Ako razmišljate o promeni karijere ili se pitate šta biste mogli da radite, zašto se ne biste oslonili na ono što je u skladu sa Zodijakom? Suprotno opšteprihvaćenom mišljenju, posao može biti više nego zarađivanje novca − to je ujedno i način da izrazite ili razvijete svoje urođene talente. Konsultujte zvezde kada birate posao jer astrološki profil značajno ocrtava vaše afinitete.

OVAN (21. mart – 20. april)
Energični Ovnovi su najbolji u poslovima koji su zahtevni, takmičarski i preduzetnički. Oni dobro rade poslove na proviziju. Ovnovi su takođe odlični vojnici, policajci i vatrogasci. Oglašavanje i odnosi s javnošću mogu biti privlačni ovom znaku jer su Ovnovi odlični promoteri.

BIK (21. april – 20. maj)
Smireni Bikovi uživaju u poslovima koji su stabilni.
Ovi ljudi rade bez problema prekovremeno u zamenu za dobru platu, beneficije i dovoljno godišnjeg odmora.
Bikovi su vrlo senzualni i uživaju u poslovima s hranom, cvećem ili luksuznom robom. Imaju melodičan glas, pa mogu biti odlični pevači, govornici i recepcioneri.

BLIZANAC (21. maj – 20. jun)
Pametnim Blizancima treba posao koji pruža intelektualnu stimulaciju. Iako ne vole da rade prekovremeno, Blizanci mogu da postignu više u jednom radnom danu nego što većina može za sedam. Oni dobro rade pod pritiskom. Odlični su kao operateri na velikim centralama, tehnička podrška radnicima i radnici u službi za korisnike. Zbog dobrih komunikacijskih sposobnosti mogu biti uspešni učitelji, novinari, pisci, pravnici.

RAK (21. jun – 22. jul)
Saosećajnim Rakovima treba stabilan posao jer im je neophodna sigurnost. Vrlo su dobri u javnim profesijama, a naročito su dobri u poslovima gde se zahteva saosećajnost: briga oko dece ili životinja. Pripadnici ovog znaka se dobro snalaze u kadrovskoj službi jer su diskretni, pouzdani i taktični. Vole da rade s pićem, hranom i vole da se bave fotografijom.

LAV (23. jul – 22. avgust)
Veoma su vredni. Kreativni su, dinamični i puni inspiracije. Oni najbolje rade na višim pozicijama. Odlično se snalaze na sceni, dobri su dekorateri enterijera i turistički vodiči. Lavovi takođe uživaju u karijeri koju prate status i prestiž. Vrlo su dobri doktori, pravnici i direktori.

DEVICA (23. avgust – 22. septembar)
Za pažljive Device najbolja je oblast usluga. Pripadnici ovog znaka imaju talent za predviđanje potreba kupaca. Odlično se snalaze u restoranima, wellness centrima, hotelima. Device dobro pamte i zato mogu da budu uspešni istraživači i učitelji, pisci i kritičari.


AUTORSKI MATERIJAL © Jasmina Knežević
ZABRANJENO  KOPIRANJE  
PARAFRAZIRANJE  I  PREUZIMANJE