Poslovni horoskop 2014.


OVAN
Kada je reč o poslu i novcu, 2014. je vaša godina. Većina vaših sposobnosti će doći do izražaja još u prvom delu godine, pa zato pucajte na visoko. Gledajući godišnji horoskop za Ovna 2014., može se sa sigurnošću reći da nema razloga za oklevanje kada sve što zamislite zvuči kao sjajna ideja.
Astrološka prognoza za Ovna u 2014 godini savetuje Ovnove da se ponašaju prema svojoj profesiji vrlo pažljivo i savesno. U tom slučaju, više nego ikada ćete ostvariti veoma visoke ciljive. Vas očekuje dovoljno naporan posao, istrajnost, poboljšanje odgovornosti, ali će i nagrada biti veoma dobra. Od Vas se očekuje da pronalazite najbolja rešenja i da idejno osmišljavate zajedničke akcije, a prvu priliku da preuzmete organizatorsku ulogu ćete imati već početkom godine. Ostvarićete sjajne rezultate o kojima će se sa velikim uvažavanjem pričati u poslovnim krugovima u periodu krajem januara, zatim posebno od 09. marta do 21. aprila, kao i od 16. maja do 19. juna. Dobre mogućnosti da proširite svoj uspeh u više pravaca ili da se opredelite za neki novi oblik poslovanja, predstoji Vam u periodu od 27. avgusta do 18. oktobra, kao i u periodu od 07. decembra do kraja godine. Važno je da aktivno razvijate sve svoje visoke ambicije, naročito ako se bavite poslovima u domenu javnih službi, politike, medija, edukacije i nekim sportskim i umetničkim aktivnostima, jer očekuje Vas značajan uspeh sredinom i u drugoj polovini godine.
Pasivnost i očekivanje da će materijalno bogatstvo samo, bez ikakvog napora sa vaše strane doći u vaše ruke je velika zabluda. Zvezde vam savetuju biti više aktivnim tokom 2014 godine, biti spremnim za poslovna putovanja, prekovremeni rad i tako dalje. Tek tada vaše finansijsko stanje će se prilično poboljšati. Novac i karijera će biti najzahtevnije oblasti za Ovnove u 2014.-oj. U tom pogledu, ništa nije jednostavno i ništa ne dozvoljava brzinu u rešavanju. Međutim, uz odgovornost i istrajnost, planetarne energije u ovim sektorima mogu doneti dobrobit i uspeh.

 

BIK
Obratite pažnju na svaku priliku koju možete da pretočite u uspešne poslovne ili javne rezultate i zadovoljstvo u svom privatnom životu, naročito u periodu tokom januara i februara meseca, zatim od 14. aprila do 10. maja. Zahvaljujući Vašim izuzetnim sposobnostima i odlučnoj inicijativi sa uspehom ćete rešavati najrazličitija pitanja od zajedničkog interesa u periodu sredinom godine, kao i od 14. oktobra do 10. decembra. Krajem godine kroz udruživanje ili u partnerstvu sa nekim važnim osobama, očekuje Vas nova prilika da uvećate svoje finansijske mogućnosti ili imovinske aspekte. Poseban uspeh i šira satisfakcija će Vas pratiti ako imate rukovodeću poziciju ili se bavite nekim od javnih zanimanja, politikom, ekonomijom, medicinom i trgovinom.
Prema godišnjem horoskopu za Bika 2014., najvećeg neprijatelja na poslu kog će Bik imati je samog sebe. Čak i ako svetska ekonomija izaziva napor i zbrku, nema potrebe da se to internalizuje. Brige o svemu, o poslu ili dugovima, vašoj budućnosti neće mnogo pomoći. Umesto toga, skoncentrišite se na svoje najbolje kvalitete i verujte da ste u stanju da odradite odličan posao. A ako ne možete, preduzmite nešto! 2014. je dobra godina za Bika za učenje novih veština i razvoj sposobnosti. Posebno pozitivno izgleda za 2014 godinu horoskop za Bikove, koji imaju svoj privatni posao. Takođe 2014 godina veoma je uspešna i za intelektualce. Prvi će imati vodeće pozicije, drugi će biti još popularniji nego što bili do sada. Međutim, ostatali predstavnici ovog znaka Zodijaka neće biti na strani uspeha. Godina Plavog Konja obećava vam ojačanje autoriteta u svojoj oblasti. Najpovoljniji period očekuje Bikove do sredine leta. Još jedna pozitivna stvar za Bikove, biće talas novih korisnih kontakata.
U godini Plavog Konja treba da budete uredni, pažljivi i ekonomični po pitanju finansija. Ako neko traži od vas pozajmicu, pokušajte da inteligentno odbijete, možete pozajmiti novac samo onome u koga ste sigurni. Nemojte se zaduživati, čuvajte se bankarskih kredita.

