Priča o zvezdi i šansi


Priča započinje na jednoj lepoj morskoj obali, romantičnoj stenovitoj uvali s peskovitim morskim žalom. Noću je veliki talas na tu peskovitu obalu izbacio mnogo, stotine morskih zvezda. Prekrasno izgledaju. To golemo prirodno bogatstvo izloženo je pogledu. Ali, zasjalo je sunce, žari i pali zvezde i one počinju da odumiru. Na toj su obali i dva čoveka. Idu jedan drugom u susret, svaki iz drugog smera.

Prvi, hodajući prema sredini uvale gledajući taj prizor sa zvezdama, to bogatstvo prirode koje vene. Tužan misli: koja lepota, koja dragocenost, kolika vrednost, a suše se i nestaju. Zar nije žalosno da tolika lepota, tolika raskoš morskih dubina propadne u jednom trenu, sa jednim morskim talasom. A koliko li ih još samo ima!! Zaista je nepravda što te prekrasne morske zvezde moraju uginuti i nestati. A očito da moraju. Tužan korača dalje razmišljajući o toj velikoj šteti.

Drugi čovek, dolazeći sa suprotne strane hoda lagano zabrinuta pogleda. Povremeno se sagne i nešto baca u more. Saginje se, baca i ide dalje. Kad su se sreli na sredini prvi čovjek vidi da drugi u more baca morsku zvezdu.

Prišavši mu blizu prvi čovjek upita: A što vi to radite?
Drugi odgovara: vraćam zvezde u more da žive!
Prvi na to začuđeno ponovo upita: Ali čemu? Pogledajte koliko ih samo ima! Za sve i onako nema šanse!!
A drugi čovjek se sagne, uzme nežno jednu zvezdu i baci je u more govoreći: Ali za ovu ima šanse!

Želimo li pomoći, naravno da ne možemo svima, ali ako vam se nađe na putu prilika da pomognete onome ko je pred vama – učinite sve što možete i dajte šansu svojoj zvezdi.


Jasmina Knezevic 063222539

Dobar dan dragi moji, Dobrodošli. Moje ime je Jasmina KNEŽEVIĆ, autorka sam i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predavač sa višegodišnjim iskustvom. Svoju edukaciju je započela 1998. u okviru astrološke škole “AstroLab” Aleksandra Imširagića. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andrijić) započela sam svoju samostalnu profesionalnu praksu i svakodnevni rad sa klijentima kroz astrološke i numerološke konsultacije. Moj dosadašnji rad se zasniva na preporukama desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno sam saradjivala na poziciji autora i urednika rubrika sa izdavačkim kućama Novosti, Moć Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mesečnih prognoza), uključujući i samostalan autorski projekat Novogodišnji astrološki specijal za 2005. Od 2004. preuzela sam projekat "Veličanstveni Saturn", u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. radila sam u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrološkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006., zatim u Call centru Fonlider doo, razvijajući iskustvo brzih telefonskih konsultacija. Od 2006. posvećena sam isključivo individualnim astrološkim konsultacijama, a od 2012. vodim dvogodišnju Školu astrologije i Numerologije, 4-mesečne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Kombinovanje Astroloških i numeroloških alata za profesionalne konsultante. Proširujući svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Istočne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tumačenja snova kreirala sam izuzetno bogat spektar veština i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktitujem holistički pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapiju (lečenje bojama). Inicirana sam kod Zdenke Andrijić za komunikaciju sa ANDJELIMA 2000. godine. Od 2015. edukujem pristup AKAŠA HRONIKAMA, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokirajućih karmičkih matrica. Sertifikovani sam praktičar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III praktičar, praktičar Reiki Hronike Akaša, Master Svetlosne korekcije.

Next Post

2014. godina Drvenog Konja

Sun Dec 8 , 2013
Share on Facebook Tweet it Pin it Email 2014. je godina Drvenog Konja. Poslednja takva, dakle godina Drvenog Konja, bila je 1954. jer se ciklus u kome se ponavlja ista kombinacija znaka i elementa ponavlja svakih 60 godina. Godina Konja je svaka 12-ta, ali Drvenog Konja svaka 60. godina. Strpljenje […]