Prognoza za DAN Broj 2


2Kada se broj 2 pojavi u numerološkom kodu dana… 

Kao i kod svih ciklusa potrebno je uočite da vaša sreća zavisi u potpunosti od toga koliko ste u stanju da se suočite sa izazovima prethodne faze i iskoristite njene lekcije. Ova faza (dan, mesec ili godina Broja 2) godina može da vam pruži priliku da radite uz pomoć stimulacije iz prethodne godine. Tempo će biti nešto sporiji kako biste dobili vremena da postanete svesni svega što ste postigli, i da razmislite kako to da sačuvate. Ako dozvolite da ispustite prilike iz prethodne faze, zažalićete i verovatno ubrzo biti vrlo nezodovoljni sobom. U tom slučaju, reagovaćete isuviše osetljivo na kritike i tražiti zadovoljenje tako što ćete sebi dati više nego što je potrebno. 
Ako ste ikada svesno usmerili vaš život i razvili nove ideje, one će se proširiti i potvrditi. U osnovi, ovaj ciklus je povoljan za razmišljanje o ličnim motivima i spoznaju o tome kako vaš stav utiče na dogadjaje. Trebalo bi da se koncentrišete na intuiciju i odnos sa emocijama kako bi nadoknadili sve propušteno i zanemareno. Vrlo ste osetljivi u odnosu na vašeg partnera i prijatelje, tako da odnosi mogu da nastave da se produbljuju.

PROGNOZA ZA datum/mesec/godinu BROJ 2
U odnosu na druge brojeve, broj Dva pokušava da izbalansira emocionalni disbalan između jedinstva i razdvojenosti.
Broj Dva predstavlja sledeću fazu na putu iz beskraja. Dok neke stvari radije želimo da činimo sami, kao što je to možda šetnja u prirodi ili meditacija, takođe postoji mnoštvo drugih stvari koje zahtevaju interakciju sa drugima. Dok broj 1 stvara sjajnu novu ideju, sa njom nije moguće mnogo učiniti bez uključivanja drugih ljudi, koji će ideju razvijati i dati joj oblik. Tako počinjemo da učimo kako da se odnosimo prema drugim ljudima i situacijama, počinjemo da doživljavamo svet koji egzistira izvan nas samih, ali i u najdubljim prostorima naše unutrašnjosti. U toj fazi je prvobitni osećaj izgubljen, a svet je moguće videti kroz parove suprotnosti: crno i belo, toplo i hladno, noć i dan. Nastojeći da pronadjete samoispunjenje kroz odnose sa drugima, nailazićete na čitav niz različitih iskustava u obliku emocija koje variraju od zanosa do tuge i depresije. Broj Dva je društven broj te ćete biti u mogućnosti duboko da doživite razdvojenost i brzo se osetite samim. Numerolozi ga obično smatraju nesretnim ili kobnim upravo zbog njegove vezanosti za razdvojenost ili vezanost. U svom najpozitivnijem značenju, broj Dva je spojitelj i u svakoj situaciji teži ponovno da uspostavi jedinstvo i mir među suprotstavljenim delovima.

UKOLIKO želite da idete korak dalje u razumevanju numeroloških ciklusa izračunajte vaš Lični dnevni Numerološki kod, a zatim dodajući mu Dnevne numerološke vrednosti pročitajte prognozu za taj dan. 
Lični Numerološki kod se dobija na sabiranjem datuma vašeg rodjenja i svodjenjem odredjenih numeroloških sekvenci na proste brojeve (posebnu pažnju obratite na vrednost dvocifrenih brojeva iz kojih svodite na jednosifreni). 
Npr 10.03. 1977. 
Bioritamski broj 10+3 = (13) 1+3 = 4 
Generacijski broj 1+9+7+7 = (24) 2+4 =6
LIČNI BROJ 4+6 = (10) 1+0 = 1
Numerološki kod osobe rodjene 10.03.1977. je 461

Dnevni numerološki kod se dobija dodavanjem dnevne numeričke vrednosti svakoj pojedinačkoj cifri iz numerološkog koda.  
Numerička vrednost datuma 18.08.2011. je 3 (1+8+8+2+1+1 = 21 = 3 ) 
Nakon što vrednost 3 saberete sa svakom pojedinačnom cifrom iz Ličnog Numerološkog koda dobijate Dnevni Numerološki kod 794, i možete pročitati prognoze i dnevne preporuke za svaki od navedenih brojeva u sekciji Numerologija – Prognoze. 