 

BLIZANCI
Očekuju Vas dobre i brojne prilike u kojima ćete moći da afirmišete mnoge svoje poslovne ideje već u periodu tokom januara i februara meseca. Potrudite se da Vaš uspeh dobije pravi smisao i insistirajte na poboljšanju svih uslova u svom okruženju u periodu od 11. marta do 25. aprila. Ako se bavite nekim javnim, medijskim i umetničkim aktivnostima, ili privatnim biznisom očekuju Vas značajne promene sredinom i u drugoj polovini godine. Umete vešto da kombinujete najrazličitije metode rada i to će Vam doneti povlašćenu poziciju u poslovnim krugovima u periodu od 27. maja do 21. juna, kao i od 25. avgusta do 29. oktobra. U Vašoj prirodi je da aktivno pratite sve pozitivne trendove i da delujete otvorenog duha za neprekidnim učenjem koje Vam donosi usavršavanje, te nemojte propustiti sjajnu priliku za napredovanjem na profesinalanoj ili statusnoj lestvici u periodu od 03. decembra do kraja godine.
Blizanci, pripremite se. Kada počne 2014., naći ćete se na meti na radnom mestu. Ljudi će dolaziti po ono što imate i daće sve od sebe da vam to i uzmu. Ostanite jaki. Glavu gore, uradićete dobar posao i ne ustručavajte se da se sami pohvalite. Skrenite pažnju na sebe nadređenima koliko doprinosite poslu, tako da oni sa sabotažom na umu ne uspeju u svojim naporima da vas potkopavaju. Godišnji horoskop za Blizance 2014. pokazuje da će dobar deo godine biti nepredvidiv i zahtevan, ali vas očekuje veliki profesionalni napredak u novembru ili decembru.
U godini Plavog Vodenog Konja Blizanci, će ostati sami sa svojim profesionalnim problemima. Ne očekujte pomoć sa strane. Blizanci koji budu rešavali svoje poslovne zadatke pažljivo, temeljno i odgovorno, neće izgubiti svoje pozicije.
Zvezde u 2014 godine savetuju Blizanacima pokazati dodatni oprez po pitanju potrošnje i investicija. Od svih sumnjivih transakcija i predloga treba odustati. U svim drugim poduhvatima primenite poznato pravilo – razmislite dva puta pre nego što uradite nešto. Finansijske prognoze govore o uvećavanju konta ali je značajno da vodite računa na rashode i da eliminišete sve nepotrebne usputne troškove.

 

{swf}spicum{/swf}

 

RAK
Obratite pažnju na razne kontakate i prihvatite aktivnu ulogu u poslovima koji Vas očekuju krajem januara, i posebno u periodu od 02. februara do 22. marta. Nemojte propustiti dobru priliku da povoljšate uslove u svom radnom okruženju, kao i da uspešno rešavate neka finansijska pitanja u periodu do 30. marta do 26. aprila, i tokom maja meseca. Ukoliko se bavite aktivnostima u privatnom sektoru naredna godina predstavlja sjajan period za promenama, tako što ćete osmisliti ili novi oblik poslovanja ili što ćete započeti nešto novo. Sredinom i u drugoj polovini godine pretiće Vas i niz srećnih okolnosti, te učinite sve što je u Vašoj moći da proširite poslovne kontakte i da udružite svoje interese sa nekim pouzdanim ili uticajnim saradnicima. Potrudite se da svojim ličnim angažovanjem ostvarite najbolji utisak na okolinu i ništa nemojte prepuštati slučaju u periodu od 04. jula do 02. avgusta, zatim posebno od 08. septembra do 10. oktobra, kao i tokom novembra meseca. Značajniji uspeh Vas očekuje u poslovima iz domena edukacije, medija, mode, umetnosti i medicine.
Iako početak godine neće doneti grandiozne uspehe, već suočavanja sa manjim teškoćama u poslu i karijeri, nastavak godine donosi sve bolje rezultate. Rakovi, vi verujete da je to što radite ispravno i to može doneti izvesnu frustraciju kada ne dobijete pozitivne poslovne rezultate. Kada 2014. počne osećaćete da ste na vrhu sveta u profesionalnom smislu. Godišnji horoskop za Raka 2014. pokazuje da će se u prvom delu godine poslovni problemi akumuliraju ali nagrade nagrada može otići u ruke onih koji su već uložili dosta vremena i energije da bi postigli ono što žele. Ako niste uložili u posao, biće vam teško da gledate kako drugi žanju uspehe ali ćete duboko u sebi osećati da je to fer. Sa druge strane, moraćete da razmislite o postupcima koji su vašu karijeru skrenuli sa puta. Preispitajte se i shvatite na čemu treba poraditi još više da biste ostvarili uspeh u drugom delu godine. Ne brinite – ovo ne znači da 2014. nema šta da vam ponudi.
Astrološka prognoza u sferi finansija za 2014 godinu je prilično povoljna – čitava godina protiče glatko, bez ozbiljnih problema i komplikacija. Takva situacija će biti posebno ukoliko seRakovi drže raspoloživog budžeta i izbegavaju kredite od banaka ali je moguća i promena posla, koja može doneti otvaranje novih poslovnih mogućnosti.

