijić za komunikaciju sa ANDJELIMA 2000. godine. Od 2015. edukujem pristup AKAŠA HRONIKAMA, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokirajućih karmičkih matrica. Sertifikovani sam praktičar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III praktičar, praktičar Reiki Hronike Akaša, Master Svetlosne korekcije.

Leave a Reply

Next Post

Astrološki dogadjaji 28.04.2016.

Thu Apr 28 , 2016
Share on Facebook Tweet it Pin it Email Na Aktivnoj karti dana pratite iz časa u čas kretanje planeta i svetala. ČETVRTAK 28. APRIL će biti dinamičan dan, a obeležiće ga 4 lunarna aspekta i početak Merkurove faze RETROGRADNOG kretanja. Mesec se kreće od 11° do 24° Jarca. Dan počinje […]
Astrološki dogadjaji

You May Like