Prognoza za DAN Broj 6


6Kada se broj 6 pojavi u numerološkom kodu dana…  
Imaćete više obaveza i verovatno ćete izvući maksimum iz sfere privatnog života. Više pažnje posvetićete porodici, partneru i rodjenju deteta, izgradnjom kuće, itd. Osećate potrebu za nekom vrstom topline, koja se oseća samo u krugu najbližih članova vaše porodice. Neće vam biti teško da odustanete od nekih stvari u zamenu za osećanje sigurnosti, kao što je ne biti u stanju da sami donosite odluke. Prepoznaćete da li pošteno možete da ispunite neke obaveze, npr. podela prihoda, jer vaš partner ili porodica zavise od vaše podrške. 
Prijateljstva koja se sklapaju biće vrlo jaka i mogu doživotno da traju. Vaše partnerstvo poprima vrlo specifičan značaj, na bilo koji način tražićete da se najzad razjasni situacija. Ako ste dugo vreme bili sa vašim partnerom i osećate zadovoljstvo u vezi sada pravite planove za venčanje ili razgovarate o potomstvu. Generalno, trebali bi da date prednost blagonaklonosti i uzajamnoj podršci u svim odlukama, čak i ako ste počeli da pružate više nego što zauzvrat primate.

PROGNOZA ZA datum/mesec/godinu BROJ 6
U potrazi za ispunjenjem kroz sklad i savršenstvo, broj Šest je idealan broj srca i doma. 
Šesta faza označava važnu tačku vrhunca i ispunjenja na kraju drugog od tri ciklusa: stvari moraju biti što bliže savršenstvu. Dok nas je broj Pet poveo na put koji istražuje kuću, koju je broj Četiri izgradio, broj Šest želi da je prikaže na način koji će odražavati njegovu savršenu viziju kuće kakvu želi. U toj fazi balans izmedju lepote i sklada postaje najvažnija.
Gledajući oblik broja Šest, vidimo zakrivljenu liniju koja u spirali prema unutra dolazi do središnje točke. Tako je taj broj povezan sa srcem – bilo da je doslovno reč o organu u centru ljudskog tijela, ili u smislu središta sistema poput Drveta Života. U svojoj povezanosti sa porodicom i domom on odražava trojstvo majke, oca i deteta koje simbolizuje broj Tri, zadnji broj u prethodnom ciklusu. 
Broj Šest uključuje opojnu mešavinu idealizma i emocionalne osetljivosti (tri Dvojke daju Šest). On u prvi plan može staviti slike idealizovanja sveta, a sa njima i potencijal da nas sve uzdigne do veće vizije onoga što jesmo. Druga strana medalje, međutim, je njegova opsesivnost i zavisnost. Lepota dolazeće svetlosti može nam udariti u glavu, pa možemo pomešati idealnu sliku lepšeg sveta i stvarnost.
Porodični sklad i emocionalna stabilnost jedan je od izraza koji pokreće broj Šest.

UKOLIKO želite da idete korak dalje u razumevanju numeroloških ciklusa izračunajte vaš Lični dnevni Numerološki kod, a zatim dodajući mu Dnevne numerološke vrednosti pročitajte prognozu za taj dan. 
Lični Numerološki kod se dobija na sabiranjem datuma vašeg rodjenja i svodjenjem odredjenih numeroloških sekvenci na proste brojeve (posebnu pažnju obratite na vrednost dvocifrenih brojeva iz kojih svodite na jednosifreni). 
Npr 10.03. 1977. 
Bioritamski broj 10+3 = (13) 1+3 = 4 
Generacijski broj 1+9+7+7 = (24) 2+4 =6
LIČNI BROJ 4+6 = (10) 1+0 = 1
Numerološki kod osobe rodjene 10.03.1977. je 461

Dnevni numerološki kod se dobija dodavanjem dnevne numeričke vrednosti svakoj pojedinačkoj cifri iz numerološkog koda.  
Numerička vrednost datuma 18.08.2011. je 3 (1+8+8+2+1+1 = 21 = 3 ) 
Nakon što vrednost 3 saberete sa svakom pojedinačnom cifrom iz Ličnog Numerološkog koda dobijate Dnevni Numerološki kod 794, i možete pročitati prognoze i dnevne preporuke za svaki od navedenih brojeva u sekciji Numerologija – Prognoze. 