 

LAV
Pred Vama je novi period ličnog i profesionalnog usavršavanja, a do koje granice ćete želiti da napredujete često će zavisiti upravo od Vaše volje ili ambicija. Slobodno možete da pojačavate ličnu inicijativu pred saradnicima i da ističete ciljeve do kojih vam je posebno stalo, jer zahvaljujući Vašim kvalitetima mnogi oko Vas će zajedno sa Vama ubirati plodove Vaših zasluga. Imponovaće Vam novi uspeh i populatnost, ali nemojte zaboraviti da postoji i granica koju ne treba prekoračiti. Ono što Vi možete da izrazite i ostvarite poslovno ili privatno možda ne mogu mnogi u Vašem okruženju, a to ponekad predstavlja vrlinu, ali ponekad i određeni tert odgovornosti. Dobre moćnosti za širim uspehom ili napredovanjem na poslovnoj i statusnoj lestvici Vas očekuju početkom godine, zatim naročito tokom aprila, maja, oktobra i novembra meseca.
Bez obzira što ćete se osećati da ste unutar zatvorenog kruga, neće izgubiti mišljenje da ste puni talenata i da zaslužujete najbolje. Ova će Vam godina doneti šansu da u potpunosti prezentujete Vaš talent, i da uz pomoć sreće ostvarite svoje želje. Ako se u poslovnom okruženju ne kotirate baš najbolje, početkom 2014. godine pružiće vam se prilika da jednom zauvek zapečati vaš položaj na poslu. Da biste napredovali morate pokazati vaš preduzetnički duh i samonicijativu.
Na poslovnom planu ne očekujte previše. Kvadrat Saturna upozorava da izbegavate konflikte sa kolegama jer on neće doneti ništa dobro, naprotiv odvešće u kontra pravcu i može ozbiljno ugroziti mukom stečenu dobru reputaciju. Budite strpljivi i pouzdani, vredno radite i nakon teškog početka godine ostatak može proteći dosta burno! Promocije, priznanja, pažnja … sve stvari za koje Lav živi. Ovakva vrsta uspeha će se nastaviti tokom cele godine, što će senajviše odraziti na nove ideje ili nastavak projekata koje ste zanemarivali u poslednje vreme. Započinjanje novog posla ili poboljšanje starih odnosa može doneti veliki uspeh. Najbolji savet za 2014. je da nastavite da tražite nove mogućnosti, zato što možete jako puno od toga dobiti. Ako nešto ne ide kako treba nemojtegubiti vreme već situaciju sagledajte iz drugog ugla. Godišnji horoskop za Lava 2014. pokazuje da ćete imati puno uspeha u ovoj godini, tako da, ako se jedna opcija zatvori otvoriće se druga. Financijska situacija u 2014. godine biće prilično harmonična. Nećete imati većih finansijskih problema i to će Vam omogućiti razvoj drugih profitabilnih projekata. Obratite posebnu pažnju na dugoročne strategije jer one imaju najveću šansu da se ostvare. Spori tranziti planeta omogućiće Vam da trošite novac na razuman način i samo za konstruktivne stvari, a glavni prioritet biće stvaranje temelja za razvoj i ostvarivanje ideja za zimu 2014., sve pod okriljem Saturna koji će Vam pomoći da transformišete negativne karakteristike i razvijate se.