Dnevne aktivnosti takodje možete planirati tako što Dnevnom numerološkom kodu dodate broj ČASA u kom planirate važan dogadjaj 
Ako je vaš datum rodjenja 10.03.1977., i planirate važan poslovni sastanak 18.8.2011., u 14 časova PROGNOZA 461+3 = 794 + (14) 5 = 359 je Vaša Lična Numerološka vrednost 14 sata, dana 18. Avgusta 2011. godine.

Iako je sam sistem dobijanja Numeroloških kodova pojednostavljen, pri tumačenju je potrebno da dodatno razmatrate sinergiju dobijenog koda (Časovnog, Dnevnog, Mesečnog, Godišnjeg) sa Vašim ličnim Numerološkim kodom. Npr. osoba sa Ličnim Numerološkim kodom 156 se ne može sjajno osećati u danu/mesecu/godini Broja 2 jer joj je energija Dvojke asinhrona, suprotna je njenim karakteristikama te može biti emotivno osetljiva, besna i razdražljiva jer je primorana da zavisi od nekoga, da čeka, da ulaže i bavi se osećanjima i emocijama umesto da bude fokusirana na sebe, na sopstvene aktivnosti i rezultate svog rada… 


Jasmina Knezevic 063222539

Dobar dan dragi moji, Dobrodošli. Moje ime je Jasmina KNEŽEVIĆ, autorka sam i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predavač sa višegodišnjim iskustvom. Svoju edukaciju je započela 1998. u okviru astrološke škole “AstroLab” Aleksandra Imširagića. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andrijić) započela sam svoju samostalnu profesionalnu praksu i svakodnevni rad sa klijentima kroz astrološke i numerološke konsultacije. Moj dosadašnji rad se zasniva na preporukama desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno sam saradjivala na poziciji autora i urednika rubrika sa izdavačkim kućama Novosti, Moć Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mesečnih prognoza), uključujući i samostalan autorski projekat Novogodišnji astrološki specijal za 2005. Od 2004. preuzela sam projekat "Veličanstveni Saturn", u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. radila sam u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrološkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006., zatim u Call centru Fonlider doo, razvijajući iskustvo brzih telefonskih konsultacija. Od 2006. posvećena sam isključivo individualnim astrološkim konsultacijama, a od 2012. vodim dvogodišnju Školu astrologije i Numerologije, 4-mesečne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Kombinovanje Astroloških i numeroloških alata za profesionalne konsultante. Proširujući svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Istočne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tumačenja snova kreirala sam izuzetno bogat spektar veština i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktitujem holistički pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapiju (lečenje bojama). Inicirana sam kod Zdenke Andrijić za komunikaciju sa ANDJELIMA 2000. godine. Od 2015. edukujem pristup AKAŠA HRONIKAMA, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokirajućih karmičkih matrica. Sertifikovani sam praktičar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III praktičar, praktičar Reiki Hronike Akaša, Master Svetlosne korekcije.

Leave a Reply

Next Post

Prognoza za DAN Broj 3

Sun Mar 17 , 2013
Share on Facebook Tweet it Pin it Email Kada se broj 3 pojavi u numerološkom kodu dana… Za razliku od prethodnih dana ovaj dan može biti idealan za obnovu koja se zasniva na vašem bogatstvu ideja. Treba da se razvijete intelektualno i da sebe predstavite kao osobu koja misli otvoreno, koja komunicira i koja […]

You May Like