Princ Štapova – Princ Kočije Ognja


Tarot Princ stapova

Opis karte
Vazdušni deo vatre, sa sposobnošću širenja i isparavanja. On sedi na Kočiji od Plamena i drži Feniksov štap Moći i Energije.

Tumačenje

Uspravno postavljena:
Moralne osobine koje odgovaraju ovom liku su brzina i snaga, no povremeno je sklon nagonskim postupcima; katkad se lako povede za spoljnjim, stranim uticajima, a neretko je žrtva neodlučnosti. Suštinski je pravičan, izvanredno je plemenit i velikodušan karakter. Može da bude i preterano hvalisav. Romantičan je i gord; podlost i sitničarsku zluradost svake vrste beskrajno prezire. Silno je hrabar, a strpljenje mu je nepokolebljivo. Poseduje spremnost i sposobnost za rad.

Glavna značenja: Promenljivost, nepredvidivost, sujeta, snobizam.

Obrnuto postavljena: Kada je karta u lo šem polo žaju u njemu se javlja neizmerna svirepost, delom sadistička, a delom kao posledica ogrubelosti koju ra|a ravnodu šnost i u izvesnom smislu, lenjost! Tako može da bude i netrpeljiv, pun predrasuda, i danguba uglavnom zato što to ne zahteva truda. Može još da bude i isprazni hvalisavac i velika kukavica.

Glavna značenja: Svadljivost, neodlučnost, slaba i netolerantna osoba.

Drvo Života Tiphareth

Astrološke atribucije Vlada od 20° Raka do 20° Lava

Toth Tarot, Priručnik za divinaciju
Knjiga Tota


Jasmina Knezevic 063222539

Dobar dan dragi moji, Dobrodošli. Moje ime je Jasmina KNEŽEVIĆ, autorka sam i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predavač sa višegodišnjim iskustvom. Svoju edukaciju je započela 1998. u okviru astrološke škole “AstroLab” Aleksandra Imširagića. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andrijić) započela sam svoju samostalnu profesionalnu praksu i svakodnevni rad sa klijentima kroz astrološke i numerološke konsultacije. Moj dosadašnji rad se zasniva na preporukama desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno sam saradjivala na poziciji autora i urednika rubrika sa izdavačkim kućama Novosti, Moć Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mesečnih prognoza), uključujući i samostalan autorski projekat Novogodišnji astrološki specijal za 2005. Od 2004. preuzela sam projekat "Veličanstveni Saturn", u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. radila sam u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrološkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006., zatim u Call centru Fonlider doo, razvijajući iskustvo brzih telefonskih konsultacija. Od 2006. posvećena sam isključivo individualnim astrološkim konsultacijama, a od 2012. vodim dvogodišnju Školu astrologije i Numerologije, 4-mesečne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Kombinovanje Astroloških i numeroloških alata za profesionalne konsultante. Proširujući svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Istočne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tumačenja snova kreirala sam izuzetno bogat spektar veština i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktitujem holistički pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapiju (lečenje bojama). Inicirana sam kod Zdenke Andrijić za komunikaciju sa ANDJELIMA 2000. godine. Od 2015. edukujem pristup AKAŠA HRONIKAMA, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokirajućih karmičkih matrica. Sertifikovani sam praktičar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III praktičar, praktičar Reiki Hronike Akaša, Master Svetlosne korekcije.

Next Post

Princeza Štapova - Princeza Sijajućeg Plamena, Ruža Palate Ognja

Sat Apr 19 , 2014
Share on Facebook Tweet it Pin it Email Opis karte Zemljani deo vatre ili neodoljiva hemijska privlačnost zapaljive supstance. Ona ima pera Pravde koja potiču iz njene glave i drži Štap krunisan Suncem. Tumačenje Uspravno postavljena Ličnost Princeze je krajnje individualna. Ona je blistava i smela. Stvara sopstvenu lepotu svojom suštinskom snagom i energijom. Snaga njene […]