DEVICA
Početkom godine ćete imati sjajnu priliku, da se oprobate u nekim novim aktivnostima ili da promenite svoj uobičajeni način poslovanja. Vaša sposobnost da izvršite dobru procenu prilikom izbora korisnih tema ili da organizujete svoju okolinu na uspešnu akciju pokazaće se kao izuzetna vrlina, naročito kada postoje sukobljena mišljenja ili interesi. Očekuju Vas posebna priznanja upravo zbog vaših pragmatičnih sposobnosti da realizujete skoro sve postavljene ciljeve, ali i osećaja za deljenjem zajedničkih vrednosti ili kolegijalnog duha koji posedujete. Obratite pažnju na mogućnost udruživanja ili ubrzanog napredovanja u periodu tokom januara i marta meseca. Važno je da ostanete otvorenog duha, jer usvajanjem novih saznanja uvećavate svoje mogućnosti za napredovanjem na poslovnoj i statusnoj lestvici. Na Vama je da dokažete svoje znanje i umenje u periodu od 20. aprila do 01. juna, zatim i od 15. oktobra do 07. decembra.
Astrološka prognoza za Devicu u 2014 godini je pozitivna. Device, koje rade u rukovodećem timu, mogu da očekuju napredak u karijeri. Device, koje su nezadovoljne svojim sadašnjim poslom imaće priliku, sasvim uspešno da ga promene. Ljudi kreativnih profesija će iskusiti inspiraciju i uspon. U 2014. godini, važno je da prestanete da požurujete stvari. Godišnji horoskop za Devicu 2014. pokazuje da ovakva vrsta nepažnje može da dovede do ozbiljnijih problema u karijeri i finansijama. Umesto toga, potrebno je vreme da proverite da li ste sve uradili kako treba. Ako postoje labave strane na poslu, mogu da izazovu profesionalne probleme, pa ih zato što pre učvrstite. Proveravajte dokumenta i to dva puta. Ne žurite u bilo koju vrstu dugoročnog rešenja ove godine, jer možete uleteti u nešto što će izazvati probleme u godinama koje dolaze. Poslujte preko advokata, računovođa i stručnjaka ove godine. Vaša karijera će beležiti stalan napredak od početka marta, ali ako pokušavate da ubrzate stvari, možda propustite još veće mogućnosti. 2014. ima mnogo nagrada za Devicu – zato vežbajte poverenje i sledite pravila.
Ukoliko pokažete spremnost na timski rad i pozitivan stav, pružiće vam se prilika za napredovanje u poslu. Pojedine kolege biće na vašoj strani što ćete vi umeti da cenite na obostrano zadovoljstvo.
Prihodi u godini Plavog Konja neće razočarati Devicu. Posebno dobar period za dobit je jesen i zima. Tokom čitave 2014. godine pokušavaćete da poboljšate i ojačate Vaše finansijsko stanje. Uticaj tranzitog Jupitera i Merkura pomoći će da ojačate finansijsko stanje, a naročito u pogledu nekretnina. Stalni prihodi omogućiće Vam mogućnost kupovine, a razmatraćete i podizanje kredita. Svetla budućnost direktno je povezana sa partnerstvom i može da vam omogući udoban život.

 

 


VAGA
Pred Vama je veoma plodan period kada treba maksimalno da se angažujete na svim poljima, jer sve ono što budete činili u smislu profesionalnog uspeha i lične sreće, pratiće Vas i grejati i tokom narednih godina. Ako imate jasnu ideju ili osećaj da nešto želite, nemojte dozvoliti da Vam neko uskraćuje širinu duha ili emotivna krila na kojima možete da uzletite do skoro nebeskih visina. Ipak, nijedan uspeh ili sreća nisu dovoljno potpuni i veliki, ako pored Vas nisu prisutne drage osobe i oni sa kojima možete da delite svako svoje zadovoljstvo. Očekuju Vas veoma uspešni rezultati koji će vam imponovati odmah početkom godine, kao i u periodu tokom februara meseca, i od 22. marta do 15. aprila. Originalnost pri rešavanju složenih poslovnih i finansijskih pitanja uz druge sposobnosti koje imate kod mnogih će stvoriti potrebu da Vas konsultuju za podršku, pomoć ili dobar savet. Usmerite svoju pažnju na razne korisne ciljeve u periodu od 31. maja do 13. jula, zatim posebno tokom septembra, novembra i decembra meseca.
Vaša kariјera ove godine će imati globalnu izloženost mnogim vezama koje dolaze sa svih strana. Dolazi veoma pozitivan period u vašem profesionalnom područјu gde morate dati sve od sebe. Trebalo bi da budete u stanju da dokažete svoјu hrabrost i umeće u ovom vremenskom periodu na veliko iznenađenje vaših kolega . Pokušaјte da planirate bolje pre nego što se uputite u nepoznatu poslovnu teritoriјu, ako morate. Timski rad će vam dobro koristiti, bolje nego da radite sami.
Horoskop za finansije. Vage u godinu Plavog Konja će graditi temelji za svoju budućnost. To znači da dostignuća 2014 godine budu potencijalom za sledeću. Vaš trud i ulaganja 2014 godine će doneti veomo visoke rezultate letom 2015. Ova 2014. godina će imati snažan finansiјski uticaј na vaš život. U fazi ste svog života koјa vas poziva na više materiјalne potrošnje. Stoga јe potrebno da zaradite mnogo da bi se stvari kretale nabolje. Ali, napomena, ne jedite više nego što možete da žvaćete. Međutim, malo sreće vas čeka sredinom godine. Izbegavaјte sve dugoročne finansiјske odluke tokom ove godine. Treba sačekati i gledati stvari, kako godina kreće dalje.

