Prognoza za DAN Broj 5


5Kada se broj 5 pojavi u numerološkom kodu dana… 

Ovaj dan će poslužiti za vaše lično blagostanje, tako da možete da se koncentrišete na to da ga posvetite samo sebi. Negovaćete svoje umetničke talente i odlučiti na kojim promenama u narednim danima želite da radite. Nemojte biti pod pritiskom, i ne prihvatajte previše obaveza. Takodje, ne pokušavajte da plivate uz vodu nepotrebno gubeći energiju, već se osvrnite i budite spremni da prepoznate svoje prave šanse. Dobićete puno predloga i možda poželeti da odete na neki dalji put. Pošto ste u ovom sada i duhovno dobro uravnoteženi bićete svesniji i uživati u blagodetima života. 
Ne budite opsednuti specifičnim očekivanjima – budite otvoreni za interesantne susrete. Ovi dani će poslužiti da vas učine svesnim vašeg potencijala i da vam pomogne da odredite prioritete u vašem životu, ne bi bilo loše da poslušate vašu intuiciju. Sve predrasude mogu se izvesti iz promenjene svesti, a razvićete i jedan novi odnos sa prošlošću. Iskustva koja stičete možda izdaleka ne izgledaju spektakularno, ali će uticati na način na koji vidite sebe.

PROGNOZA ZA datum/mesec/godinu BROJ 5
Pri oslobadjanju od sputavajućih pravila u potrazi za znanjem i iskustvom, broj Pet kreće na uzbudljiv put ispunjen brojnim otkrićima. 
To je broj koji se pojavljuje tačno na polovini našeg puta od Jedan do Devet. Reč je o važnom broju u smislu postajanja i pomaka od onoga što smo izgradili prema mogućnostima svega što bismo mogli postati. 
Broj Pet funkcioniše u vazdušnom elementu i prvenstveno je broj uma i razuma, koji pomera granice znanja i novo znanje prenosi svetu. Uz grozničavost koja prati izvršenje tako važnog zadatka, vidimo kako je na putu do znanja zbog predubokog i prebrzog uranjanja u neznano moglo doći do stereotipa “ludog naučnika”.
Broj Pet ume da bude nemiran, nestrpljivo žudi za promenom, zanima ga kako stvari funkcionišu i kako je to znanje moguće iskoristiti, ali ne zaboravlja osećaj odgovornosti, tako teško poučen prethodnim broje Četiri. Put do spoznaje broja Pet često poprima oblik iskušavanja i prosudjivanja mnogih vidova života. Prilagodljiv je i zanima ga nov način uočavanja postojećeg, ali ga ne zanima promena samo promene radi. Želi da se oslobodi ograničenja onoga što smatra tradicionalnim ili konvencionalnim životom, što ne znači da misli kako stare vrednosti treba odbaciti. U njemu zapravo postoji sukob izmedju želje za oslobodjenjem od sputanosti i ponovnog budjenja emotivnog dela svog bića, što ponekad ostavlja utisak sentimentalnosti. Suočen sa tim sukobima i nebrojenim izborima, broj Pet zna i da posustane, a nepokretnost i odlaganje mogu često postati problem.  Tradicionalno se broj Pet simbolički prikazuje u obliku petougla. To je “pouzdani” kvadrat broja Četiri narušen dodatkom još jedne stranice, što unosi nestabilnost i kretanje. Nesputan konvencijama, Pet vidi nove mogućnosti u postojećim strukturama i to oduševljeno prenosi drugima.

UKOLIKO želite da idete korak dalje u razumevanju numeroloških ciklusa izračunajte vaš Lični dnevni Numerološki kod, a zatim dodajući mu Dnevne numerološke vrednosti pročitajte prognozu za taj dan. 
Lični Numerološki kod se dobija na sabiranjem datuma vašeg rodjenja i svodjenjem odredjenih numeroloških sekvenci na proste brojeve (posebnu pažnju obratite na vrednost dvocifrenih brojeva iz kojih svodite na jednosifreni). 
Npr 10.03. 1977. 
Bioritamski broj 10+3 = (13) 1+3 = 4 
Generacijski broj 1+9+7+7 = (24) 2+4 =6
LIČNI BROJ 4+6 = (10) 1+0 = 1
Numerološki kod osobe rodjene 10.03.1977. je 461

