Premium Članarina


Spicum Astro Community kreirana je sa vizijom baze astroloških materijala profesionalnih autora – astrologa predavača i konsultanata sa dugogodišnjim iskustvom u radu. Spicum Astro Community je drugačiji od drugih astroloških stranica i foruma – ovo je prva on line biblioteka astrološke literature najkompetentnijih autora koja je izdata poslednjih 200 godina, 6000 astroloških članaka, uključujući stručnu literaturu koja će omogućiti čitaocima astrološku edukaciju od početnika do nivoa stručnog konsultanta, a sadržaj se svakodnevno obogaćuje novim izdanjima pažljivo odabranih autora. Mi smo mala organizacija koja postoji i radi od 22. Avgusta 2004. godine sa maksimalno optimizovanim troškovima.
Tokom 2017. smo u fazi implementiranja inovativnih servisa: INDIVIDUALAN pristup analizi Vaših dnevnih i mesečnih PERSONALIZOVANIH prognoza, BONUS astrološka tumačenja, profesionalna podrška za polaznike Škole astrologije i numerologije.

Postanite i vi član Spicum Astro Community do 05.01.2017. Mesečna članarina 5€

Šta dobijaju članovi Spicum ASTRO Community kluba
* Svake SUBOTE Vaša lična nedeljna prognoza za nedelju koja sledi – 52 LIČNA nedeljna horoskopa
* Svakog 1. u mesecu analiza Vašeg ličnog Mesečnog horoskopa u pisanom ili video formatu
* Popusti od 30% na sesije Kvantne transformacije
* Individualne konsultacije uz popuste od 30% do 50% tokom čitave 2017.
* Specijalne cene za časove astrologije i numerologije

Naša baza tekstova u ovom trenutku broji preko 6000 astroloških članaka, uključujući stručnu literaturu koja će omogućiti čitaocima astrološku edukaciju od početnika do nivoa stručnog konsultanta, a sadržaj se svakodnevno obogaćuje novim izdanjima pažljivo odabranih autora.
Da bismo realizovali ovu viziju uveli smo pretplatu na mesečnom nivou u iznosu od 690 Rsd, koja vam obezbedjuje MESEČNI paket nedeljnih horoskopa

UPLATA članarine se vrši
1. na Račun BANKA INTESA 160-3900100082600-59
Svrha uplate – Godišnja članarina spicum “vaš.username”
2. PayPal spicum@spicum.com
3. Broj Racuna Telenor Banka 063222539
4. Postnet uputnica na šalteru svake pošte

Pored toga razmotrite princip slobodne donacije kako biste pomogli da se u okviru Spicum Astro Community implementiraju novi besplatni servisi, i uvode novi programi.


Jasmina Knezevic 063222539

Dobar dan dragi moji, Dobrodošli. Moje ime je Jasmina KNEŽEVIĆ, autorka sam i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predavač sa višegodišnjim iskustvom. Svoju edukaciju je započela 1998. u okviru astrološke škole “AstroLab” Aleksandra Imširagića. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andrijić) započela sam svoju samostalnu profesionalnu praksu i svakodnevni rad sa klijentima kroz astrološke i numerološke konsultacije. Moj dosadašnji rad se zasniva na preporukama desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno sam saradjivala na poziciji autora i urednika rubrika sa izdavačkim kućama Novosti, Moć Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mesečnih prognoza), uključujući i samostalan autorski projekat Novogodišnji astrološki specijal za 2005. Od 2004. preuzela sam projekat "Veličanstveni Saturn", u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. radila sam u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrološkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006., zatim u Call centru Fonlider doo, razvijajući iskustvo brzih telefonskih konsultacija. Od 2006. posvećena sam isključivo individualnim astrološkim konsultacijama, a od 2012. vodim dvogodišnju Školu astrologije i Numerologije, 4-mesečne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Kombinovanje Astroloških i numeroloških alata za profesionalne konsultante. Proširujući svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Istočne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tumačenja snova kreirala sam izuzetno bogat spektar veština i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktitujem holistički pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapiju (lečenje bojama). Inicirana sam kod Zdenke Andrijić za komunikaciju sa ANDJELIMA 2000. godine. Od 2015. edukujem pristup AKAŠA HRONIKAMA, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokirajućih karmičkih matrica. Sertifikovani sam praktičar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III praktičar, praktičar Reiki Hronike Akaša, Master Svetlosne korekcije.

Leave a Reply

Next Post

JUPITER konjunkcija Fiksna zvezda SPICA 23° 50’ Vage

Tue Jan 10 , 2017
Share on Facebook Tweet it Pin it Email Zgrabite svoj natalni horoskop (ili uradite vašu natalnu kartu). Ukoliko ima ličnih tačaka ili planeta u sektoru od 20° do 24° Vage, a posebno ukoliko je Bik, Vaga STRELAC ili RIBE Vaš Sunčev ili Ascendentalni znak, energija ovog tranzita će se odnositi […]
Fiksna zvezda SPICA 23° 50’ Vage