 

ŠKORPION
Ponekad su velika upornost, istrajnost i izgaranje najsigurniji put do uspeha. Pozitivni rezultati, priznanja i različiti vidovi poboljšanja stižu u oscilacijama. Očekuje Vas period afirmacije kada ćete imati priliku da započnete nešto novo u svom poslovanju ili da sprovedete neke važne odluke u periodu od februara meseca. Važno je da imate dovoljno samopuzdanja, kao i da prihvatite izazove koji će Vam doneti mogućnost napredovanja na profesionalnoj i statusnoj lestvici od 20. aprila do 01. juna, zatim posebno u periodu od septembra i od oktobra meseca do kraja godine. Nakon definisanja nekih poslovnih dogovora ili statusa, situacija oko Vas će se značajno promeniti u smislu različitih olakšica, napredovanja i privilegija koje ćete dobiti u drugoj polovini godine. Obratite pažnju na period od 26. juna, kada za Vas počinje period pozitivnih probražaja, uspeha i sreće na svim životnim poljima.
Ovo јe godina kada će vaši novi proјekti ugledati svetlost dana. Udružite se sa svojim napora i posvećenosti i pustite da vaše ambiciјe dobiјu nova krila. Bolja komunikaciјa bi bila ključna reč u oblasti kariјere za ovoj period vašeg života. Neke promene u vašoj kariјeri zahtevaјu i velike promene u vašoј rutini. Finansiјski učinak će biti bolji kako godina bude odmicala. Godišnji horoskop za Škorpiju 2014. pokazuje da će ova godina doneti balans na svim poljima. Biće veoma uspešnih poslova, a produktivnost bi bila bolja kada bi mentalna snaga pokrenula volju na više akcije. Jupiter će vas podstaći da želite da promenite neke stvari, da vam zaista promena bude neophodna. Zato, ako ste nezadovoljni, promenite nešto. Vreme je da preispitate polja u kojima ne napredujete i da rizikujete da pokrenete stvari na bolje. Astrološka prognoza za Škorpiju u 2014 godine nije optimistična. Štaviše, zvezde vam najavljuju neposredne teškoće. Naravno, razlog za to je poznat, to je judski faktor. Škorpije neće izbeći svađe, nesporazuma, problema sa kolegama ili partnerima. Međutim, ako Škorpije mogu ponosno proći kroz sve ove poteškoće, oni će biti u stanju da stignu značajne rezultate u 2015. Odlučni ste da se stvari odvijaju onako kako ste vi zamislili. Ako ne bude tako, smešićete se spolja, a ključati iznutra, dok ne rešite problem. Godišnji horoskop za Škorpiju 2014. pokazuje da će vam ova godina pružiti puno zadovoljstava. Stvari će zaista ići vama na ruku, posebno u pogledu veza i karijere. Dakle, osmeh na lice i uživajte u 2014.! Horoskop za posao i novčane prihode pokazuje da će ova godina doneti balans na svim poljima. Biće veoma uspešnih poslova, a produktivnost bi bila bolja kada bi mentalna snaga pokrenula volju na više akcije. Jupiter će vas podstaći da želite da promenite neke stvari, da vam zaista promena bude neophodna. Zato, ako ste nezadovoljni, promenite nešto. Vreme je da preispitate polja u kojima ne napredujete i da rizikujete da pokrenete stvari na bolje. Vaša kreativnost će dostići vrhunac u ovoj godini, tako da možete skupiti hrabrost da isprobate sve lude ideje koje vam padnu na pamet. Ove godine će za vas biti finansiјski dobra, zahvaljuјući vašoj odlučnosti i hrabrosti da se tako nešto i postigne. Možete biti u mogućnosti da zauzmete odgovornu poziciju u oblasti finansiјa. Ako se nalazite u finansiјskim problemima, sada јe vreme da rešite ta pitanja. Budite spremni na bilo kakve pregovaraјu u vezi finansija. Prva polovina godine će lagano ploviti, ali u drugoj polovini možete imati finansiјske teškoće ukoliko ne bude o tome vodili računa. Budite spremni da zaustavite talas pre nego što sletite u mutnu vodu.
Finansijsko stanje Škorpije u godinu Plavog Konja će trebati pažlivog i ekonomnog odnosa. Uštednja će zauzeti glavno mesto u 2014 godine, jedino tako Škorpije će preživeti ovu godinu stabilno, bez poteškoća.

