Položaj Lilith u kućama natalnog horoskopa


lilith u kucama

U kući, u kojoj se nalazi Lilit, suočiti ćete se s posledicama njenih negativnih emocija. To se ogleda kroz situacije ili osobe koje će izazvati izvesnu objektivnost u vašem karakteru, makar samo kao odbranu u početku da bi se izborili s okolnostima ili osobom iz te kuće. Kao Saturn, tako i Lilit vas može ostaviti ogorčenu, u zavisnosti od ostalog dela horoskopa. Međutim, to će vas svakako primorati da budete svesniji svoje emocionalne zavisti koje su uzrok vaše nesposobnosti da se uklopite u datoj oblasti.

Kod većine proučavanih horoskopa ta rana iskustva su obično relativno brzo prevaziđena. To je verovatno zato što se putem prisilne depersonalizacije u bilo kojim okolnostima više upotrebljava intelekt, kreativnost ili nezavisnost. Koncentrisanošću na više interese ili ciljeve dolazi do emocionalnog sklada u kući u kojoj se nalazi Lilit. To može relativno glatko da prođe kod osoba koje su mentalno i kreativno razvijene.

Lilit vlada intelektom (višim instinktima), a predstavlja izopačenost samo tamo gde postoji subjektivna personalizacija, sebičnost ili pasivnost u kući koju motiviše. Kako Saturn (Lilitina paralela) disciplinuje loše organizovanu aktivnost i dovodi je u red, tako i Lilit to radi s prirodom želje. Kako je Saturn savršen, tako je Lilit ekstremna. Jedna od najistaknutijih osobina više Lilit je zapanjujuća inspiracija koja vi možete biti drugima tamo gde se Lilit nalazi. Možete intuitivno da nađete rešenje ili da budete produktivni daleko više od svojih očekivanja.

Korisnost vaše frustracije jeste u tome što više nećete biti ista osoba u emocionalnom pogledu. Možete biti malo tužniji, ali, nadam se, i malo pametniji. Nazovite to izveštačenost. Nazovite to Lilit. Da li će to kod vas stvoriti ozlojeđenost ili ne, zavisi od vas i vaše sposobnosti da napustite sujetu, a da razvijete smisao za humor, makar i uvrnut na početku. Stalno nailazim na to da Lilit negativno utiče na nas kada živimo kao niža bića na Lilitovoj tački, a pozitivno utiče kada živimo kao viša bića, što je božiji blagoslov. Ovaj pozitivni uticaj može se aktivirati samo kroz naše nelične stavove i interesovanja, podsticanje uma i mašte ili u okviru samog posla. Lilit je pozitivna u onim područjima koja osporavaju lični ego, podstiču želju zbog posla koji treba da se uradi ili službe da bi se posao obavio.

Ugaona Lilit u horoskopu, ili na drugi način istaknuta, daje vam fascinantan kvalitet, nešto slično Neptunu. Ona u kuću donosi neku vrstu iluzije kao i Neptun, što će nagristi ili zbuniti negativno, a uzdići do prosvetljenja pozitivnu i nesebičnu motivaciju.

 

 


Jasmina Knezevic 063222539

Jasmina KNEŽEVIĆ svakodnevni rad sa klijentima kroz astrološke i numerološke konsultacije vodi od 2000. godine, autorka je i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predavač sa višegodišnjim iskustvom. Svoju edukaciju je započela 1998. u okviru astrološke škole “AstroLab” Aleksandra Imširagića. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andrijić) započinje svoju samostalnu profesionalnu praksu, koja se danas zasniva na preporukama sada već desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno saradjuje na poziciji autora i urednika rubrika sa izdavačkim kućama Novosti, Moć Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mesečnih prognoza), uključujući i samostalan autorski projekat Novogodišnji astrološki specijal za 2005. Od 2004. preuzima projekat Veličanstveni Saturn, u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. nalazi se u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrološkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006. u Call centru Fonlider doo, razvijajući iskustvo telefonskih konsultacija. Od 2006. posvećena je isključivo individualnim astrološkim konsultacijama, a od 2012. vodi dvogodišnju Školu astrologije i Numerologije, tromesečne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Astrološki i numerološki alati u modernom Menadžmentu. Proširujući svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Istočne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tumačenja snova kreira izuzetno bogat spektar veština i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktituje holistički pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapija (lečenje bojama). Inicirana za komunikaciju sa ANDJELIMA 2000. kod Zdenke Andrijić. Od 2015. edukuje pristup AKAŠA POLJU, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokirajućih karmičkih matrica. Jasmina Knežević je sertifikovani praktičar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III praktičar, praktičar Reiki Hronike Akaša, Master Svetlosne korekcije.

Next Post

Ji Djing Heksagram 47 K’un Poteškoća

Sun Nov 15 , 2015
47 K’UN POTEŠKOĆA Prolazite kroz tešku fazu života. Što se vas tiče, ovo je vreme nevolje. Izgleda da sve ide pogrešno, neočekivane teškoće izbijaju i u najjednostavnijem poslu, čak i društveni i emocionalni aspekti života uzrokuju probleme. Ali teškoće i ovakvo iskustvo mogu se preokrenuti u vašu korist. Potreban je vedar […]