Profesija


Ako razmišljate o promeni karijere ili se pitate šta biste mogli da radite, zašto se ne biste oslonili na ono što je u skladu sa Zodijakom? Suprotno opšteprihvaćenom mišljenju, posao može biti više nego zarađivanje novca − to je ujedno i način da izrazite ili razvijete svoje urođene talente. Konsultujte zvezde kada birate posao jer astrološki profil značajno ocrtava vaše afinitete.

OVAN (21. mart – 20. april)
Energični Ovnovi su najbolji u poslovima koji su zahtevni, takmičarski i preduzetnički. Oni dobro rade poslove na proviziju. Ovnovi su takođe odlični vojnici, policajci i vatrogasci. Oglašavanje i odnosi s javnošću mogu biti privlačni ovom znaku jer su Ovnovi odlični promoteri.

BIK (21. april – 20. maj)
Smireni Bikovi uživaju u poslovima koji su stabilni.
Ovi ljudi rade bez problema prekovremeno u zamenu za dobru platu, beneficije i dovoljno godišnjeg odmora.
Bikovi su vrlo senzualni i uživaju u poslovima s hranom, cvećem ili luksuznom robom. Imaju melodičan glas, pa mogu biti odlični pevači, govornici i recepcioneri.

BLIZANAC (21. maj – 20. jun)
Pametnim Blizancima treba posao koji pruža intelektualnu stimulaciju. Iako ne vole da rade prekovremeno, Blizanci mogu da postignu više u jednom radnom danu nego što većina može za sedam. Oni dobro rade pod pritiskom. Odlični su kao operateri na velikim centralama, tehnička podrška radnicima i radnici u službi za korisnike. Zbog dobrih komunikacijskih sposobnosti mogu biti uspešni učitelji, novinari, pisci, pravnici.

RAK (21. jun – 22. jul)
Saosećajnim Rakovima treba stabilan posao jer im je neophodna sigurnost. Vrlo su dobri u javnim profesijama, a naročito su dobri u poslovima gde se zahteva saosećajnost: briga oko dece ili životinja. Pripadnici ovog znaka se dobro snalaze u kadrovskoj službi jer su diskretni, pouzdani i taktični. Vole da rade s pićem, hranom i vole da se bave fotografijom.

LAV (23. jul – 22. avgust)
Veoma su vredni. Kreativni su, dinamični i puni inspiracije. Oni najbolje rade na višim pozicijama. Odlično se snalaze na sceni, dobri su dekorateri enterijera i turistički vodiči. Lavovi takođe uživaju u karijeri koju prate status i prestiž. Vrlo su dobri doktori, pravnici i direktori.

DEVICA (23. avgust – 22. septembar)
Za pažljive Device najbolja je oblast usluga. Pripadnici ovog znaka imaju talent za predviđanje potreba kupaca. Odlično se snalaze u restoranima, wellness centrima, hotelima. Device dobro pamte i zato mogu da budu uspešni istraživači i učitelji, pisci i kritičari.


Jasmina Knezevic 063222539

Dobar dan dragi moji, Dobrodošli. Moje ime je Jasmina KNEŽEVIĆ, autorka sam i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predavač sa višegodišnjim iskustvom. Svoju edukaciju je započela 1998. u okviru astrološke škole “AstroLab” Aleksandra Imširagića. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andrijić) započela sam svoju samostalnu profesionalnu praksu i svakodnevni rad sa klijentima kroz astrološke i numerološke konsultacije. Moj dosadašnji rad se zasniva na preporukama desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno sam saradjivala na poziciji autora i urednika rubrika sa izdavačkim kućama Novosti, Moć Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mesečnih prognoza), uključujući i samostalan autorski projekat Novogodišnji astrološki specijal za 2005. Od 2004. preuzela sam projekat "Veličanstveni Saturn", u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. radila sam u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrološkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006., zatim u Call centru Fonlider doo, razvijajući iskustvo brzih telefonskih konsultacija. Od 2006. posvećena sam isključivo individualnim astrološkim konsultacijama, a od 2012. vodim dvogodišnju Školu astrologije i Numerologije, 4-mesečne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Kombinovanje Astroloških i numeroloških alata za profesionalne konsultante. Proširujući svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Istočne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tumačenja snova kreirala sam izuzetno bogat spektar veština i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktitujem holistički pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapiju (lečenje bojama). Inicirana sam kod Zdenke Andrijić za komunikaciju sa ANDJELIMA 2000. godine. Od 2015. edukujem pristup AKAŠA HRONIKAMA, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokirajućih karmičkih matrica. Sertifikovani sam praktičar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III praktičar, praktičar Reiki Hronike Akaša, Master Svetlosne korekcije.

Next Post

Kakav će biti djak?

Wed Apr 17 , 2013
Share on Facebook Tweet it Pin it Email Pitate se kako da motivišete vašeg školarca da više uči, redovno radi domaće zadatke i konačno stekne radne navike. Predlažemo da pročitate karakteristike njegovog horoskopskog znaka. OVAN 21. 3 – 20. 4.Da li je potrebno da vas podsećamo da vašeg malog Ovna ne […]