 

STRELAC
U zavisnosti od ciljeva koje imate nastavite da kombinujete individualni i timski rad, jer različiti stilovi i metode rada dodatno uvećavaju Vaše mogućnosti na putu do uspeha. Povoljan period da ostvarite neke zlatne rezultate i da poboljšate svoju poziciju na profesionalnoj ili statusnoj lestvici Vas očekuju tokom februara, zatim od 12. marta do 20. aprila, kao i tokom juna meseca. Potrudite se da spojite neke poslovne ideje sa privatnim interesima, ili praktično i korisno sa ličnim zadovoljstvom u prilikama koje će Vas pratiti tokom avgusta i septembra meseca. Trenutni odjek može da Vam imponuje, ali gledano dugoročnije svaki poslovni korak koji učinite jeste važan. Imaćete dobru priliku da uspešno rešavate neka poslovna, finansijska ili imovinska pitanja u periodu od jula i avgusta, i posebno od oktobra meseca do kraja godine.
Oni koјi su u službi i biznisu će dobro proći u ovom periodu, sa mnogo sreće i bogatstva u izgledu. To će biti vetar u vaša jedra u vašoj profesionalnoj karijeri i putu napred bez velikih prepreka na putu. Iako povremeni problemi mogu iskrsnuti sa kolegama, bićete u mogućnosti da prevaziđete te razlike. Važni kontakti će biti uspostavljeni u vašoј kariјeri tokom ove godine. Pravne zbrke mogu doći sredinom godine i budite spremni da postupate sa duplim oprezom. Finansiјe će ove godine biti pod znakom pitanja za vas. Pronađite što više načina da zaradite više novca. Mogući su neki troškovi vezani za preseljenje, kupovinu kuće ili obnova postojeće. Ovo može da bude opterećenje za vas i pazite da ne ‘opečete’ prste. Gledaјte na duži rok i planirajte u skladu sa svoјim finansiјama. Pokušaјte da izbegnete sve finansiјske nevolje koјe dolaze u toku ove godine . Poslednja polovina godine će doneti mnogo prihoda. Međutim, vaša velikodušnost će biti stavljena na probu.
Horoskop za finansije. Finansijsko stanje Škorpije u godinu Plavog Konja će trebati pažlivog i ekonomnog odnosa. Uštednja će zauzeti glavno mesto u 2014 godine, jedino tako Škorpije će preživeti ovu godinu stabilno, bez poteškoća.

 

 

{swf}spicum{/swf}

 

 

 

JARAC
Kroz pojačanu inicijativu i podršku okoline imaćete priliku da unapredite svoj poslovni, statusni ili ukupni društveni položaj. Potrudite se da pravilno sprovedete neke poslovne planove, odluke ili važne ciljeve, naročito u periodu tokom februara i marta meseca. Pratiće Vas dobre prilike i mogućnost da ostvarite uspeh u oblasti trgovine ili u nekim javnim poslovima u periodu tokom druge polovine aprila, zatim od 13. jula do 28. avgusta i naročito tokom septembra i novembra meseca. Mnoge okolnosti će se promeniti u Vašu koristi i pratiće Vas određene olakšice u pogledu proširivanja obima poslovanja ili kroz nove mogućnosti investiranja u periodu od 07. novembra do kraja godine.
Godišnji horoskop za Jarca 2014. pokazuje da je poverenje na vašoj strani u 2014., zahvaljujući uticaju Sunca na svako polje vašeg života. Po običaju, ljudi će vas nadgledati i pitati se kako sve postižete. Ne dozvolite da to utiče na vaš napredak. Dobra vest za sve ostale je da ćete biti naročito otvoreni. Bićete spremni da podelite svoje tajne, svoju energiju i uspeh. Samo budite oprezni. Postoji razlika između rada u timu i žrtvovanja svog napora da biste ostali popularni. Budite svesni onih koji pokušavaju da ukradu plodove vašeg truda. Naravno, ne treba previše da brinete, jer svi znaju da ste vi onaj koji pokreće stvari. Ove godine vaš profesionalni život neće biti krevet od ruža, kao što je bilo dosad. Sukobi raznih vrsta јavljaće se tu i tamo u ovoј oblasti. Idealno јe prilika da uzmete malo odmora od posla ili da promenite neke puteve u vašoj karijeri.  Timski radovi mogu naići na prepreke, što će poremetiti vaše ambicije. Bilo bi dobro da izdržite pritisak vaših kolega. Veruјte svoјim instinktima i pokušaјte da napravite novu atmosferu oko sebe.
Tokom ove godine ćete biti u mogućnosti da uživate u plodovima koje ste ‘ubrali’ u prethodnim periodima. Bićete velikodušni prema onima u vašoj blizini. Ali budite sigurni da to ne naruši vaše budžetske planove. Budite otvoreni da potrošite na neka zadovoljstva u vašem životu, ali u isto vreme i štedite sistematski. Planiraјte svoјe finansiјe unapred i izbegavaјte naјgore situacije u finansiјama. Ovo јe vreme kada možete planirati kupovinu neke nekretnine ili kupovinu nečeg vrednog. Vaš društveni status će rasti zahvaljuјući i vašem finansiјskom rastu tokom godine.

