Predstavljamo knjigu: Plan vaše duše


Plan vase duse

Okrijte pravi smisao života koji ste planirali pre rođenja
Često, kada se desi nešto „loše”, to možemo da shvatimo kao besmislenu patnju. Ali šta ako su naša najteža iskustva u stvari bogata skrivenom svrhom, koju ste sami planirali pre rođenja?
Da li je moguće da ste odabrali okolnost, odnose i događaje u svom životu?
Ove stranice ispunjavaju priče deset pojedinaca koji su – poput vas – pre rođenja planirali da iskuse velike izazove. Sarađujući sa četiri talentovana medijuma i kanala, autor Robert Švarc otkriva šta su oni odabrali – i zašto.
Predstavlja stvarne sesije prenatalnog planiranja na kojima duše raspravljaju o nadama za svoje buduće živote. Time on otvara prozor ka drugoj strani gde mi, kao večna bića, dizajniramo svoja iskušenja i svoje potencijalne pobede, STVARAMO SCENARIO SVOG ŽIVOTA!
Možete saznati zašto svako od nas odlučuje da iskusi izazove poput bolesti, smrti voljene osobe i nesreća; Shvatiti kako je vaša duša kreirala vaš životni obrazac; Svesno iskoristiti svoje izazove za podsticanje duhovnog razvoja; Shvatiti da su ljudi u vašem životu, uključujući i vaše roditelje i decu, tu na osnovu vašeg zahteva, da bi, motivisani ljubavlju prema vama, igrali uloge koje ste im namenili; Zameniti bes i nametanje ili osećanje krivice opraštanjem, prihvatanjem i mirom; Produbiti poštovanje i zahvalnost prema životu kao razvojnom procesu širenja duše.

 

PORUČI KNJIGU

PRENATALNO PLANIRANJE

MOŽDA ĆETE SMATRATI DA JE KONCEPT PRENATALNOG PLANIRANJA – posebno planiranja bolnih izazova – zapanjujući. Dobro poznajem to osećanje. Za većinu nas, ovo saznaje predstavlja nov i radikalno drugačiji način posmatranja sveta i naše svrhe u njemu. Što su naši izazovi traumatičniji, to komplikovanije ovaj koncept može da izgleda. Moje razumevanje, prihvatanje i krajnje usvajanje ove ideje dešavalo se polagano i u fazama, posebno kada se radilo o najbolnijim aspektima mog života. Tokom svake faze osećao sam kako mi stare rane zaceljuju. Ljutnja i uvređenost su bledele i zamenila su ih osećanja mira i radosti. Video sam lepotu života koja mi je ranije promicala.

Moja svrha prilikom pisanja ove knjige nije sa vas ubedim u apsolutnu stvarnost prenatalnog planiranja, već pre da vam ponudim, u duhu pomoći, ideju koja je meni veoma pomogla. Molim vas samo da u obzir uzmete i tu mogućnost. Samo treba da se zapitate: „Šta ako? Šta ako sam zaista planirao to iskustvo pre svog rođenja? Zašto sam to mogao da uradim?“ Samo postavljenje ovih pitanja daje novo značenje životnim izazovima i otiskuje vas na putovanje samospoznaje. To putovanje ne zahteva nikakva posebna ubeđenja po pitanju duhovnosti ili metafizike, već samo zanimanje za lični razvoj i dostizanje mudrosti.

Na ovim stranicama pročitaćete priče hrabrih pojedinaca. Saznaćete šta su planirali pre rođenja i zašto su to uradili. Proces razumevanja prenatalnog planiranja može da bude povezan sa razgledanjem skulpture. Ako želite da zaista sagledate skulpturu, nećete da je pogledate samo iz jednog ugla. Pre ćete napraviti pun krug oko nje, zastajkujući na određenim mestima kako biste je sagledali iz nove perspektive i primetili nijanse koje iznenada postaju vidljive. Svaka priča predstavlja jednu takvu perspektivu. Sagledavanje prenatalnog planiranja iz deset uglova pružiće vam potpunije i celovitije razumevanje nego što biste dobili posmatranjem iz jednog ili dva ugla ili što bi vam dozvolila čisto teorijska rasprava.

