Prognoza za DAN Broj 7


7Kada se broj 7 pojavi u numerološkom kodu dana…  
Znakom samoispitivanja. Ukoliko je to uopšte moguće težićete da se povučete dalje od ljudi, čak i ako to znači da ćete biti spokojniji i povučeniji a istovremeno nećete moći mnogo da uradite na socijalizaciji. U ovoj fazi su česte krize i problemi, koji će se dugoročno gledano pokazati korisnim, jer oni mogu da imaju efekat pročišćenja. Generalno, morate se suočiti sa okolnostima čiji su temelji davno postavljeni, o kojima ćete morati da razmislite ili koji vas mogu inspirisati da stupite u akciju. Spoznaćete sopstvenu motivaciju i razmotriti motivacije drugih ljudi. Sada postaje veoma važno pitanje smisla života, što može da vas navede da razmišljate na filozofski način. Finansijske investicije mogle bi da se pokažu promašenim, jer uspesi neće biti uočljivi. Uspostavićete unutrašnji balans na spiritualnom nivou i doživeti spoznaju sličnu prosvetljenju. Upravo zbog toga će postojati prepreke koje morate savladati.

PROGNOZA ZA datum/mesec/godinu BROJ 7
Mistični preobražaj moguće je ostvariti u duhovnom broju Sedam, koji teži da život učiniti celovitim. Kao broj duhovnog učenja, Sedam je introspektivan i meditativan, ali takođe u život unosi element magije.  
Sedma faza na putu brojeva uključuje pretvaranje idealne vizije sveta broja Šest u nešto novo i opipljivo. Alhemijska ideja vezana na proces pretvaranja olova u zlato u retorti korisna je za razumevanje uloge broja Sedam, koja uključuje duhovni preobražaj kroz mešanje i spajanje različitih elemenata i iskustava. U tom duhovnom smislu promena i produbljivanje odnosa prema svakodnevnom životu može biti rezultat teških iskustava u prošlosti koja su ostavila dubok trag. Ukoliko se opirete transformaciji moguće je da ćete ponovo prizvati iste probleme.
Simbolički gledano, broj Sedam izgleda jasan po svojoj građi, ali on numerički sadrži dva ciklusa, od kojih svaki ima tri broja, uz tajanstveni dodatni element koji nam pruža najviši i najbolji izraz tih ciklusa, bilo putem dubljeg razumevanja odnosa izmedju osobe i duha, ili kroz materijalnu inovaciju koja može unaprediti život svih ljudi. 
Broj Sedam može dovesti do ostvarenja unoseći magični element u svaku situaciju. Zbog svoje alhemijske strane, sedam može biti eksplozivan ili ćudljiv, može iskusiti dubok osećaj neostvarenosti u odnosu na druge. Ume da budi isuviše fokusiran na sopstvene unutrašnje promene, zbog čega se i povezuje sa meditativnim životom i misticizmom. Sa druge strane, može biti opsednut vlastitim dokazivanjem i zna da radi dok ne padne od umora. 

UKOLIKO želite da idete korak dalje u razumevanju numeroloških ciklusa izračunajte vaš Lični dnevni Numerološki kod, a zatim dodajući mu Dnevne numerološke vrednosti pročitajte prognozu za taj dan. 
Lični Numerološki kod se dobija na sabiranjem datuma vašeg rodjenja i svodjenjem odredjenih numeroloških sekvenci na proste brojeve (posebnu pažnju obratite na vrednost dvocifrenih brojeva iz kojih svodite na jednosifreni). 
Npr 10.03. 1977. 
Bioritamski broj 10+3 = (13) 1+3 = 4 
Generacijski broj 1+9+7+7 = (24) 2+4 =6
LIČNI BROJ 4+6 = (10) 1+0 = 1
Numerološki kod osobe rodjene 10.03.1977. je 461

Dnevni numerološki kod se dobija dodavanjem dnevne numeričke vrednosti svakoj pojedinačkoj cifri iz numerološkog koda.  
Numerička vrednost datuma 18.08.2011. je 3 (1+8+8+2+1+1 = 21 = 3 ) 
Nakon što vrednost 3 saberete sa svakom pojedinačnom cifrom iz Ličnog Numerološkog koda dobijate Dnevni Numerološki kod 794, i možete pročitati prognoze i dnevne preporuke za svaki od navedenih brojeva u sekciji Numerologija – Prognoze. 