 

VODOLIJA
Najčešće svoj uspeh gradite na zajedničkim osnovama i to kroz različite vidove udruživanja ili kroz timske akcije, ipak poželjno je da u narednom periodu prihvatite i neku novu poslovnu ulogu koja podrazumeva veću samostalnost. Pratiće Vas dobre prilike uz mogućnosti za proširivanjem duhovnih i saznajnih vidika ili praktičnog iskustva u periodu od 02. februara do 09. marta, zatim naročito tokom aprila i juna meseca. Obratite pažnju na razmenu informacija ili korisne kontakte koje ćete imati sa osobama iz inostranstva. Očekuje Vas značajno napredovanje i uspešni rezultati u poslovima iz domena medija, umetnosti, zabave, mode, komunikacija, turizma ili kroz angažovanje u privatnom sektoru.
Godišnji horoskop za Vodoliju 2014. pokazuje da će ove godine ubirati plodove iz minulog rada. Možda nećete doživeti spektakularan finansijski uspeh, ali ćete svakako napredovati. Ako neki projekti ne naiđu na podršku, to će vas samo podstaći da istupite sa novim i svežim idejama i budete bolji nego pre. Najbolje je da započnete nove projekte krajem proleća ili da dalje razvijate one koji su počeli da rastu.Zapamtite, korov može da ubije ono što pokušavate da uzgajate. Neptun još uvek obituje u vašoj kući novca ove godine. Oslobodite se starih ideja, uložite u nove. Potrudite se da ostavite dugove iza sebe, kao i poteškoće i probleme da biste napravili mesta za buduću produktivnost. Tokom 2014.godine će biti neka vrsta mira i tišine u vašem profesionalnom životu. Ali neležite besposleni baveći se vašim rutinskim poslovima. Pokušaјte da dovedete nove inspiraciјe i ideјe u vaš rad. To će vam pomoći da dobiјete naklonost vaših pretpostavljenih. Sada јe vreme da kada bi trebalo da obratite pažnju vaše kolege i nemojte dozvoliti da budete prevareni od strane njih. Dajte malo vremena i za svoј lični život. Neke promociјe i pozitivni finansiјski koraci se predviđaju kraјem godine. Generalno, ova godina će biti oskudna u događaјima kada je vaša karijera u pitanju.
Tokom ove godine ćete biti u mogućnosti da uživate u plodovima koje ste ‘ubrali’ u prethodnim periodima. Bićete velikodušni prema onima u vašoj blizini. Ali budite sigurni da to ne naruši vaše budžetske planove. Budite otvoreni da potrošite na neka zadovoljstva u vašem životu, ali u isto vreme i štedite sistematski. Planiraјte svoјe finansiјe unapred i izbegavaјte naјgore situacije u finansiјama. Ovo јe vreme kada možete planirati kupovinu neke nekretnine ili kupovinu nečeg vrednog. Vaš društveni status će rasti zahvaljuјući i vašem finansiјskom rastu tokom godine. Tokom 2014.godine vaše finansiјe biće dobre sa mnogo materiјalnog blagos stanjea. Mnoge kupovine su u opticaju u ovom periodu. Međutim, neki problemi se očekuјe oko srednjeg dela godine, dok je neki priliv moguć tokom poslednjeg kvartala ove godine. Pokušaјte da sredite dugove i kredite koliko god јe to moguće,da vas ne bi ‘davili’ u budućnosti. Vi treba da izdvajate novac samo za osnovne troškove i da izbegnete neželjene troškove tokom većeg dela godine, za vaše dobro.

