Princeza Štapova – Princeza Sijajućeg Plamena, Ruža Palate Ognja


Tarot Princeza stapovaOpis karte
Zemljani deo vatre ili neodoljiva hemijska privlačnost zapaljive supstance. Ona ima pera Pravde koja potiču iz njene glave i drži Štap krunisan Suncem.

Tumačenje

Uspravno postavljena
Ličnost Princeze je krajnje individualna. Ona je blistava i smela. Stvara sopstvenu lepotu svojom suštinskom snagom i energijom. Snaga njene ličnosti nameće posmatraču utisak lepote. U gnevu ili ljubavi je nagla, strasna i nepomirljiva. Uništava sve što je u njenom domašaju. Slavoljubiva je i visokih stremljenja, puna oduševljenja koje je često iracionalno. Nikad ne zaboravlja uvredu i jedini vid strpljivosti koji je krasi je strpljivost s kojom vreba u potaji priliku za osvetu.

Glavna značenja
Entuzijazam, smelost, dobre vesti.

Obrnuto postavljena
Kada je karta pod lošim uticajem ispoljava defekte ovih osobina. Površna je i teatralna, krajnje plitka i izveštačena a da joj ni na kraj pameti nije da je takva, jer ima puno poverenje u sebe čak i kada je i najobčnijem posmatraču očigledno da se nalazi samo u jednom grču ćudljivosti. Svirepa je, nepouzdana, neverna, ohola, nagonska, strasna i nezaja žljiva osoba, potpuno bezobzirna u pogledu načina za postizanje sopstvenog zadovoljstva.

Glavna značenja
Loše vesti, teatralnost, neozbiljna, površna i mlada osoba.

Drvo Života Malkuth

Astrološka analogija Vlada jednim kvadrantom neba oko Severnog pola


Jasmina Knezevic 063222539

Jasmina KNEŽEVIĆ svakodnevni rad sa klijentima kroz astrološke i numerološke konsultacije vodi od 2000. godine, autorka je i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predavač sa višegodišnjim iskustvom. Svoju edukaciju je započela 1998. u okviru astrološke škole “AstroLab” Aleksandra Imširagića. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andrijić) započinje svoju samostalnu profesionalnu praksu, koja se danas zasniva na preporukama sada već desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno saradjuje na poziciji autora i urednika rubrika sa izdavačkim kućama Novosti, Moć Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mesečnih prognoza), uključujući i samostalan autorski projekat Novogodišnji astrološki specijal za 2005. Od 2004. preuzima projekat Veličanstveni Saturn, u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. nalazi se u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrološkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006. u Call centru Fonlider doo, razvijajući iskustvo telefonskih konsultacija. Od 2006. posvećena je isključivo individualnim astrološkim konsultacijama, a od 2012. vodi dvogodišnju Školu astrologije i Numerologije, tromesečne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Astrološki i numerološki alati u modernom Menadžmentu. Proširujući svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Istočne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tumačenja snova kreira izuzetno bogat spektar veština i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktituje holistički pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapija (lečenje bojama). Inicirana za komunikaciju sa ANDJELIMA 2000. kod Zdenke Andrijić. Od 2015. edukuje pristup AKAŠA POLJU, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokirajućih karmičkih matrica. Jasmina Knežević je sertifikovani praktičar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III praktičar, praktičar Reiki Hronike Akaša, Master Svetlosne korekcije.

Next Post

Kardinalni T krst

Sun Apr 20 , 2014
Veliki krst je konfiiguracija koja nastaje kad su dve opozicije u međusobnim kvadratima (opozicija Rx Mars-Uran i Jupiter – Rx Pluton). Ova konfiguracija se smatra izuzetno teškom i može biti posebno oštećujuća za ljude sa ograničenim sposobnostima samodiscipline i umerenosti. Za aktuelan T krst ključno je naučiti dobro usmeravati svoje […]

You May Like