Spicum Astro Community kreirana je sa vizijom baze astroloških materijala profesionalnih autora – astrologa predavača i konsultanata sa dugogodišnjim iskustvom u radu. Spicum Astro Community je drugačiji od drugih astroloških stranica i foruma – ovo je prva on line biblioteka astrološke literature najkompetentnijih autora koja je izdata poslednjih 200 godina, 6000 astroloških članaka, uključujući stručnu literaturu koja će omogućiti čitaocima astrološku edukaciju od početnika do nivoa stručnog konsultanta, a sadržaj se svakodnevno obogaćuje novim izdanjima pažljivo odabranih autora. Mi smo mala organizacija koja postoji i radi od 22. Avgusta 2004. godine sa maksimalno optimizovanim troškovima.
Tokom 2017. smo u fazi implementiranja inovativnih servisa: INDIVIDUALAN pristup analizi Vaših dnevnih i mesečnih PERSONALIZOVANIH prognoza, BONUS astrološka tumačenja, profesionalna podrška za polaznike Škole astrologije i numerologije.

Postanite i vi član Spicum Astro Community do 05.01.2017. Mesečna članarina 5€

Šta dobijaju članovi Spicum ASTRO Community kluba
* Svake SUBOTE Vaša lična nedeljna prognoza za nedelju koja sledi – 52 LIČNA nedeljna horoskopa
* Svakog 1. u mesecu analiza Vašeg ličnog Mesečnog horoskopa u pisanom ili video formatu
* Popusti od 30% na sesije Kvantne transformacije
* Individualne konsultacije uz popuste od 30% do 50% tokom čitave 2017.
* Specijalne cene za časove astrologije i numerologije

Naša baza tekstova u ovom trenutku broji preko 6000 astroloških članaka, uključujući stručnu literaturu koja će omogućiti čitaocima astrološku edukaciju od početnika do nivoa stručnog konsultanta, a sadržaj se svakodnevno obogaćuje novim izdanjima pažljivo odabranih autora.
Da bismo realizovali ovu viziju uveli smo pretplatu na mesečnom nivou u iznosu od 690 Rsd, koja vam obezbedjuje MESEČNI paket nedeljnih horoskopa

UPLATA članarine se vrši
1. na Račun BANKA INTESA 160-3900100082600-59
Svrha uplate – Godišnja članarina spicum “vaš.username”
2. PayPal spicum@spicum.com
3. Broj Racuna Telenor Banka 063222539
4. Postnet uputnica na šalteru svake pošte

Pored toga razmotrite princip slobodne donacije kako biste pomogli da se u okviru Spicum Astro Community implementiraju novi besplatni servisi, i uvode novi programi.


Leave a Reply

AUTORSKI MATERIJAL © Jasmina Knežević
ZABRANJENO  KOPIRANJE  
PARAFRAZIRANJE  I  PREUZIMANJE