Početno slovo imena V


slovo v

Slovo V je kao i slovo Z, kaljeno na visokim temperaturama i radničkom rukom iskovano u oštro slovo koje poput levka sakuplja mudrost i direktno je utače u zemlju, u ljude, u živa bića.

Ono je slovo A bez prečke obrnuto okrenuto, ono je učitelj, ono je poput isposnika koji seže u nebo uporno u nastojanju dosegnuti što više sfere, upiti iz njih što više saznanja, predati ga drugome.

V je samozatajno slovo kao i slovo U, to su ista slova kovana iz istog željeza, jedno je probitačno drugo nije, V je probitačno, U nije, U je poput orahove ljuske koja se ljulja na pučini, a V ne ide u vodu, jer zna da tone, ne ide na meka tla, jer zna da će ga tlo povući,  U se prepušta, V ne, V traga za čvrstim postoljem, za čvrstom zemljom, ono želi stabilnost, ali se istom voli i oslanjati.

Ono je skriveno u slovu M, stoga je često s Ribama u društvu, s onima koji žive kraj mora, reka ili jezera, ono je kraj onih koji poznaju nemir, koji znaju što je nevera, oluja ili uragan, koji znaju naći sklonište, V skuplja znanje ali i traži sklonište koje mu daju opisani.

V slovo je naoko oštro i hrabro i jeste na rečima, voli dobru kapljicu, dorečena, kvalitetna vina, ne voli splačine, ono uživa, ono je hedonista, baš hedonista. Često je u konfliktu samo sa sobom osobito ako je rođen u znaku Bika. Hedonista, kroz negativ izjelica, sličan je slovu Z po tomu, bez greške mogu izaći zajedno, slovo Z, V i M i bit će dernek, opasan dernek, jer koji puta nemaju meru.

Slovo V je više-manje postojano, ima mana, ali je postojano, i ono se dvoumi na koju bi stranu, kao H, T, X i A, ali snalazi se umom, oštro se zabada figurativno rečeno u zemlju i stoji dok ne prođe nevolja.

Otac često rođen u znaku Bika, moguće i u znaku Jarca, ili Vodolije, takođe su mu roditelji autoritativni ako nisu ogrezli u zavisnosti kao i slovu U.

Ne voli letove avionom, ni brodom, železnica je njegovo prevozno sredstvo, voli šume i prirodu, slaže se sa slovom K, X, A, a posebno mu je drago slovo M, ali je posebno u ljubavi sa Strelčevima, a strast ide na Škorpione. Ali sa Škorpionima je u strasti i u zavadi, veza završava loše, raskidom, velika ljubav i nagli pad, kao kod Ovnova i Vaga.

Slaže se potiho sa slovima S i Š, s njima šuška, šuruje, vodi tajne razgovore, često je pod uticajem onih kojima je slovo Š na početku imena, ili je uopšte Š naglašeno.

Zoran Leonardo Pšeničnik

 

IMENA SLOVA I BOJE – V – Viktorija – ZELENA – broj 6

Iznad svega dobre, plemenite i veoma osećajne osobe. One celog života tragaju za pravom ljubavlju. Osobe sa ovim početnim slovom nikad ne dozvoljavaju prevaru. Njihova osećanja su iskrena i čista i tako da isto očekuju i od voljene osobe. Sa njima se ne može trgovati jer su previše intiligentne da bi pristale na bilo kakve kompromise. Vole putovanja i lep provod koji uspevaju sebi da priušte. Višestruko su nadarene i imaju smisla za umetnost. U drugoj polovini života menjaju smer svog kretanja i potpuno se okreću novom načinu življenja. Često biraju duhovnost.

BROJ 6

ZELENA – naklonost ka misticizmu, nedostatak volje, mirnoća

k


Jasmina Knezevic 063222539

Jasmina KNEŽEVIĆ svakodnevni rad sa klijentima kroz astrološke i numerološke konsultacije vodi od 2000. godine, autorka je i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predavač sa višegodišnjim iskustvom. Svoju edukaciju je započela 1998. u okviru astrološke škole “AstroLab” Aleksandra Imširagića. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andrijić) započinje svoju samostalnu profesionalnu praksu, koja se danas zasniva na preporukama sada već desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno saradjuje na poziciji autora i urednika rubrika sa izdavačkim kućama Novosti, Moć Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mesečnih prognoza), uključujući i samostalan autorski projekat Novogodišnji astrološki specijal za 2005. Od 2004. preuzima projekat Veličanstveni Saturn, u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. nalazi se u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrološkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006. u Call centru Fonlider doo, razvijajući iskustvo telefonskih konsultacija. Od 2006. posvećena je isključivo individualnim astrološkim konsultacijama, a od 2012. vodi dvogodišnju Školu astrologije i Numerologije, tromesečne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Astrološki i numerološki alati u modernom Menadžmentu. Proširujući svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Istočne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tumačenja snova kreira izuzetno bogat spektar veština i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktituje holistički pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapija (lečenje bojama). Inicirana za komunikaciju sa ANDJELIMA 2000. kod Zdenke Andrijić. Od 2015. edukuje pristup AKAŠA POLJU, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokirajućih karmičkih matrica. Jasmina Knežević je sertifikovani praktičar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III praktičar, praktičar Reiki Hronike Akaša, Master Svetlosne korekcije.

Leave a Reply

Next Post

Astrološki dogadjaji 28.04.2016.

Thu Apr 28 , 2016
Na Aktivnoj karti dana pratite iz časa u čas kretanje planeta i svetala. ČETVRTAK 28. APRIL će biti dinamičan dan, a obeležiće ga 4 lunarna aspekta i početak Merkurove faze RETROGRADNOG kretanja. Mesec se kreće od 11° do 24° Jarca. Dan počinje uz Lunarni trigon sa Jupiterom (3:45 do 5:45). […]
Astrološki dogadjaji

You May Like