 

RIBE
Očekuju Vas pozitivni rezultati i napredovanje u periodu od 11 januara, zatim posebno od 26. februara do 24. marta. Ipak nemojte zaboraviti da su za dobar start neophodni određeni uslovi, tako da će Vam u periodu tokom maja i juna biti neophodna dobra priprema i nečija podrška. Uz svo znanje ili isustvo koje imate, poželjno je da se aktivno prilagođavate na neke savremenije oblike poslovanja posebno sredinom i u drugoj polovini godine. Kad god Vam se ukaže prilika potrudite se da kombinujte različite poslovne stilove i metode rada, jer ponekad uspeh proizilazi iz neočekivanih situacija i neobičnih kombinacija koje drugi ne mogu da kopiraju ili da prisvoje vaše zasluge. Prijaće Vam određena priznanja ili izrazi popularnosti u periodu tokom jula, i naročito od 15. oktobra do 08. decembra. Imaćete uspeha u edukaciji ili u nekim javnim poslovima, kao i u aktivnostima iz oblasti medicine, ekonomije, trgovine, komunikacija, medija ili kroz investiranje.
Ovo јe vreme kada treba da dobijete priznanje za vaš naporan rad i posvećenost poslu. Snaga će prirodno doći do vas na profesionalnom polju. Odvoјite vreme za nove poduhvate koji dolaze. Dodatni trud treba da ostvarite da biste dobili naklonost nadređenih na vašem radnom mestu. Timski rad će biti razočaravaјući po vas, u većoј meri tokom ove godine. Mir i harmoniјa treba da preovladavaju vama. Vaš naporan rad će se napokon isplatiti, kako pokazuje godišnji horoskop za Ribe u 2014. U ranijim delu godine, najverovatnije ćete dobiti novčani podsticaj. Ako niste otpočeli neki novi projekat, nije bitno. Sreća će vas stalno pratiti u finansijskom smilsu, pa se zato ne treba opterećivati. Sve dolazi na svoje mesto, i u trenucima kad mislite da je sve izgubljeno, nećete biti ni svesni kakve vas sve mogućnosti okružuju. Pa ipak, najbolji deo godine za poslovanje je prvi kvartal, dok će u kasnijem periodu vaš uspeh biti propraćen problemima. Budite spremni da vredno radite, jer će prvi period lakog uspeha bez prevelikog napora brzo proći.
U 2014. godini vaš materiјalistički deo će biti dvostruko blagoslovljen. Imaćete mnogo prilike za povećanje svoјih finansiјa ove godine. Ukoliko ste zainteresovani za kupovinu kuće ili luksuznog automobila neće biti neke početne prepreke. Dobre su šanse da se dobro snađete u srednjem delu godine. Moguć je neki prihod kroz kupovinu imovine. Vaše kreativne mogućnosti će takođe doneti dobar iznos prihoda. Proverite svoјe finansiјske planove pre nego što se upustite u novu teritoriјu.

 


Jasmina Knezevic 063222539

Dobar dan dragi moji, Dobrodošli. Moje ime je Jasmina KNEŽEVIĆ, autorka sam i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predavač sa višegodišnjim iskustvom. Svoju edukaciju je započela 1998. u okviru astrološke škole “AstroLab” Aleksandra Imširagića. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andrijić) započela sam svoju samostalnu profesionalnu praksu i svakodnevni rad sa klijentima kroz astrološke i numerološke konsultacije. Moj dosadašnji rad se zasniva na preporukama desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno sam saradjivala na poziciji autora i urednika rubrika sa izdavačkim kućama Novosti, Moć Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mesečnih prognoza), uključujući i samostalan autorski projekat Novogodišnji astrološki specijal za 2005. Od 2004. preuzela sam projekat "Veličanstveni Saturn", u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. radila sam u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrološkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006., zatim u Call centru Fonlider doo, razvijajući iskustvo brzih telefonskih konsultacija. Od 2006. posvećena sam isključivo individualnim astrološkim konsultacijama, a od 2012. vodim dvogodišnju Školu astrologije i Numerologije, 4-mesečne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Kombinovanje Astroloških i numeroloških alata za profesionalne konsultante. Proširujući svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Istočne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tumačenja snova kreirala sam izuzetno bogat spektar veština i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktitujem holistički pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapiju (lečenje bojama). Inicirana sam kod Zdenke Andrijić za komunikaciju sa ANDJELIMA 2000. godine. Od 2015. edukujem pristup AKAŠA HRONIKAMA, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokirajućih karmičkih matrica. Sertifikovani sam praktičar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III praktičar, praktičar Reiki Hronike Akaša, Master Svetlosne korekcije.

Next Post

Astrološki dogadjaji 26.01.2014.

Fri Jan 10 , 2014
Share on Facebook Tweet it Pin it Email Na Aktivnoj karti dana možete pratiti iz časa u čas kretanje planeta i svetala. Nedelja 26. Januar će biti dinamičan dan a obeležiće ga lunarna promena znaka i 3 lunarna aspekta. Mesec se kreće od 27° Škorpiona do 11° Strelca. Tokom ranog jutra […]