Dnevne aktivnosti takodje možete planirati tako što Dnevnom numerološkom kodu dodate broj ČASA u kom planirate važan dogadjaj 
Ako je vaš datum rodjenja 10.03.1977., i planirate važan poslovni sastanak 18.8.2011., u 14 časova PROGNOZA 461+3 = 794 + (14) 5 = 359 je Vaša Lična Numerološka vrednost 14 sata, dana 18. Avgusta 2011. godine.

Iako je sam sistem dobijanja Numeroloških kodova pojednostavljen, pri tumačenju je potrebno da dodatno razmatrate sinergiju dobijenog koda (Časovnog, Dnevnog, Mesečnog, Godišnjeg) sa Vašim ličnim Numerološkim kodom. Npr. osoba sa Ličnim Numerološkim kodom 156 se ne može sjajno osećati u danu/mesecu/godini Broja 2 jer joj je energija Dvojke asinhrona, suprotna je njenim karakteristikama te može biti emotivno osetljiva, besna i razdražljiva jer je primorana da zavisi od nekoga, da čeka, da ulaže i bavi se osećanjama i emocijama umesto da bude fokusirana na sebe, na sopstvene aktivnosti i rezultate svog rada… 


Jasmina Knezevic 063222539

Dobar dan dragi moji, Dobrodošli. Moje ime je Jasmina KNEŽEVIĆ, autorka sam i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predavač sa višegodišnjim iskustvom. Svoju edukaciju je započela 1998. u okviru astrološke škole “AstroLab” Aleksandra Imširagića. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andrijić) započela sam svoju samostalnu profesionalnu praksu i svakodnevni rad sa klijentima kroz astrološke i numerološke konsultacije. Moj dosadašnji rad se zasniva na preporukama desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno sam saradjivala na poziciji autora i urednika rubrika sa izdavačkim kućama Novosti, Moć Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mesečnih prognoza), uključujući i samostalan autorski projekat Novogodišnji astrološki specijal za 2005. Od 2004. preuzela sam projekat "Veličanstveni Saturn", u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. radila sam u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrološkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006., zatim u Call centru Fonlider doo, razvijajući iskustvo brzih telefonskih konsultacija. Od 2006. posvećena sam isključivo individualnim astrološkim konsultacijama, a od 2012. vodim dvogodišnju Školu astrologije i Numerologije, 4-mesečne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Kombinovanje Astroloških i numeroloških alata za profesionalne konsultante. Proširujući svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Istočne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tumačenja snova kreirala sam izuzetno bogat spektar veština i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktitujem holistički pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapiju (lečenje bojama). Inicirana sam kod Zdenke Andrijić za komunikaciju sa ANDJELIMA 2000. godine. Od 2015. edukujem pristup AKAŠA HRONIKAMA, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokirajućih karmičkih matrica. Sertifikovani sam praktičar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III praktičar, praktičar Reiki Hronike Akaša, Master Svetlosne korekcije.

Leave a Reply

Next Post

Prognoza za DAN Broj 7

Sun Mar 17 , 2013
Share on Facebook Tweet it Pin it Email Kada se broj 7 pojavi u numerološkom kodu dana…  Znakom samoispitivanja. Ukoliko je to uopšte moguće težićete da se povučete dalje od ljudi, čak i ako to znači da ćete biti spokojniji i povučeniji a istovremeno nećete moći mnogo da uradite na socijalizaciji. U ovoj […]