Intenzivno vas podstičem da čitate priče srcem. Srce poseduje viši oblik razumevanje, veću mudrost, od uma. Intelektualna analiza će vas dovesti samo dovde. Ove priče su namenjene tome da budu osećane. Kada ste vi kao večna duša planirali sadašnji život, nije vas brinulo šta će vaš um naučiti. Umesto toga, želeli ste da iskusite osećanja koja će u vama stvoriti fizička dimenzija. Životni izazovi su posebno moćna sredstva za stvaranje osećanja, koja su, opet, od osnovne važnosti za samospoznaju duše. Ova osećanja ne mogu da se istinski razumeju umom; u stvari, um predstavlja barijeru. Život na mnogo načina predstavlja putovanje od glave do srca. Životne izazove planiramo tako da bi nam olakšali to putovanje, da bi nam otvorili srca da bismo ih bolje upoznali i znali da ih cenimo.

Empatija je ključ koji otključava vrata srca i omogućava razumevanje ovih priča i njihovog duhovnog značenja. Kao što je ljudima predstavljenim u ovoj knjizi trebalo hrabrosti da isplaniraju svoje izazove i da ih podele sa vama, vama će biti potrebna hrabrost da saosećate sa njima. Verujem da empatija isceljuje. Ako tragate za isceljenjem, otkrićete da je vaša hrabrost dobro nagrađena.

Ovo poglavlje vam pruža informacije potrebne da biste cenili metafizičke aspekte ovih priča. Ako vam metafizika nije poznata, neke od ovih ideja mogu da vam se učine neobičnima, baš kao što su se nekada činile i meni. Molim vas za strpljenje. Imaće veće značenje i vrednost kada ih vidite primenjene u pričama – i još veće značenje i vrednost kada ih budete primenili na svoje izazove. U ovom poglavlju ćete takođe naći pregled zajedničkih karakteristika koje sam pronašao u životnim šablonima ispitanika. Ova mapa pružiće vam okvir u koji ćete moći da uklopite njihovu zajedničku mudrost.

http://knjiga.shopmania.biz/kupi/plan-vase-duse-369548


Jasmina Knezevic 063222539

Dobar dan dragi moji, Dobrodošli. Moje ime je Jasmina KNEŽEVIĆ, autorka sam i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predavač sa višegodišnjim iskustvom. Svoju edukaciju je započela 1998. u okviru astrološke škole “AstroLab” Aleksandra Imširagića. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andrijić) započela sam svoju samostalnu profesionalnu praksu i svakodnevni rad sa klijentima kroz astrološke i numerološke konsultacije. Moj dosadašnji rad se zasniva na preporukama desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno sam saradjivala na poziciji autora i urednika rubrika sa izdavačkim kućama Novosti, Moć Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mesečnih prognoza), uključujući i samostalan autorski projekat Novogodišnji astrološki specijal za 2005. Od 2004. preuzela sam projekat "Veličanstveni Saturn", u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. radila sam u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrološkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006., zatim u Call centru Fonlider doo, razvijajući iskustvo brzih telefonskih konsultacija. Od 2006. posvećena sam isključivo individualnim astrološkim konsultacijama, a od 2012. vodim dvogodišnju Školu astrologije i Numerologije, 4-mesečne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Kombinovanje Astroloških i numeroloških alata za profesionalne konsultante. Proširujući svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Istočne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tumačenja snova kreirala sam izuzetno bogat spektar veština i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktitujem holistički pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapiju (lečenje bojama). Inicirana sam kod Zdenke Andrijić za komunikaciju sa ANDJELIMA 2000. godine. Od 2015. edukujem pristup AKAŠA HRONIKAMA, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokirajućih karmičkih matrica. Sertifikovani sam praktičar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III praktičar, praktičar Reiki Hronike Akaša, Master Svetlosne korekcije.

Next Post

Šta otkriva kombinacija znaka i podznaka

Sun Aug 18 , 2013
Share on Facebook Tweet it Pin it Email Kombinacija znaka i podznaka, može da otkrije glavne osobine vaše ličnosti i utisak koji već na prvi pogled ostavljate na okolinu. Jer, svaki zodijački znak je pod uticajem određenog elementa, vatre, zemlje, vazduha ili vode. Vatreni znaci su Ovan, Lav i Strelac, […]

You May Like