Dnevne aktivnosti takodje možete planirati tako što Dnevnom numerološkom kodu dodate broj ČASA u kom planirate važan dogadjaj 
Ako je vaš datum rodjenja 10.03.1977., i planirate važan poslovni sastanak 18.8.2011., u 14 časova PROGNOZA 461+3 = 794 + (14) 5 = 359 je Vaša Lična Numerološka vrednost 14 sata, dana 18. Avgusta 2011. godine.

Iako je sam sistem dobijanja Numeroloških kodova pojednostavljen, pri tumačenju je potrebno da dodatno razmatrate sinergiju dobijenog koda (Časovnog, Dnevnog, Mesečnog, Godišnjeg) sa Vašim ličnim Numerološkim kodom. Npr. osoba sa Ličnim Numerološkim kodom 156 se ne može sjajno osećati u danu/mesecu/godini Broja 2 jer joj je energija Dvojke asinhrona, suprotna je njenim karakteristikama te može biti emotivno osetljiva, besna i razdražljiva jer je primorana da zavisi od nekoga, da čeka, da ulaže i bavi se osećanjama i emocijama umesto da bude fokusirana na sebe, na sopstvene aktivnosti i rezultate svog rada…


Jasmina Knezevic 063222539

Dobar dan dragi moji, Dobrodošli. Moje ime je Jasmina KNEŽEVIĆ, autorka sam i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predavač sa višegodišnjim iskustvom. Svoju edukaciju je započela 1998. u okviru astrološke škole “AstroLab” Aleksandra Imširagića. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andrijić) započela sam svoju samostalnu profesionalnu praksu i svakodnevni rad sa klijentima kroz astrološke i numerološke konsultacije. Moj dosadašnji rad se zasniva na preporukama desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno sam saradjivala na poziciji autora i urednika rubrika sa izdavačkim kućama Novosti, Moć Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mesečnih prognoza), uključujući i samostalan autorski projekat Novogodišnji astrološki specijal za 2005. Od 2004. preuzela sam projekat "Veličanstveni Saturn", u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. radila sam u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrološkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006., zatim u Call centru Fonlider doo, razvijajući iskustvo brzih telefonskih konsultacija. Od 2006. posvećena sam isključivo individualnim astrološkim konsultacijama, a od 2012. vodim dvogodišnju Školu astrologije i Numerologije, 4-mesečne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Kombinovanje Astroloških i numeroloških alata za profesionalne konsultante. Proširujući svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Istočne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tumačenja snova kreirala sam izuzetno bogat spektar veština i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktitujem holistički pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapiju (lečenje bojama). Inicirana sam kod Zdenke Andrijić za komunikaciju sa ANDJELIMA 2000. godine. Od 2015. edukujem pristup AKAŠA HRONIKAMA, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokirajućih karmičkih matrica. Sertifikovani sam praktičar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III praktičar, praktičar Reiki Hronike Akaša, Master Svetlosne korekcije.

Leave a Reply

Next Post

Prognoza za DAN Broj 8

Sun Mar 17 , 2013
Share on Facebook Tweet it Pin it Email Kada se broj 8 pojavi u numerološkom kodu dana…  Osmica se povezuje sa realizacijom na materijalnom planu, položajem u društvu i dobrim poslovnim potezima, tako da u tom pogledu sada imate šansu puno da ostvarite. U ciklusu od 9 dana ovaj simbolizuje priliku […]