Porodjaj Kejt Midlton


kejt i vilijamUjedinjeno Kraljevstvo je već danima u euforičnom stanju, i sprema se za ogromno slavlje povodom rođenja još jednog člana porodice. Kejt Midlton je odlučila da se porodi prirodnim putem, a uz nju će biti njena sestra Pipa, kao i majka Kerolin.

Vojvotkinja će se poroditi u privatnom Lindo krilu, bolnice St. Meri, u zapadnom Londonu, gde se inače rodio i njen muž, princ Vilijam 1982. godine. Izvori bliski kraljevskoj porodici, kazali su da bi Kejt više volela prirodni porođaj, ali ukoliko dođe do komplikacija, ni carski rez nije isključen.

S obzirom da će Kejtina majka i sestra biti uz nju, to će značiti da će oni znati pol bebe i pre kraljice Elizabete, iako se navodi da je dogovor da u isto vreme saznaju obe strane porodice, kako ne bi bilo povlašćenih. Izvori su kazali, i kako vojvotkinja želi da pored nje bude i njen muž Vilijam, to možda neće biti moguće, jer se on nalazi u Velsu, na vojničkoj dužnosti gde upravlja helikopterom kao jedan od vojnika zaduženih za potragu i spašavanje.

Međutim, u trenutku kada bude čuo vest o početku porođaja, odmah će se uputiti ka Londonu, da pokuša da prisustvuje rađanju svog deteta, te će dobiti i dve nedelje otpusta kako bi proveo neko vreme sa Kejt i bebom.

Zvanične objave kraljevske porodice:

-Kraljevski par neće unapred znati pol bebe

-Kada se dete rodi, na Tviteru će se objaviti ime i pol bebe

-Iste informacije će se objaviti na kraljevskom stalku koji će biti postavljen ispred Bakingemske palate, na kom su ispisani i datumi i imena rođenja prethodnih kraljevskih potomaka.

-Princ Vilijam će uzeti samo dve nedelje otpusta iz vojske, da bi proveo vreme sa bebom i ženom.

Vilijam neće dobiti nikakve benificije nakon što uzme otpust, naime dobiće standardni otpust kada je u pitanju dobijanje deteta, te će mu plata tokom odsustva biti svega 140 evra, dok se ne vrati u Vels.

Međutim, Kejt i novorođenče će se preseliti u njihovu vilu u Brekširu, gde će stanovati oko šest meseci, dok im se ne završi pravljenje stana blizu Kesington palate.

Kraljevska porodica sastavila je nekoliko hitnih planova za porađanje, ukoliko do njega ranije dođe, te je tako i bolnica Rojal Berkšir u Ridingu, stavljena u stanje priravnosti, ukoliko Kejt dobije trudove dok je u poseti svoje porodice tu koja živi.

Zvanični doktor kraljice Elizabete, Markus Stečel, biće zadužen za donošenje na svet novog člana kraljevstva.

10.000 funti za dve noći u Lindo krilu u St. Meri bolnici

Da bi nastavili tradiciju porađanja dece u St. Meri bolnici, kraljevski par moraće da izdvoji 10,000 funti na noć za privatno krilo Lindo.

U ovome krilu porodila se i princeza Dijana 1982. godine, i imala je samo reči hvale za osoblje koje radi u njemu.

Kejt će uzeti “de luks” paket, koji se sastoji od dva apartmana, gde će jedan korisititi kao dnevnu sobu. Apartman košta 6,265 funti u koji je uključeno porađanje, te se naplaćuje još 2,200 funti za svaku dodatnu noć, te će za njihov boravak od dva dana biti potrebno 10,000 funti.

Sve sobe imaju satelit, vajrles internet, telefon, frižider i sef, sveža jela se spremaju svakodnevno, a bolnica ima i zavidnu vinsku listu, koja je takođe dostupna svim gostima.

Kraljevski glasnik je kazao kako javnost neće saznati pol deteta, sve dok kraljica i stariji plemići ne budu obavešteni o tome, te je takođe naveo i da će princ Vilijam izdati kratko obaveštenje nakon što se dete rodi.

Ispred Bakingemske palate će tradicionalno biti postavljen stalak, na kome su ispisana imena i datumi rođenja članova kraljevske porodice. Imena su potpisali doktori koji su porodili kraljevskog člana, te će tako biti i ovoga puta.

Odmah nakon rođenja deteta, doktor će morati da ide ispred palate i da upiše ime, datum i vreme kada je obavljen porođaj.

Nakon što se potpiše povelja, ona će se predati vozaču, koji će je zatim voziti kroz ulice Londona, u policijskoj pratnji, te će se nakon toga vratiti ispred palate, gde će kraljevski glasnik, glasno uzviknuti da se rodio novi član kraljevske porodice.

 Blic


Jasmina Knezevic 063222539

Dobar dan dragi moji, Dobrodošli. Moje ime je Jasmina KNEŽEVIĆ, autorka sam i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predavač sa višegodišnjim iskustvom. Svoju edukaciju je započela 1998. u okviru astrološke škole “AstroLab” Aleksandra Imširagića. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andrijić) započela sam svoju samostalnu profesionalnu praksu i svakodnevni rad sa klijentima kroz astrološke i numerološke konsultacije. Moj dosadašnji rad se zasniva na preporukama desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno sam saradjivala na poziciji autora i urednika rubrika sa izdavačkim kućama Novosti, Moć Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mesečnih prognoza), uključujući i samostalan autorski projekat Novogodišnji astrološki specijal za 2005. Od 2004. preuzela sam projekat "Veličanstveni Saturn", u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. radila sam u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrološkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006., zatim u Call centru Fonlider doo, razvijajući iskustvo brzih telefonskih konsultacija. Od 2006. posvećena sam isključivo individualnim astrološkim konsultacijama, a od 2012. vodim dvogodišnju Školu astrologije i Numerologije, 4-mesečne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Kombinovanje Astroloških i numeroloških alata za profesionalne konsultante. Proširujući svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Istočne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tumačenja snova kreirala sam izuzetno bogat spektar veština i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktitujem holistički pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapiju (lečenje bojama). Inicirana sam kod Zdenke Andrijić za komunikaciju sa ANDJELIMA 2000. godine. Od 2015. edukujem pristup AKAŠA HRONIKAMA, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokirajućih karmičkih matrica. Sertifikovani sam praktičar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III praktičar, praktičar Reiki Hronike Akaša, Master Svetlosne korekcije.

Next Post

Royal baby Cambridge picture exclusive

Mon Jul 22 , 2013
Share on Facebook Tweet it Pin it Email Vojvotinja od Kembridža Kejt Midlton počela je da se porađa u bolnici “Sent Meri” u Londonu. Predstavnik britanske kraljevske porodice rekao je da je Kejt Midlton doputovala automobilom, u društvu vojvode od Kembridža. Portparol princa Vilijama i princeze Kejt Midlton rekao je […]