Dnevni numerološki kod se dobija dodavanjem dnevne numeričke vrednosti svakoj pojedinačkoj cifri iz numerološkog koda.  
Numerička vrednost datuma 18.08.2011. je 3 (1+8+8+2+1+1 = 21 = 3 ) 
Nakon što vrednost 3 saberete sa svakom pojedinačnom cifrom iz Ličnog Numerološkog koda dobijate Dnevni Numerološki kod 794, i možete pročitati prognoze i dnevne preporuke za svaki od navedenih brojeva u sekciji Numerologija – Prognoze. 

Dnevne aktivnosti takodje možete planirati tako što Dnevnom numerološkom kodu dodate broj ČASA u kom planirate važan dogadjaj 
Ako je vaš datum rodjenja 10.03.1977., i planirate važan poslovni sastanak 18.8.2011., u 14 časova PROGNOZA 461+3 = 794 + (14) 5 = 359 je Vaša Lična Numerološka vrednost 14 sata, dana 18. Avgusta 2011. godine.

Iako je sam sistem dobijanja Numeroloških kodova pojednostavljen, pri tumačenju je potrebno da dodatno razmatrate sinergiju dobijenog koda (Časovnog, Dnevnog, Mesečnog, Godišnjeg) sa Vašim ličnim Numerološkim kodom. Npr. osoba sa Ličnim Numerološkim kodom 156 se ne može sjajno osećati u danu/mesecu/godini Broja 2 jer joj je energija Dvojke asinhrona, suprotna je njenim karakteristikama te može biti emotivno osetljiva, besna i razdražljiva jer je primorana da zavisi od nekoga, da čeka, da ulaže i bavi se osećanjama i emocijama umesto da bude fokusirana na sebe, na sopstvene aktivnosti i rezultate svog rada… 


Jasmina Knezevic 063222539

Dobar dan dragi moji, Dobrodošli. Moje ime je Jasmina KNEŽEVIĆ, autorka sam i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predavač sa višegodišnjim iskustvom. Svoju edukaciju je započela 1998. u okviru astrološke škole “AstroLab” Aleksandra Imširagića. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andrijić) započela sam svoju samostalnu profesionalnu praksu i svakodnevni rad sa klijentima kroz astrološke i numerološke konsultacije. Moj dosadašnji rad se zasniva na preporukama desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno sam saradjivala na poziciji autora i urednika rubrika sa izdavačkim kućama Novosti, Moć Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mesečnih prognoza), uključujući i samostalan autorski projekat Novogodišnji astrološki specijal za 2005. Od 2004. preuzela sam projekat "Veličanstveni Saturn", u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. radila sam u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrološkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006., zatim u Call centru Fonlider doo, razvijajući iskustvo brzih telefonskih konsultacija. Od 2006. posvećena sam isključivo individualnim astrološkim konsultacijama, a od 2012. vodim dvogodišnju Školu astrologije i Numerologije, 4-mesečne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Kombinovanje Astroloških i numeroloških alata za profesionalne konsultante. Proširujući svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Istočne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tumačenja snova kreirala sam izuzetno bogat spektar veština i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktitujem holistički pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapiju (lečenje bojama). Inicirana sam kod Zdenke Andrijić za komunikaciju sa ANDJELIMA 2000. godine. Od 2015. edukujem pristup AKAŠA HRONIKAMA, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokirajućih karmičkih matrica. Sertifikovani sam praktičar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III praktičar, praktičar Reiki Hronike Akaša, Master Svetlosne korekcije.

Leave a Reply

Next Post

Prognoza za DAN Broj 6

Sun Mar 17 , 2013
Share on Facebook Tweet it Pin it Email Kada se broj 6 pojavi u numerološkom kodu dana…  Imaćete više obaveza i verovatno ćete izvući maksimum iz sfere privatnog života. Više pažnje posvetićete porodici, partneru i rodjenju deteta, izgradnjom kuće, itd. Osećate potrebu za nekom vrstom topline, koja se oseća samo u krugu najbližih članova […]